Home » Life & Style » Timp liber » Cât de norocos ești, în funcție de cifra destinului. Persoanele care atrag banii ca un magnet

Cât de norocos ești, în funcție de cifra destinului. Persoanele care atrag banii ca un magnet

Alexandru Cazacu / 10.06.2022, 17:18
Cât de norocos ești, în funcție de cifra destinului. Persoanele care atrag banii ca un magnet

Prezent, după cum ne-a obișnuit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit de această dată despre șansele de succes în viață, în funcție de cifra destinului fiecărei persoane. Află în continuare cât de norocos ești, în funcție de cifra destinului, și care sunt persoanele care atrag banii ca un magnet, potrivit numerologului.

Cât de norocos ești în viață, în funcție de cifra destinului

Mihai Voropchievici a explicat, la Antena 3, cum se calculează cifra destinului unei persoane. Potrivit numerologului, pentru a afla această cifră, se adună „cifră cu cifră din data nașterii. Zi lună și an”. Acum că știm acest lucru, haideți să vedem care sunt șansele de succes, în funcție de cifra  destinului fiecărei persoane.

Persoanele cu cifra destinului 1

Aceștia sunt oameni independenți, activi și care dețin calități de lider. Obișnuiesc să fie singuratici și așteaptă adesea aprobare din partea celorlalți. Conform numerologului, ei își doresc să fie în centrul atenție.

Șansele de succes pentru cei cu cifra destinului 2

Sunt echilibrați și sensibili, însă cei cu cifra 2 nu trebuie să se mai gândească la persoanele din jurul lor. Nu prea au încredere în propria persoană, însă succesul va veni odată cu încrederea de sine. Pentru oamenii care au această cifră, numerologul recomandă să nu se mai gândească la ceea ce spun alții.

Cifra 3

„Primordial pentru ei este să comunice. Pentru ei este aer. Sunt motivați în momentul în care depun efort la locul de muncă. Vor să-i facă pe ceilalți să râdă. Nu acceptă tristețea. Nu le place. Nu vorbesc cu nimeni atunci când vor să se relaxeze”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Cât de norocos ești, în funcție de cifra destinului – cifra 4

Sunt oameni responsabili, muncitori și se axează pe sisteme logice de gândire. Pentru aceștia, șansele de câștig vin prin muncă. De fapt, ei muncesc foarte mult și au tot timpul un plan. Cu toate acestea, ei au o rigiditate și au impresia că sunt superiori.

Cifra 5

Cei care au cifra destinului 5 sunt oameni foarte curajoși și au multă poftă de viață. Sunt, de asemenea, buni negustori și știu ce să cumpere, fiind tot timpul orientați spre câștig. Totuși, atunci când vor să facă următorul pas în viață, trebuie să se gândească de două ori.

Cât de norocos ești, în funcție de cifra destinului
Cât de norocos ești, în funcție de cifra destinului

Cifra 6

Potrivit lui Voropchievici, 6 este simbolul dragostei și armoniei. Empatice și responsabile, aceste persoane pot fi prietenei foarte buni. Iubesc copii și animalele și nu pot trăi fără dragoste. La ei totul se bazează pe iubire și afecțiune, iar de aici vin toate. Însă, trebuie să învețe să își asume anumite decizii, deoarece sunt foarte mămoși.

Persoanele care au cifra destinului 7

„Este cifra de destin a persoanelor care analizează în detaliu orice situație. Este omul care știe câte foi intră într-o plăcintă. Este foarte calculat. Au un spirit inventiv și știu cum să iasă din orice situație. Știe să scape. Au intuiție bună. Nu vor perfecțiunea, ci super perfecțiunea”. spune numerologul despre cei cu cifra destinului 7.

Cât de norocos ești, în funcție de cifra destinului – cifra 8

Se pare că cifra 8 este cea a oamenilor de succes, a afaceriștilor și a celor care „miros” banii. Unde au simțit o afacere, prezenți sunt și ei. Acestea sunt persoanele care atrag banii ca un magnet și fac tot ce le stă în putință pentru a ajunge în vârf. Știu să vândă și să își asume orice risc care ține de carieră.

Cifra 9

Oameni care sunt mai mult interesați de spiritualitate, iar cei din jurul lor vor tinde să îi urmeze. Au darul convingerii și știu să atragă oamenii. Totuși, nu știu să găsească un echilibru. În schimb, sunt glumeți și haioși.