Home » Life & Style » Cel mai vechi horoscop din lume. Tainele descifrate de Mihai Voropchievici. Nativii care pot transforma sărăcia în bogăție

Cel mai vechi horoscop din lume. Tainele descifrate de Mihai Voropchievici. Nativii care pot transforma sărăcia în bogăție

Redactia Știri / 19.08.2021, 19:12
Cel mai vechi horoscop din lume. Tainele descifrate de Mihai Voropchievici. Nativii care pot transforma sărăcia în bogăție

Cel mai vechi horoscop din lume. Ești curios să afle ce previziuni sunt pentru tine conform celui mai vechi horoscop din lume? Acest horoscop este unul special și se axează pe ziua săptămânii în care este născut fiecare nativ. Pe baza acestui criteriu se pot afla lucruri extrem de importante despre personalitatea cuiva și despre menirea pe care o are în viață. Descoperă în articolul următor mai multe informații importante!

Cel mai vechi horoscop din lume, prezentat de Mihai Voropchievici

Cel mai vechi horoscop din lume, prezentat de Mihai Voropchievici. Tainele acestui horoscop au fost descifrate de celebrul specialist în astrologie și numerologie.

Voropchievici a vorbit astfel despre horoscopul babilonian, care scoate la iveală trăsături definitorii despre caracterul și menirea unei persoane.

Singurul criteriu după care se ghidează acest horoscop este ziua de naștere a persoanei respective.

Horoscop babilonian. Ce spune despre tine, în funcție de ziua în care te-ai născut

Horoscopul babilonian oferă caracteristici esențiale despre drumul unei persoane în viață. Voropchievici a prezentat aspecte importante, având drept criteriu ziua nașterii.

„Babilonieni au fost primii care au descifrat cele 12 case care îți arătau fiecare caracterul zodiilor.

Acest horoscop are ceva aparte față de restul celorlalte horoscoape. El vine și te taxează pe ziua din săptămână în care ești născut”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Cunoscutul specialist în astrologie și numerologie a vorbit la Antena 3 despre cel mai vechi horoscop din lume.  Mai jos sunt prezentate aspecte importante pentru nativi, ținând cont de ziua din săptămână în care s-au născut.

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Horoscop babilonian. Zodia Sin

Despre cei care sunt născuți într-o zi de luni se spune că poartă puterea răspunderii și a influenței. Aceștia pot deveni lideri și pot schimba în bine realitatea oamenilor din jurul lor. Zeul Sin era unul dintre cei mai cunoscuți dintre zei. Prin urmare cei care sunt născuți în această zi și țin de zodia Sin posedă trăsături neprețuite.

Important este să nu se abată de la calea lor, căci doar așa pot clădi lucruri mărețe. Se întâmplă uneori să primească reproșuri din partea celor dragi, având în vedere că obișnuiesc să petreacă prea puțin timp cu ei. De regulă își sacrifică timpul și sar în ajutorul celorlalți ori de câte ori este nevoie.

Este esențial să își asculte intuiția, căci numai așa își pot descoperi adevărata vocație. Cei născuți în această zi sunt patronați și guvernați de Lună.

Horoscop babilonian. Zodia Nergal

Cei născuți marțea sunt patronați și guvernați de Marte. Important de precizat despre aceștia faptul că poti fi prieteni extraordinari, dar în cazul în care le calci greșit ei se pot transforma în niște veritabili dușmani.

Așadar pot ajunge foarte repede la extreme și este foarte important să învețe să-și controleze emoțiile.

Horoscop babilonian. Zodia Nabu

Cei născuți miercurea sunt patronați și guvernați de Mercur. Despre Nabu se știe că este zeul comunicării, al cuvântului,

Motiv pentru care despre persoanele născute în această zi se spune că obișnuiesc să comunice foarte ușor.

Sunt axate pe studiu, iar arta comunicării reprezintă punctul lor forte. Au abilitatea de a vedea adevărul, chiar și atunci când situația nu este clară, iar argumentele nu au fost încă prezentate.

Horoscop babilonian. Zodia Marduk

Cei care s-au născut joia sunt patronați și guvernați de Jupiter. Sunt acei oameni care văd întotdeauna partea plină a paharului. Și când situația nu este deloc una ușoară, ei se axează întotdeauna pe ceea ce este bun și se folosesc de acea bucată de pozitiv pentru a o fructifica.

Reușesc să găsească resurse chiar și atunci când se consideră că ele nu există. Pot aduce schimbări benefice societății, fiind acele persoane care pot transforma sărăcia în bogăție. Cu alte cuvinte reușesc să schimbe istoria.

Horoscop babilonian. Zodia Ishtar

Zodia Ishtar îi caracterizează pe cei care sunt născuți vinerea. Aceștia sunt patronați și guvernați de Venus. Se consideră că printre atributele acestor persoane se află feminitatea, sexualitatea, iubirea.

Despre acești oameni se spune că pot da dovadă de o iubire fără margini, manifestă empatie cu cei din jurul lor și reușesc să vindece rănile celorlalți. Pe de altă parte e bine să știi că aceștia se pot afla și la polul opus, la modul că pot da dovadă de invidie și gelozie.

Horoscop babilonian. Zodia Ninurta

Zodia Ninurta vorbește despre acei oameni născuți în zi de sămbâtă. Aceștia sunt patronați și guvernați de Saturn. Persoanele născute în această zi dobândesc o fire extrem de puternică din punct de vedere emoțional.

Sunt persoane motivate, care reușesc să se ridice în ciuda obstacolelor pe care le întâlnesc. Un lucru bun despre aceștia este faptul că sunt prieteni de încredere, sinceri și loiali, lucru care îi ajută să câștige cu ușurință respectul celorlați.

Horoscop babilonian. Zodia Shamah

Zodia Shamah este specifică celor născuți în zi de duminică. Aceste persoane sunt patronat și guvernate de Soare. Sunt acei oameni calzi, optimiști, care zâmbesc tot timpul. Efectiv ei strălucesc prin frumusețea lor. Sunt generoși.

În momentul în care descoperă minciuna, ei se îndepărtează de persoana respectivă și foarte rar acordă a doua șansă.