Home » Life & Style » Mesaje pentru fiica mea – 33 de idei pline de dragoste de părinte

Mesaje pentru fiica mea – 33 de idei pline de dragoste de părinte

Nechifor Ioana / 16.03.2021, 16:23
Mesaje pentru fiica mea – 33 de idei pline de dragoste de părinte

Mesaje pentru fiica mea. Un copil aduce fericire nemărginită în sufletul unui părinte. O astfel de relație se bucură de dragoste și susținere necondiționată. Este o legătură specială, unită de sentimente calde și intense, de tot ce e mai frumos și pur. Ți-am pregătit în acest material 33 de idei pline de dragoste de părinte, mesaje emoționante pentru fiica ta, prin care poți să o surprinzi plăcut. Indiferent că este vorba de un motiv special, zi de naștere sau o zi oarecare, nu strică să-i arăți dragostea uriașă pe care i-o porți!

Mesaje pentru fiica mea. Un gest simplu, o surpriză uriașă

Mesaje pentru fiica mea, texte sincere și emoționante prin care poți să surprinzi plăcut persoana care ți-a adus împlinire și bucurie în viață! Un gest simplu poate reprezenta o surpriză uriașă pentru copila ta.

Te poți folosi de aceste mesaje pentru a-ți exprima gândurile și sentimentele, pentru a-i arăta rolul pe care îl joacă în viața ta. Legătura dintre un părinte și copilul său este binecuvântată de Dumnezeu cu cele mai intense și frumoase sentimente, este o legătură unică, în care își au loc doar blândețea, iubirea și înțelegerea.

Am trecut, mai jos, 33 de idei pline de dragoste de părinte, de unde te poți inspira pentru a-i face o surpriză deosebită fiicei tale. Indiferent dacă este o ocazie specială sau nu, dacă este ziua ei de naștere sau o zi oarecare, te poți folosi de aceste mesaje pentru a-i face un dar de suflet! Cele mai emoționante urări și mesaje pentru fiica mea, în materialul ce urmează!

Gânduri alese pentru fiică

1. Fiica mea, cu ocazia zilei de naștere, îți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire. La mulți ani minunați!
2. Fiica mea, mândria mea, îți doresc tot binele din lume! De ziua ta, sper să ai parte doar de tot ce e mai frumos și bun!
3. Ești cel mai bun copil din lume, draga mea! Să ai parte de iubire și mult noroc pe drumul vieții. Să ți se împlinească visul cel mai dorit! Cu multă dragoste, mama.
4. Draga mea, să nu uiți niciodată că ești mai curajoasă decât te simți, mai frumoasă decât te vezi, mai deșteaptă decât te gândești, mai amuzantă decât te socotești. Te iubesc cum nici nu îți imaginezi! Mama.
5. Fiica mea, în ochii mei nu e nimeni care să te egaleze. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt pentru tine, dar îți pot spune că îmi doresc ca viața să te surprindă doar cu lucruri minunate și oameni dragi. La mulți ani, draga mea!
6. La mulți ani, fiica mea! Toate gândurile bune le trimit către tine, în această zi specială, dar și în fiecare zi din viața ta.
7. Zilele de naștere sunt pline de amintirile anilor care au trecut, fericirile prezentului și speranța viitorului. Sper ca toate acestea să îți aducă întotdeauna mult noroc. La mulți ani frumoși!
8. Un gând bun, împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și fericire! La mulți ani, fiica mea cea dragă!
9. De ziua ta, viața să te răsfețe cu tot ce are mai frumos, fericirea să nu te ocolească, iar veselia să îți înflorească în suflet. Acum și în fiecare clipă a vieții tale. La mulți ani!

Cele mai călduroase urări

10. Fiica mea, oamenii îți urez multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată tristă și întotdeauna fericită. Cu multă dragoste, părintele tău.
11. Fiica mea, oriunde ai merge, orice ai face, dragostea mea te va însoți mereu! La mulți ani minunați!
12.. Draga mea, ești puternică, ești frumoasă, ești luptătoare, ești îngerul din viața mea. De ziua ta, îți mulțumesc pentru toată fericirea pe care mi-ai adus-o! La mulți ani! Tata te iubește!
13. Draga mea, de ziua ta, îți dorim din toată inima să ai o viață încărcată în bucurii, sănătate și iubire! Drumul să îți fie presărat de clipe magice, prietenie și veselie. La mulți ani!
14. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri! Tot bine din lume pentru tine, fata mea! Cu multă dragoste, mama.
15. Fiica mea, în urma ta sunt aminitirile tale. În față, îți sunt dorințele. În jurul tău sunt oamenii care te iubesc și în tine găsești tot ceea ce ai nevoie. La mulți ani! Cu dragoste, mama ta.
16. Astăzi, la aniversare, vin și eu cu o urare de noroc și sănătate și realizări în toate! Dorințele să ți se împlinească, dragostea să înflorească, fericire doar să fie și enormă bucurie! Multă fericire, fata mea! La mulți ani minunați!
17. A mai trecut un an și ai devenit mai frumoasă, mai bună, mai iubitoare, fiica mea. Fie ca în fiecare zi bucuriile tale să sporească asemeni sufletului tău. La mulți ani minunați!
18. La mulți ani, fiica mea! Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de ieri!

Mesaje pentru fiica mea. Mesaje aniversare pentru fiică
Mesaje aniversare pentru fiică

Mesaje aniversare pentru fiică

19. La mulți ani, fata mea! Sănătate, iubire și împliniri din belșug! Să îți fie viața o bucurie imensă!
20. La mulți ani, fetița mea! În această zi specială, îți doresc să găsești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta!
21. La mulți ani, copila mea! Să ai parte numai de lucruri minunate, sănătate și oameni de calitate! Chipul să îți radieze de fericire, iar sufletul de împlinire!
22. Draga mea, în calea ta să întâlnești lucruri frumoase ca în povești, să nu duci dor de bucurii, un zâmbet toată să fii mereu! La mulți ani!
23. La mulți ani, fiica mea! Îți doresc să ai în viață multe, multe bucurii, oameni dragi și clipe nemaipomenite!
24. Îți doresc să îți fie viața senină ca dimineața, caldă ca o zi de vară și ca mierea de amară. La mulți ani, draga ma!
25. La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai parte numai de zâmbete și soare!
26. Pentru o fiică specială, cele mai călduroase și sincere urări! La mulți ani, să fii iubită și fericită!
27. De ziua ce îți surâde în prag, eu îți doresc tot ce e mai drag și mai frumos pe lume! La mulți ani, fata mea!

Mesaje pline de dragoste de la părinte pentru fiică
Mesaje pline de dragoste de la părinte pentru fiică

Idei pline de dragoste

28. Draga mea, în viața ta, bucură-te de tot ce trăiești, savurează fiecare clipă din plin, înconjoară-te doar de oameni dragi! La mulți ani!
29. Fetița mea dragă, să ai curajul să trăiești viața din plin, să porți mereu zâmbetul pe chip, iar sufletul să-ți fie plin de bucurie. De asta îți doresc să ai parte mereu. Părintele tău care iubește enorm.
30. Fata mea, mergi unde nu am îndrăznit eu să merg. Trăiește o viață mai bună și să te încrezi mereu în propriile forțe. Cu multă sinceritate și dragoste, mama ta.
31. Este ziua ta astăzi, toată lumea zâmbește și soarele strălucește numai pentru tine. La mulți ani minunați!
32. Fiica mea, să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulți ani!
33. Fata mea dragă, tu îmi faci inima să râdă, chiar dacă ochii mei plâng. Îți mulțumesc că exiști în viața mea! Cu dragoste,tata.