Home » Life & Style » Timp liber » Cifra destinului îți arată cât de bogat poți deveni. „Ei sunt oamenii aleşi”

Cifra destinului îți arată cât de bogat poți deveni. „Ei sunt oamenii aleşi”

Alexandru Cazacu / 08.07.2022, 10:41
Cifra destinului îți arată cât de bogat poți deveni. „Ei sunt oamenii aleşi”

Prezent la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit de această dată despre cât de bogat poți deveni, în funcție de cifra destinului. Află în continuarea acestui articol, ce spune cifra destinului despre tine, ce șanse ai să devii bogat și cum se calculează această cifră, potrivit celebrului numerolog.

Cifra destinului îți arată cât de bogat poți deveni. Ce șanse ai să faci mulți bani

Înainte de toate trebuie să știm cum se calculează cifra destinului. Potrivit specialistului în numerologie, cifra de destin stabilește caracteristicile unei persoane. Aceasta se calculează adunând cifră cu cifră din data nașterii, până se ajunge la o singură cifră. De exemplu, dacă data nașterii este 8.01.2002, vom calcula: 8+1+2+2=13 / 1+3=4, astfel cifra destinului este 4. Acestea fiind spuse, hai să vedem cât de bogat poți deveni, în funcție de cifra destinului.

Cifra destinului 1

Cei care au această cifră fac toate lucrurile într-o manieră proprie și se bazează pe ei înșiși. Au forță și curaj și pot fi cu ușurință șefi. Nu prea ascultă sfaturile celor din jur, pentru că pot reuși prin forțe proprii. Ei preferă să lucreze singuri și devin foarte ușor oameni de afaceri. Pot, de asemenea, să devină latifundiari, însă sunt puțin egoiști.

Cifra destinului 2

„Pacificatorii. Oamenii blânzi care pot vindeca oamenii. Sunt ca un talisman norocos pentru oamenii din jurul lor. Pot deveni bogați. Cea mai importantă lecție este să nu uite de ei. Să se pună pe primul lor. Au multă dăruire de sine. Se trezesc că nu mai știu de ce au muncit. Pot fi niște buni terapeuți. Oamenii ăștia au ceva. Sunt oamenii aleși. Pot deveni medici, analiști sau asistenți medicali. Cifra 2 este pentru cei care vindecă”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Cât de bogați pot deveni cei cu cifra destinului 3

Veseli și glumeți, nu te poți supăra pe cei care au cifra destinului 3, spune specialistul. Sunt oameni care merg adesea în locurile unde lumea se distrează. Cei care au această cifră pot deveni artiști, actori, prezentatori, scriitori, oratori, profesori sau oameni de vânzări.

Cât de bogat poți deveni – cifra destinului 4

Sunt oameni muncitori și își cunosc conceptele și scopurile. Nu lasă niciodată lucrurile de azi pe mâine și sunt planificatori extraordinari. Logici și foarte practici, aceștia sunt oameni de încredere și prieteni extraordinari. Conform numerologului, ei sunt buni manageri, dar pot fi și arhitecți, directori sau ingineri. De asemenea, cei care au cifra destinului 4 pot face contabilitate cu mare succes.

Cifra destinului 5

„Sunt însetați de libertate. Nu poți să-i constrângi. E omul ca vântul. Nu poți să-l prinzi. Pot avea tipuri de slujbe, pentru că nu pot sta prea mult locului. Nu stau prea mult nici în căsnicie. Sunt niște negustori extraordinari. Pot să vândă orice și oricând. Au un simț deosebit. Au talente și pot lucra și în echipe. Sunt oameni cu idei noi. Pot fi investitori, investigatori, reporteri, jurnaliști, oratori publici”, a spus specialistul în numerologie despre cei cu cifra destinului 5.

Cifra destinului îți arată cât de bogat poți deveni
Cifra destinului îți arată cât de bogat poți deveni

 Cifra destinului 6

Aceștia sunt oameni de ajutor și au o mare putere de convingere. Sunt perfecționiști și pot avea mare succes. Afectivi din fire, ei pot deveni profesori, terapeuți, antrenori personali sau tot ce înseamnă lucrător într-o casă de bătrâni, potrivit lui Voropchievici.

Cât de bogat poți să devii în funcție de cifra destinului 7

Strategi de excepție, cei cu cifra 7 sunt foarte buni în rezolvarea problemelor. Mereu în căutare de răspunsuri, ei sunt atrași de necunoscut și de mistere. Așadar, își pot desfășura activitatea într-o zonă de descifrare a secretelor – psihiatri, jurnaliști, specialiști în strategie, tehnicieni, programatori, ingineri.

Cifra destinului 8

Își doresc să fie propriul lor angajat, fiind foarte atrași de bani. Pot deveni foarte ușor oameni de afaceri și trăiesc pe picior mare. Aceste persoane au posibilitatea să dezvolte o atitudine pozitivă față de lume, însă nu este ușor să intri sub pielea lor, spune numerologul.

Cât de bogat poți deveni – cifra destinului 9

Oameni buni și plini de compasiune, cei care au cifra destinului 9 sunt mereu dispuși să-i ajute pe ceilalți. Comunică foarte mult și nu îi vei întâlni singuri, sunt tot timpul printre oameni. Nu pun preț pe partea materială și nu prea știu să facă bani. Totuși, „dacă ai un consilier cu 9, e nemaipomenit. Au o minte deschisă. Ei prind din zbor. Caută, citesc, învață”, spune cunoscutul numerolog. Aceste persoane pot fi muzicieni, avocați, activiști, artiști, dar și fotografi.