Home » Life & Style » Timp liber » Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși, iar acum divorțează. Motivul este halucinant

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși, iar acum divorțează. Motivul este halucinant

Alexandru Cazacu / 27.11.2021, 17:38
Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși, iar acum divorțează. Motivul este halucinant

În luna septembrie a acestui an, o femeie din Sao Paulo, Brazilia, a decis să se căsătorească oficial cu ea însăși. Ei bine, căsătoria nu a durat prea mult, iar acum a decis să divorțeze, deoarece s-a îndrăgostit de altcineva. Haideți să vedem despre cine este vorba și cum a fost posibil acest lucru.

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși a ajuns acum la divorț

Este vorba despre Cris Galera, un model de origine braziliană. În vârstă de 33 de ani, tânăra a ajuns în atenția tuturor după ce s-a căsătorit cu ea însăși. Cris susținea că s-a săturat să se bazeze pe bărbați, aceștia nefiind destui de buni pentru ea. Așadar, a decis să se ia de soție într-o ceremonie oficială care a avut loc în luna septembrie a acestui an. Ei bine, acum brazilianca se îndreaptă spre divorț, după ce a mărturisit că a cunoscut pe altcineva, potrivit mirror.co.uk.

După cum susține chiar ea, chiar dacă nu a avut un mire și a trebuit să meargă singură la altar, nu a fost „dezamăgită”. Ei bine, căsnicia nu a durat foarte mult timp, iar după 90 de zile, Cris a decis să divorțeze. Deși a jurat că va fi devotată propriei persoane până la sfârșitul zilelor, brazilianca a cunoscut „pe cineva special”. Ba chiar mai mult de atât, se pare că este îndrăgostită acum.

”Am fost fericită cât a durat. Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”, spune Cris Galera, potrivit sursei citate.

După aproximativ trei luni în care a fost căsătorită cu ea însăși, Cris Galera a decis să divorțeze

În luna septembrie, Cris vorbea despre căsătoria cu ea însăși, susținând că a ajuns la un punct în care s-a maturizat și și-a dat seama că e o femeie puternică și hotărâtă. În ziua nunții sale, brazilianca a putut fi văzută într-o rochie albă incredibilă, pozând în fața unei biserici catolice din țara sa natală.

”Întotdeauna mi-a fost teamă să nu fiu singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să sărbătoresc acest lucru”, spunea brazilianca.

În timp ce încărca fotografiile de la nuntă, ea spunea că își sărbătorește iubirea de sine și dorește să inspire și alte femei să-și sporească stima de sine. De asemenea, Cris spunea că nu va divorța prea curând, chiar dacă primea mii de mesaje de la bărbați și femei din întreaga lume care doreau să se căsătorească cu ea.

Brazilianca care s-a căsătorit cu ea însăși
Cris Galera, brazilianca care s-a căsătorit cu ea însăși

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

Ei bine, cu toate că s-a simțit extrem de bine în ziua ei cea mare, internauții nu au fost prea blânzi cu decizia lui sa. Cârcotașii au postat tot felul de comentarii negative care au întristat-o pe braziliancă.

”Am decis că nu voi mai citi comentariile de ură. Opinia oamenilor nu va schimba ceea ce cred și nici nu va adăuga nimic”, spunea la vremea respectivă Cris Galera.