Home » Life & Style » Timp liber » Ce semnifică orele fixe. Mesajul care ți se transmite, în funcție de ora la care te uiți

Ce semnifică orele fixe. Mesajul care ți se transmite, în funcție de ora la care te uiți

Alexandru Cazacu / 17.10.2021, 10:19
Ce semnifică orele fixe. Mesajul care ți se transmite, în funcție de ora la care te uiți

Cu siguranță, nu există om care să nu se fi uitat măcar o dată la ceas iar acesta să indice o oră fixă. De multe ori, mai ales în adolescență când eram îndrăgostiți, atunci când ni se întâmpla acest lucru, ne gândeam la persoana iubită, crezând că în acest fel putem afla dacă ne iubește sau nu. În următoarele rânduri ale acestui articol, vei afla ce semnifică orele fixe.

Ce semnifică orele fixe. Ce mesaj ți se transmite, în funcție de ora la care te uiți la ceas

Se pare că, în secolul al XVI-lea, cele mai multe ceasuri arătau doar orele nu și minutele. Așadar, la vremea respectivă, probabilitatea ca să te uiți la ceas la o oră fixă era mult mai mare. Ei bine, s-ar părea că de aici, tinerii ar fi început să tragă tot felul de concluzii legate de ora fixă, atribuind fiecăreia câte o semnificație. Ei bine, multe dintre acestea au legătură cu dragostea.

Evident, vorbim despre momentele când ne uităm fără  să vrem la ceas. Adică, dacă cumva încerci să trișezi, ora fixă observată nu va mai avea aceleași efecte. Haideți să vedem ce mesaje ar transmite orele fixe.

Semnificația orelor fixe în dragoste

Se spune că atunci când te uiți la ceas, iar acesta indică ora 01:00 ești îndrăgostit/ă nebunește și nu îți poți lua gândul de la persoana iubită.

Ei bine, dacă ceasul indică ora 02:00, înseamnă că cineva te place și ar vrea să te invite la o întâlnire romantică.

Dacă te uiți la ceas la ora 03:00, persoana iubită te iubește și ar face orice să ca relația voastră să continue.

În cazul în care te uiți la ceas și acesta indică ora 04:00, dacă ești într-o relație mai veche, persoana iubită vrea să te ceară în căsătorie. Dacă relație este la început, se pare că are gânduri mari cu tine, potrivit divahair.ro.

Când te uiți la ceas la 05:00, ar însemna că vei lua o decizie importantă, însă înainte de asta vei avea nevoie de o pauză, ca să fii sigur că decizia va fi una corectă.

Atunci când ceasul indică ora 06:00 , însemnă că fostul iubit/ă est în stare să facă orice ca să te recucerească, însă nu mai are nicio speranță că va reuși.

La ora 07:00, printre prietenii tăi ai un admirator secret, însă nu este deocamdată pregătit să își arate sentimente.

Dacă te uiți la ceas la ora 08:00, în ziua respectivă vei avea noroc în dragoste. Așadar, ai grijă să nu scapi o oportunitate care îți poate schimba viața pe plan sentimental.

Ce semnifică orele fixe. Ce mesaj ți se transmite, în funcție de ora la care privești ceasul
Ce semnifică orele fixe. Ce mesaj ți se transmite, în funcție de ora la care privești ceasul

Ce semnifică orele fixe în dragoste

  • Ora 09:00 – Se poate ca în viitorul apropiat să primești o veste bună din partea unei persoane.
  • Ora 10:00 – Cineva te place foarte mult și ar putea să ți se destăinuie în acest sens.
  • Ora 11:00 – Mulți care văd această oră ar putea crede că persoana iubită nu le împărtășește aceleași sentimente. Cu toate acestea, realitatea este total diferită, iar acest gând este doar în capul lor.
  • Ora 12:00 – Dacă te-ai uitat la ceas la această oră și ai probleme în relație, ar trebui să te bucuri, deoarece problemele se vor rezolva cât de curând.
  • Ora 13:00 – Persoana iubită se gândește la tine și vrea să fie lângă tine și să te strângă în brațe chiar în acest moment.
  • Ora 14:00 – Îți place o anumită persoană și nu ai curajul să îi spui? Ei bine, se pare că și persoana respectivă a făcut o pasiune pentru tine. Așadar ar putea fi mai ușor de acum încolo.
  • Ora 15:00 – Se spune că atunci când te uiți din greșeala la ora 15:00 fix persoanele de sex opus te plac, ba chiar te poți lăuda cu câteva cuceriri importante.
  • Ora 16:00 – Dacă observi această oră, înseamnă că cineva te place, însă nu are curajul să ți-o spună? Ei bine, ar fi cazul să dai și tu un semn.
  • Ora 17:00 – Atunci când te uiți la ceas și acest indică ora 17:00, înseamnă că ai putea să primești o invitație interesantă. Ar trebuie să o accepți, deoarece ai ocazia să cunoști pe cineva special, iar de aici poate începe o adevărată poveste de dragoste.
  • Ora 18:00 – Persoana iubită se îndrăgostește din ce în ce mai mult de tine.
  • Ora 19:00 – O persoană pe care nu o știi prea bine a făcut o pasiune pentru tine și ar face orice să te sărute.
  • Ora 20:00 – Te înțelegi extrem de bine cu o persoană de sex opus? Ei bine, se pare că nu vrea să îți fie doar prieten.
  • Ora 21:00 – Persoana iubită este foarte geloasă. Ba chiar crede că te gândești la altcineva.
  • Ora 22:00 – Este fascinat/ă de tine și nu se mai poate gândi la altcineva.
  • Ora 23:00 – Te vrea numai pentru el/ea, tocmai din acest motiv este decis/ă să îți facă o propunere serioasă.
  • Ora 00:00 – Dacă te uiți la ceas la 12 noaptea fix, înseamnă că sunteți făcut unul pentru celălalt.