Home » Life & Style » Ce să porți la tine ca să ai noroc. 12 obiecte care atrag dragostea și banii, conform Feng Shui

Ce să porți la tine ca să ai noroc. 12 obiecte care atrag dragostea și banii, conform Feng Shui

Ileana Mladinoiu / 07.06.2022, 10:09
Ce să porți la tine ca să ai noroc. 12 obiecte care atrag dragostea și banii, conform Feng Shui

Ce să porți la tine ca să ai noroc, idei și recomandări utile. Deși nu este utilizat pe scară largă în Occident de către practicienii medicinei chineze, Feng Shui, un termen despre care mulți nu știu ce înseamnă, este o artă chineză veche. Principiile folosite în Feng Shui sunt legate de echilibrarea fluxului de energie în locuințe, la locul de muncă sau oriunde vă aflați. Feng Shui face posibilă găsirea sănătății și armoniei, atragerea norocului în dragoste și a banilor, prevenirea relelor și traiul în deplină seninătate.

Ce să porți la tine ca să ai noroc, potrivit Feng Shui

Concret, Feng Shui promovează: relațiile cu familia și copilul, relațiile de cuplu, cu prietenii, bunăstarea la locul de muncă, sănătatea financiară a gospodăriei, spiritualitatea echilibrată, un corp sănătos, încrederea și stima de sine.

Dacă vă gândiți la bani, aflați că ei vin la cei care știu să-i atragă. Și, uneori, ceea ce este bine să cunoașteți sunt lucrurile pe care să le țineți în portofel pentru a atrage bani. Cum la fel de important este să știți ce să nu țineți în portofel dacă vreți să păstrați bani acolo.

Dar cum să-ți faci un portofelul norocos? O întrebare pe buzele oricui, trebuie să recunoaștem, deși zicala spune că „banii nu aduc fericirea”.

Obiecte care atrag dragostea și banii

Păstrați aceste lucruri în portofel pentru a atrage bani:

Monede de argint

O monedă de argint într-un portofel poate genera noroc în mai multe moduri. În primul rând, banii sunt bani. Alături de aur, au servit omenirii în această calitate de mii de ani. A supraviețuit societăților, civilizațiilor, regatelor, imperiilor și republicilor.

Al doilea motiv pentru care argintul ar trebui să se afle în portofel ne duce la un metal. Prin urmare, reprezintă elementul metalic din ecosistemul Feng Shui, care este asociat cu claritatea, precizia și prospețimea.

De asemenea, argintul este un simbol al abundenței, al bogăției și al tendinței de a economisi. Atât ca bani care atrag mai mulți bani, cât ca reprezentare a elementului metalic, argintul este considerat unul dintre lucrurile de păstrat în portofel pentru noroc.

Obiecte din alamă și argint

La fel ca monedele din argint, obiectele din alamă reprezintă elementul metalic al elementului Feng Shui.

Aceasta înseamnă că atrag abundența, bogăția și tendința de a economisi, precum și claritate, precizie și prospețime. Avantajul de a avea articole din alamă și argint față de monede este că nu pot ocupa mult spațiu în portofel sau nu pot afecta forma portofelului.

Bancnote

Bancnotele au același impact asupra portofelului dvs. la fel ca monedele de argint. Sunt bani plasați acolo pentru a atrage mai mulți bani. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că bancnotele sunt noi și nu se deteriorează.

Cu cât valoarea nominală este mai mare, cu atât este mai bine. Totuşi, se crede că a avea, de exemplu, 108 dolari păstrați într-un compartiment separat al portofelului, ar atrage mai multă energie pozitivă și prosperitate.

Este aproape evident că bancnotele sunt unul dintre lucrurile pe care trebuie să le țineţi în portofel pentru a atrage bani. Cu toate acestea, într-o lume în care se practică digitalizarea, este posibil să operați cu ele fără să atingeți vreodată bancnotele.

Pietre

Pietrele sunt o reprezentare excelentă a elementului pământ din Feng Shui. Prin urmare, atrag energiile care se hrănesc, se stabilizează și se ancorează pe o bază solidă. Pentru și mai multă putere, ar trebui să încercați să purtaţi pietre negre sau verzi.

Nu aveți nevoie de pietre uriașe, deoarece ele trebuie să încăpă într-un colț al portofelului dvs.

Carduri de debit cu sold mare

Cardurile de debit cu solduri mari sunt excelente pentru a atrage spiritul de economisire. Pe baza legii atracției, ele reprezintă sau furnizează energia care atrage mai mulți bani către dvs. Cardurile de membru activ la clubul membrilor exclusivi sunt, de asemenea, grozave, deoarece reprezintă prosperitate, succes și creștere.

Cardurile de debit cu sold mare sunt necesare în special pentru a anula orice card de credit pe care l-aţi avea în portofel.

Boabe de orez

Cea mai semnificativă parte a populației umane depinde de orez ca aliment de bază. Reprezintă o viață bună și abundență. Se mai crede că orezul reduce impulsul de a cheltui bani.

Este recomandat să aveţi 21 de boabe de orez printre lucrurile de păstrat în portofel pentru a atrage bani. Puteți schimba boabele de orez din când în când pentru a atrage energie proaspătă.

Frunza Peepal

Se știe că arborele Peepal are putere medicinală și poate vindeca multe afecțiuni. A purta o bucată din el în portofel poate atrage noroc, abundență și prosperitate.

Scoici

Multe civilizații și societăți au folosit scoici ca formă de bani. În unele părți ale lumii, scoicile sunt încă considerate foarte valoroase și conțin puteri spirituale. Se crede că ele ameliorează stresul și oferă o bună capacitate de luare a deciziilor, sporesc intuiția, îmbunătățesc sensibilitatea, imaginația și adaptabilitatea.

Sare de mare

Puteți atrage bani cu sare, dar trebuie să fie sare de mare. Luați o cantitate mică de sare de mare, o înfășurați în nailon și o păstrați într-unul din compartimentele portofelului. Se știe că sarea absoarbe energia negativă care ar putea fi în portofel.

Pentru o șansă mai bună de a atrage bani cu sare, ar trebui să o puneți în portofel la începutul lunii noi. Acest lucru se datorează faptului că energiile pozitive au potențialul lor maxim pe măsură ce se apropie luna plină.

Talismane şi amulete care aduc noroc, dragoste şi bani

Trifoiul cu patru foi

Aceasta este planta cu proprietăți magice. Nu este numai unul dintre cele mai puternice talismane de noroc, ci și o minunată amuletă împotriva forțelor malefice. Dar nu este ușor să dai peste un astfel de trifoi, va trebui să „sortezi” mai mult de o poiană. Cu toate acestea, dacă ai norocul să găsești unul, purtaţi întotdeauna cu voi o frunză uscată.

Iconiţa

Această amuletă și talisman religios „nu funcționează” dacă nu există credință în inimă. Ce pictogramă să luați pentru talisman, rămâne să decideți individual, în funcţie de patronul dvs. și al familiei.

Brățara cu margele Diy

Există mai multe varietăți de mărgele Diy, în funcție de efectul pe care îl produc și de tipul de noroc pe care doriți să-l atrageți. Aduce instantaneu bogăție și noroc neașteptat. Una dintre cele mai populare variante de margele Diy este cea cu ochi de tigru.