Home » Life & Style » Timp liber » Cele mai frumoase mesaje de împăcare

Cele mai frumoase mesaje de împăcare

Violeta Badea / 04.06.2021, 17:26
Cele mai frumoase mesaje de împăcare

Se spune că, în viață, cel mai greu lucru este să-ți recunoști greșeala și să-ți ceri iertare. Deși unele persoane răutăcioase îl văd ca pe un semn de slăbiciune, regretul sincer deschide mult mai multe uși decât neasumarea. Cu toții greșim, asta e firesc, dar cel mai important este să lăsăm orgoliul deoparte și să ne cerem scuze indiferent dacă este vorba despre o persoană apropiată sau nu. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje de împăcare.

Cele mai frumoase mesaje de împăcare

De-a lungul timpului, oamenii s-au lăsat orbiți de orgoliu și au pierdut legătura cu persoane dragi, când totul putea fi salvat cu ajutorul a trei cuvinte magice: „îmi pare rău!”.  Cum le poți cere scuze persoanelor cărora le-ai greșit. Iată cele mai frumoase mesaje de împăcare.

Cele mai frumoase mesaje de iertare
Cele mai frumoase mesaje de iertare

– Îmi pare rău că am greșit față de tine! Mi-am amintit de momentele pe care le-am petrecut cu tine și mi-am dat seama cât de mult reprezinți pentru mine. Nu vreau să ne certăm din cauza unei astfel de situații! Îmi pare foarte rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi.

– Îmi pare foarte rău că am ajuns să nu mai vorbim. Îmi doresc foarte mult să reluăm legătura și să uităm tot ceea ce s-a întâmplat. Ești o persoană foarte importantă pentru mine. Te rog frumos să mă ierți!

– Te-am rănit foarte tare, dar asta nu înseamnă că dragostea mea pentru tine nu a fost adevărată. Te iubesc foarte mult! Oare îmi vei da această șansă?

– Îmi pare rău din suflet. Mi-am dat seama că am greșit față de tine. Sunt vinovat și îmi asum toate greșelile. Știu că ești un om cu suflet bun care mă va ierta și îmi va da o a doua șansă. Promit că nu ma voi mai comporta urât cu tine!

– De când ai apărut în viața mea, am devenit o persoană mai bună. Nu mă lăsa să mă întorc să fiu acea persoană care am fost înainte. Îmi pare rău că ți-am greșit și mi te-am apreciat. Te rog frumos să mă ierți!

– Ești cea mai onestă persoană pe care o cunosc. N-aș putea găsi pe cineva mai bun decât tine. Te rog să nu rupem legătura, deoarece ești o persoană extrem de importantă pentru mine. Iartă-mă!

– Regret foarte mult că și-am greșit și că am spus acele vorbe urâte la nervi. Te rog, draga mea, iartă-mă și de data asta. Îmi pare rău că sunt atât de impulsiv și nu am știut să ma controlez. Nu se va mai întâmpla niciodată. Te rog mult să-mi mai dai o șansă!

– Te-am rănit foarte tare. Mă simt foarte prost pentru tot ceea ce am făcut. Știu că ți-am arătat cea mai urâtă partea a mea, dar crede-mă că regret totul foarte mult. Îmi pare rău și te rog să mă ierți!

– Vreau doar să știi că nu am procedat în acest fel intenționat și că s-a întâmplat doar din greșeală. Regret foarte mult totul. Iartă-mă!

– Prietenia noastră este mult mai importantă decât orgoliul, așa că iartă-mă. Te rog, acceptă scuzele mele. Îmi pare foarte rău!