Home » Life & Style » Timp liber » Ce job are Donald Trump, fostul președinte american, la 75 de ani. A semnat deja contractul

Ce job are Donald Trump, fostul președinte american, la 75 de ani. A semnat deja contractul

Alexandru Cazacu / 09.09.2021, 09:09
Ce job are Donald Trump, fostul președinte american, la 75 de ani. A semnat deja contractul

Fost lider de la Casa Albă, Donald Trump a semnat acum un contract pentru pentru un job la care nu ne-am fi așteptat. Ce va face fostul președinte american, la 76 de ani, veți afla în următoarele rânduri ale acestui articol.

Ce job are fostul președinte american, Donald Trump

Conform societății civile Triller, fostul președinte al Statelor Unite va comenta alături de fiul său meciul de box dintre Evander Holyfield și Vitor Belfort, care va avea loc sâmbătă. Donald Trump va fi gazda evenimentului care se va desfășura la Hard Rock Hotel&Casino din Hollywood, potrivit Agerpres.

Cu această ocazie, Evander Holyfield (58 de ani) revine în ring după o perioadă de mai bine de 10 ani, unde îl va înfrunta pe luptătorul brazilian de arte marțiale mixte, Vitor Belfort (44 de ani). Ultimul meci a lui Holyfield a avut loc în 2011, acesta învingându-l prin K.O pe danezul Brian Nielsen.

”Iubesc marii luptători și marile lupte. Abia Aștept să vă văd sâmbătă seara și să vă împărtășesc gândurile în ring. Nu doriți să ratați acest eveniment special”, a transmis fostul lider de la Casa Albă.

Ce job are fostul președinte american, Donald Trump
Donald Trump va comenta meciul dintre Holyfield și Belfort

Lupta va coincide cu împlinirea a 20 de ani de la atentatele de la 11 septembrie

Meciul care va fi comentat de Donald Trump  și fiul său va coincide cu împlinirea a 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie. Potrivit platformei Deadline, meciul este recunoscut ca o luptă profesionistă și nu ca o demonstrație. După cum spuneam meciul va avea loc în Florida, însă inițial trebuia să se desfășoare în California, dar responsabilii boxului din acest stat nu au autorizat acest lucru.

Este știut faptul că Donald Trump a găzduit mai multe meciuri de box în anii ‘80 și ‘90. Acestea care s-au desfășurat la cazinourile sale din Atlantic City, New Jersey. Contra lui Vitor Belfort trebuia să lupte un alt star al boxului american, Oscar De La Hoya, însă acesta a fost înlocuit de Holyfield. De La Hoya a fost nevoit să renunțe la luptă după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus și a fost spitalizat.

Evenimentul ”fără restricții”

Meciul de sâmbătă seară dintre Evander Holyfield și Belfort va dura nu mai puțin de opt reprize a câte două minute. După aceasta Holyfield l-ar putea înfrunta pe marele său rival american, celebrul campion mondial, Mike Tyson, în vârstă de 55 ani. Acesta din urmă a revenit în ring în toamna lui 2020, când a fost la egalitate cu Roy Jones Jr.potrivit digi24.ro.

Însă, acesta nu este singurul meci de sâmbătă. La evenimentul sportiv se vor mai desfășura și alte meciuri de box între campioni retrași ai UFC. Mai exact, sâmbătă vor mai fi lupta Anderson Silva și Tito Ortiz. Pentru că evenimentul este numit ”Fără restricții”, jurnaliștii americani sunt de părere că Donald Trump ”va face un comentariu de box nefiltrat”.

Potrivit unui comunicat emis de Triller Fight Club, fostul Lider de la Casa Albă, Donald Trump va ”găzdui și comenta”  evenimentul din 11 septembrie, alături de fiul său, Donald Trump Jr.