Home » Life & Style » Timp liber » Cine sunt vedetele de la Asia Express 2022 (America Express). Lista completă cu cele 9 perechi

Cine sunt vedetele de la Asia Express 2022 (America Express). Lista completă cu cele 9 perechi

Manolică Anca / 20.05.2022, 12:27

Vești bune pentru fanii celui mai dur reality show din România. Asia Express devine America Express – Drumul Aurului, ceea ce înseamnă că sezonul 5 se va muta pe un alt continent. Nouă perechi de concurenți vor pleca în aventura vieții lor pe Drumul Aurului, care îi va purta prin trei țări inedite: Mexic, Guatemala și Columbia. Iată ce vedete au spus DA acestei provocări.

Asia Express se mută pe continent american

Cel mai dur reality show din România ajunge la sezonul cu numărul 5. Iar acesta va fi unul cu totul și cu totul special, pentru că filmările se vor muta pe un alt continent. Așadar, Asia Express devine din acest sezon America Express.

Concurenții noului sezon vor avea de parcurs o rută de peste 7.000 de kilometri, în care vor descoperi culorile și condimentele din Mexic, vor avea de explorat templele din Guatemala și de descifrat misterele din Columbia.

Un alt element surpriză al acestui sezon este Joker-ul, pentru care se concurenții se vor lupta în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor avea un cuvânt important de spus în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări importante de cultură și obiceiuri, pe care fanii emisiunii le vor putea vedea începând din septembrie, la Antena 1.

Cine sunt vedetele care vor participa la America Express

Se anunță un sezon senzațional, cu multe peripeții, dar și multă distracție. La fel ca și în ceilalți ani, vedetele vor fi nevoite să trăiască cu un euro pe zi, să îşi caute singure cazare, transport și hrană şi să ajungă primele la destinaţie pentru a nu risca să fie eliminate. Miza este, desigur, amuleta de 30.000 de euro.

Cele nouă perechi care sunt gata să pornească pe ruta de 7.000 de kilometri pe Drumul Aurului, în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama sa, Mihaela.

1. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru
Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu: „Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”

2. Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Cătălin Bordea și Nelu Cortea
Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Cătălin Bordea: „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”

3. Jean Gavril și fratele lui, Dinu

Jean Gavril și fratele lui, Dinu
Jean Gavril și fratele lui, Dinu

Jean Gavril: „Sunt foarte recunoscător pentru că fac parte din această cursă care este foarte dificilă și care ne va pune la încercare absolut toate simțurile, fizicul și mai ales nervii fiecăruia!

Mă bucur că se întamplă alături de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat și sunt sigur că vom trăi o experiență pe care nu o vom uita niciodată! Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodată și chiar ne dorim să cunoaștem cât mai multe din aceasta experiență unică!”

4. Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam

Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam
Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam

Bie Adam: „Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm”.

5. Puya și soția lui Melinda

Puya și soția lui Melinda
Puya și soția lui Melinda

Puya: „Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”. 

Melinda: „Nu puteam să îl las singur printre toate sud-americancele alea”.

6. Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh

Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh
Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh

Bruja și Pufeh: „Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”.

7. Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Andreea Antonescu și Andreea Bălan
Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Andreea Antonescu și Andreea Bălan: „Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”

8. Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: „Această experiență este un game changer. În mod firesc, după America Express viața nu o să mai fie la fel. Credem că este un adevărat detox, o rupere se tot ce am trăit până acum, rău sau bun”.

9. Gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache

Gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache
Gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache

Diana Bulimar și Larisa Iordache: „Venind din sportul de performanță, această aventură numită America Express va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârnă de 10cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja. Suntem entuziasmate și recunoscătoare pentru aceasta experiență, dar cred că ne va solicita la maxim.

Avem emoții pentru că nu știm ce surprize ne așteaptă dar cred că vom trece cu brio de fiecare probă în parte și că vom ajungem cât mai departe în competiție așa cum am făcut în gimnastică.”

Cine va prezenta noul sezon Asia Express 2022 (America Express)

Traseul celor nouă echipe de concurenți pe Drumul Aurului va fi ghidat de o figură îndragită a postului Antena 1. Este vorba despre Irina Fodor, cea care a fost gazdă și în sezonul cu numărul patru. La fel ca și până acum, ea le va sta alături celor perechilor de vedete, oferindu-le noile misiuni și mult doritele imunități.

Irina Fodor va prezenta America Express
Irina Fodor va prezenta America Express

Oase și Marius Damian vor veni în continuare cu cele mai captivante povești despre locațiile în care vor ajunge concurenții acestui sezon.

Se pare că filmările pentru sezonul cu numărul 5 al emisiunii, America Express – Drumul Aurului ar urma să înceapă chiar luna aceasta. După cum spun reprezentanții postului de televiziune, telespectatorii și fanii show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă în America, atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, pe a1.ro, la secțiunea Jurnal de Asia, dar și pe conturile emisiunii de pe rețelele sociale.