Home » Life & Style » Timp liber » Dieta Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să dea jos 10 kilograme, la 44 de ani. Transformare uimitoare

Dieta Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să dea jos 10 kilograme, la 44 de ani. Transformare uimitoare

Manolică Anca / 14.10.2020, 14:40
Dieta Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să dea jos 10 kilograme, la 44 de ani. Transformare uimitoare

Anul acesta a adus o schimbare importantă în viața Oanei Roman. La începutul de 2020, aceasta și-a făcut o promisiune: să mai scape de surplusul de kilograme pe care îl are. Cum a slăbit Oana Roman 10 kilograme și cum arată dieta acesteia. Transformarea este uimitoare.

Cum a slăbit Oana Roman 10 kilograme

Cum a reușit vedeta să dea jos 10 kilograme? Întrebarea aceasta este pe buzele multora în ultima perioadă. Toate eforturile acesteia par să fi dat roade, pentru că, transformarea este una vizibilă.

Atunci când a văzut că a început să încapă, din nou, în haine de mărimi mai mici, Oana Roman a decis că încă nu este momentul să se oprească. Care este însă secretul ei?

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeaşi întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva. Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin.” a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Dieta Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să dea jos 10 kilograme, la 44 de ani. Transformare uimitoare
Dieta Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să dea jos 10 kilograme, la 44 de ani. Transformare uimitoare

Dieta Oanei Roman

Transformarea totală de care a avut parte i-a dat o mare încredere în sine și o energie debordantă. Dieta s-a transformat acum într-un stil de viață, după ce, ani la rând, aceasta s-a luptat nu doar cu kilogramele, ci și cu părerile și ironiile celor din jur.

 

„Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite. Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală”, a declarat Oana Roman, conform csid.ro.

Până să își creeze propriul stil de viață sănătos, aceasta a testat multe diete-minune ce promiteau o slăbire rapidă și eficientă. Doar că de fiecare dată revenea la kilogramele de dinainte.

Dieta Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să dea jos 10 kilograme, la 44 de ani. Transformare uimitoareDieta Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să dea jos 10 kilograme, la 44 de ani. Transformare uimitoare

Ce proceduri de remodelare corporală face Oana Roman

Pe lângă dieta pe care a ținut-o, Oana Roman a apelat și la proceduri corporale, ce au ajutat-o în procesul de slăbire.

„Totul a început în noiembrie 2019, când am început o colaborare cu o clinică din Ploieşti care face proceduri de remodelare corporală, cu aparate extrem de performante. O dată pe săptămână merg la această clinică şi urmez două proceduri: criolipoliză Cooltech Define şi Vela Shape III. Am slăbit până acum 10 centimetri în şolduri şi 8 în talie, după doar 2 şedinţe, deci cam 5 centimetri pe şedinţă. Pe lângă slăbit, aceste proceduri ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la îndepărtarea celulitei. Am slăbit până acum aproape 10 kilograme, de la măsura 50 am ajuns la 44. Este un procedeu de transformare care va mai dura o perioadă, până consider că am ajuns unde mi-am dorit.” a declarat Oana Roman.