Home » Life & Style » Timp liber » Cele mai frumoase mesaje de iertare pentru iubită

Cele mai frumoase mesaje de iertare pentru iubită

Violeta Badea / 03.06.2021, 12:55
Cele mai frumoase mesaje de iertare pentru iubită

Cele mai frumoase mesaje de iertare pentru iubită. Ai greșit față de iubită și vrei să obții iertarea ei? Ei bine, primul pas este acela de găsi un moment potrivit în care să-i transmiți persoanei dragi că ești conștient de greseala ta și ușor să-ți ceri scuze cu un mesaj de iertare. Sunt totuși momente, adesea, când pur și simplu nu-ți găsești cuvintele potrivite. Tocmai de aceea, ne-am gândit să îți dăm câteva exemple de mesaje frumoase de iertare pe care i le poți transmite iubitei.

Cele mai frumoase mesaje de iertare pentru iubită

Mesaje de iertare pentru iubita
Mesaje de iertare pentru iubita

– Iubita mea, te rog frumos să mă ierți pentru că ți-am greșit! De când te-am făcut să suferi relația noastră s-a schimbat foarte mult în rău, dar acum mi-am dat seama de tot și voi lupta pentru dragostea noastră. Vreau să lăsăm trecutul în urmă și să o luăm de la început. Îmi doresc să te am toată viața lângă mine!

– Regret foarte mult că te-am dezamăgit! Te iubesc foarte mult și îți promit că nu vom mai ajunge niciodată la astfel de discuții inutile. Sunt alături de tine, îmi doresc din tot sufletul să mă ierți pentru a-ți putea demonsta cât de mult țin la tine!

– Îmi cer iertare pentru tot ceea ce am spus. Te iubesc foarte mult și îmi doresc să mă crezi că fără tine nu mai sunt același om. Îmi parte foarte rău că te-am dezamăgit, dar crede-mă că țin foarte mult la tine și nu va exista niciodată o femeie care să-ți ia locul în inima mea. Mă gândesc mereu la toate momentele în care am fost fericiți și mi-e dor să retrăim acele clipe. Vreau să-mi mai acorzi încă o șansa pentru ați demonstra că putem avea o relația frumoasă.

– Chiar dacă ne-am certat și nu ești lângă mine, eu am continuat să mă gândesc la tine și la momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Vreau să-mi cer scuze draga mea iubită! Te iubesc foarte mult și nici nu vreau să-mi imaginez viața fără tine!

– Iubita mea, te rog frumos să mă ierți! Abia acum mi-am dat seama că nu am știut să te apreciez. Mi-e foarte dor de tine și de momentele de bucurie în care îmi arătai cât de mult mă iubești. Iartă-mă!

– Iubita mea, te rog să-mi mai acorzi o șansă, fiindcă îmi doresc enorm să ne împăcăm. Am realizat cât de mult am greșit și îmi pare foarte rău că ai suferit. Mi-am dat seama că nu am știut să te apreciez la momentul potrivit, dar vreau să-ți dovedesc că pot să mă schimb și să devin bărbatul pe care-l meriți. Te rog din suflet să îmi mai acorzi o șansă. Te iubesc!

– Nu îți pot exprima în cuvinte regretul meu pentru că am greșit față de tine! Sper să depășim acest moment dificil, deoarece ne iubim și ar fi păcat să se termine așa povestea noastră de iubire Te rog, iartă-mă și mai dă-mi o ultimă șansă! Am realizat cât de mult însemni pentru mine și te vreau înapoi pentru toată viața. Îmi pare nespus de rău!

– Îmi pare rău că te-am dezamăgit! Abia acum realizez cât de mult mă iubești și cât de mult însemni pentru mine. Te iubesc enorm! Te rog, iartă-mă și hai să ne împăcăm!

– Daca aș putea, aș șterge din memoria ta acea etapă în care te-am făcut să suferi. Mă gândesc în fiecare zi cât de mult ți-am greșit și regert nespus tot ceea ce s-a întâmplat. Vreau să fim din nou împreună pentru a-ți demonstra că pot fi o persoană bună și că te pot face cea mai fericită. Te rog să mă ierți și să-mi dai această șansă! Te iubesc!