Home » Life & Style » Timp liber » Cele mai odioase criminale din lume. Cine e românca de pe listă și ce fapte îngrozitoare a comis

Cele mai odioase criminale din lume. Cine e românca de pe listă și ce fapte îngrozitoare a comis

Alexandru Cazacu / 01.07.2021, 08:54
Cele mai odioase criminale din lume. Cine e românca de pe listă și ce fapte îngrozitoare a comis

De-a lungul vremii, mulți criminali au șocat lumea prin faptele lor pline de cruzime, iar printre aceștia s-au aflat și unele femei, care câteodată au fost chiar mai sângeroase decât bărbații. Noi v-am pregătit o listă cu cele mai odioase criminale din lume, printre care se numără și o româncă. Haideți să vedem cine au fost aceste femei diabolice.

Cele mai odioase criminale din lume

Poate părea incredibil acest lucru însă, de-a lungul timpului au existat unele femei criminale a căror fapte vor rămâne cu siguranță în istorie. Iată un top a celor mai odioase criminale din toate timpurile. Aceste detalii pot fi șocante pentru o bună parte dintre voi.

Beverly Allitt

Supranumită și ”Îngerul morții”, Beverly Allitt s-a născută în toamna anului 1968 și este considerată a fi una dintre cele mai notorii criminale din Marea Britanie. Faptele acestei femeie sunt extraordinar de întunecate și cu siguranță își merită locul în acest clasament. Aceasta lucra ca asistentă la o secție de pediatrie, atunci când a ucis 4 copii și a rănit alți 5. Aceasta i-a injectat cu insulina și potasiu pentru a le provoca stop cardiac. Se pare că Beverly ar fi suferit de sindromul Münchhausen, iar specialiștii spun că faptele sale sunt legate de această afecțiune.

Katherine Knight

Faptele lui Katherine Knight au fost de o cruzime de nedescris. Aceasta s-a născut în anul 1956, fiind prima femeie din Australia condamnată la închisoare pe viață. În 2000, australianca și-a ucis partenerul de viață într-un mod extrem de violent. După ce i-a aplicat nu mai puțin de 37 de lovituri de cuțit, Katherine și-a jupuit soțul după care l-a decapitat. Ba chiar mai mult de atât, câteva bucăți din corpul bărbatului au fost gătite alături de legume. Autoritățile erau de părere că acestea urmau să ajungă cina copiilor. Din fericire, poliția a descoperit crima înainte ca familia ei să ajungă acasă.

Vera Renczi

Românca s-a născut în anul la București, în anul 1903. Aceasta a petrecut o bună perioadă a vieții în Serbia. Se pare că Vera era îmbrăcată în negru mereu, iar toți amanții pe care îi cucerea, dispăreau fără urmă. Soția unuia dintre cei dispăruți a făcut reclamație la poliție, iar autoritățile intrat în reședința Văduvei Negre a României.

Ei bine, în subsolul casei aceștia au găsit nu mai puțin de 35 de sicrie de zinc, cu toți cei care trecuseră prin patul odioasei criminale. Ba chiar mai mult de atât, în unul din sicrie era și cadavrul fiului Verei, în vârstă de 10 ani. Se pare că băiatul a aflat secretul mamei sale și a fost ucis cu arsenic, substanță pe care ucigașa a folosit-o pentru toate crimele sale. Femeia diabolică fost condamnată la închisoare pe viată, unde a murit din cauze necunoscute.

Cele mai odioase criminale din lume. Cine e românca de pe listă
Cele mai odioase criminale din lume. Cine e românca de pe listă

Irma Grese 

Supranumită ”Frumoasa Bestie”, Irma Grese a trăit între anii 1923 și 1945, fiind transferată la Auschwitz – Birkenau, pe când avea doar 20 de ani. Așadar, Irma a fost cea mai tânără femeie care a condus un lagăr de concentrare nazist. Se pare că aceasta adora să tortureze deținuții cu o cruzime ieșită din comun. Folosea tehnici lipsite de milă și obișnuia să aleagă personal victimele care urmau să intre în camerele de gazare. Criminala a fost condamnată de crime împotriva umanității, fiind executată în iarna anului 1945.

Myra Hindley

Pe lista aceasta se află și Myra Hindley, care împreună cu Ian Brady au comis unele dintre cele mai sângeroase crime din Marea Britanie, la mijlocul anilor ’60. Acești doi teribili criminali au răpit, violat și torturat trei copii cu vârste de până la 12 ani și doi adolescenți de 16 și 17 ani. Ian Brady a fost închis într-un spital de psihiatrie, iar Myra a murit în închisoare la vârsta de 60 de ani, potrivit playtech.ro.