Home » Life & Style » Timp liber » Cele mai bizare fobii ale starurilor. Vedeta care poartă mănuși și țipă de fiecare dată când face duş

Cele mai bizare fobii ale starurilor. Vedeta care poartă mănuși și țipă de fiecare dată când face duş

Toader Mihai / 06.10.2021, 22:07
Cele mai bizare fobii ale starurilor. Vedeta care poartă mănuși și țipă de fiecare dată când face duş

Cu siguranță, toată lumea se teme de ceva, fie că este vorba de unele insecte, de înălțimi sau de spații foarte mici. Ei bine, fobiile sunt acele temeri iraționale care pot părea fără sens pentru unii oameni, dar care generează sentimente de panică și anxietate în cazul altora. Acest lucru este valabil și pentru celebrități. Haideți să vedem care sunt cele mai bizare fobii are vedetelor.

Cele mai bizare fobii ale starurilor

După cum spuneam, chiar și oamenii celebri au fobiile lor, care pentru majoritatea oamenilor pot părea puțin mai neobișnuite. De la frica de găuri mici la frica de umerașe, unele dintre cele mai faimoase vedete au niște fobii extrem de ciudate. Iată care sunt cele mai bizare fobii ale starurilor.

Oprah Winfrey

Toată lumea o cunoaște pe celebra prezentatoare TV, Oprah Winfrey. Cu toate acestea, nu mulți știu că Oprah are o mare frică de guma de mestecat. Da, ai citit bine! Se pare că prezentatoare are această fobie încă din copilărie.

”Am crescut într-o familie săracă în Mississippi și bunica mea obișnuia să economisească gume de mestecat, așa că le punea pe noptieră, în dulap. În copilărie, obișnuiam să dau de ele și se lipeau de mine și știi cum este, după câteva săptămâni, o gumă pe care ai scos-o din gură? E ceva rău”, i-a mărturisit vedeta lui Stephen Colbert.

Khloe Kardashian

Vedeta show-ului ”Keeping up with the Kardashians” a dezvăluit într-un episod al emisiunii că se teme de ”burice”. Khloe a dezvăluit că de fiecare dată când face duș folosește mănuși pentru a-și spăla acea zonă a corpului și țipă de fiecare dată când o face.

Johnny Depp

Celebrul actor de la Hollywood, Johnny Depp, este renumit pentru versatilitatea rolurilor sale. Deși a dat viață multor personaje, se pare că artistului îi este frică de clovni.

Cele mai bizare fobii ale starurilor
Cele mai bizare fobii ale starurilor

Adele

Cântăreața de succes se teme de păsări, mai ales de pescăruși. Această fobie este cunoscută sub numele de ornitofobie. În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit că în copilărie a fost atacată de un pescăruș în timp ce mânca înghețată.

Kylie Minogue

Deși poate părea incredibil, Kylie Minogue se teme de umerașe. Într-un interviu, artista a explicat că nu-i place ”felul în care sună când le agăți în dulap”. Se pare că pentru a evita să folosească umerașele, Kylie preferă să își împăturească hainele.

P. Diddy

În 2008 la, celebrul artist a fost invitat la ”The Tonight Show With Jay Leno”. În cadrul emisiunii, P. Diddy a mărturisit că îi este frică de oamenii care au al doilea deget de la picioare mai lung. Ei bine, se pare că această fobie i-a afectat chiar și viața amoroasă cântărețului.

”Cumva ajung să văd degetul la prima întâlnire, este obligatoriu. S-ar putea să nu ajung la sărut, însă cu siguranță voi vedea dacă acel al doilea deget de la picioare este mai lung ”, i-a spus el lui Jay Leno.

Nicole Kidman

Actrița australiană are o frică foarte mare de fluturi, însă consideră că aceste viețuitoare sunt misterioase. Nicole Kidman a dezvăluit că, atunci când un fluture era cocoțat în afara casei sale din Australia, ea se târa sau urca pe gard pentru a evita trecerea pe lângă acesta. Fobia este cunoscută sub numele de lepidopterofobie.