Home » Life & Style » Timp liber » Ce spune despre tine culoarea unghiilor. Alegerea ojei oferă detalii esențiale despre personalitatea pe care o ai

Ce spune despre tine culoarea unghiilor. Alegerea ojei oferă detalii esențiale despre personalitatea pe care o ai

Violeta Badea / 21.03.2021, 10:04
Ce spune despre tine culoarea unghiilor. Alegerea ojei oferă detalii esențiale despre personalitatea pe care o ai

Ce spune despre tine culoarea unghiilor. Alegerea ojei oferă detalii esențiale despre personalitatea pe care o ai. Culoarea ojei spune multe despre tine. Da, ai auzit bine! Fiecare alegere pe care o faci dezvăluie câte puțin din personalitatea ta. În continuare vei afla cine ești în funcție de alegerea nuanței pentru unghii.

Ce spune despre tine culoarea unghiilor

Vopsirea unghiilor reprezintă cea mai ușoară metodă de a ne exprima. Oja poate fi aplicată și îndepărtată cu ușurință, dar avem și numeroase culori pe care le putem alege. Cu toate acestea, ne este greu să renunțăm la culoarea noastră preferată, deoarece simțim că ne reprezină și chiar așa este! Astfel, nu numai hainele sau accesoriile vorbesc despre stilul și personalitatea ta, ci și manichiura. Iată cine ești în funcție de culoarea pe care o alegi.

Ce spune culoarea unghiilor despre personalitatea ta
Ce spune culoarea unghiilor despre personalitatea ta
  • Culoarea roșie

Dacă îți faci adesea unghiile roșii, atunci ești o persoană pasională. Ai o putere de seducție extraordinară și îți place să atragi toate privirile. De asemenea, această culoarea arată posesivitatea ta, curajul, dar și asumarea. Ești o persoană hotărâtă, iar când vrei să obții ceva nu îți stă nimeni în cale. Această ambiție te poate face agresivă, îți place să arăți încredere și dominare.

  • Culoarea roz

Femeile care aleg să-și vopsească unghiile în culoarea roz au o atitudine copilăroasă, iubesc distracția și le place adrenalina. Aceste persoane sunt excentrice și nu le pasă de părerea celorlalți. De asemenea, iubesc călătoriile, au un spirit libertin, dar luptă pentru ceea ce își doresc.

  • Culoarea portocaliu

Îți place să-ți faci unghiile portocalii? Ei bine, acest lucru înseamnă că ești o persoană plină de optimism, îți place să gândești pozitiv și dai dovadă de multă cretivitate. De asemenea, dai dovadă de multă îndrăzneală și impulsivitate. Persoanele care aleg o astfel de manechiură sunt spontane, știu să se distreze și găsesc rezolvare la orice problemă.

  • Culoarea mov

Dacă îți place movul pe unghii, atunci ești o persoană foarte creativă. De asemenea, ai putea fi un bun lider și nu te temi de nimic. Dai dovadă de curaj, încredere, ambiție și îți stăpânești foarte bine emoțiile. Ești o femeie carismatică și idealistă. Ești intuitivă, îți place să-i ajuți pe ceilalți și nu vrei să primești nimic în schimb. Simți mereu nevoia de a-i sfătui pe ceilalți și ești confidenta ideală.

  • Culoarea albastră

Dacă alegi să-ți vopsești unghiile albastre, atunci ești o persoană de încredere, loială și îți place să îi asculți pe ceilalți. Ești o femeie pacifistă, nu îți plac conflictele și îți dorești să ai parte de armonie și momente liniștite. De asemenea, ești o persoană sociabilă, îți place să ai mulți prieteni și să petreceți timp împreună.

  • Culoarea neagră

Unghiile negre te face să pari puțin rebelă, dar asta nu e tot! Dacă îți place să porți o ojă neagră, ai o personalitate puternică și ești o fire creativă. De asemenea, ești o persoană independentă, determinată și poți trece peste orice problemă. Multe persoane care aleg această manichiură sunt noncoformiste, îndrăznețeși au imaginație bogată. Preferi să nu te implici prea mult în viața socială, ci să stai departe de ce se întâmplă în jur.