Home » Life & Style » Timp liber » Câți bani câștigă modelele care lucrează pentru Victoria’s Secret

Câți bani câștigă modelele care lucrează pentru Victoria’s Secret

Alexandru Cazacu / 05.10.2021, 11:30
Câți bani câștigă modelele care lucrează pentru Victoria’s Secret

Victoria’s Secret se află cu siguranță cele mai importante evenimente de modă din lume. Celebrul show a debutat în 1995, prezentând cele mai inedite colecții de lenjerie intimă. Evident, modelele care lucrează pentru celebrul brand sunt plătite pe măsură. Află în următoarele rânduri câți bani câștigă modelele Victoria’s Secret.

Câți bani încasează modelele de la Victoria’s Secret

După cum spuneam, lansat în 1995, show-ul anual de modă Victoria’s Secret a ajuns unul dintre cele mai apreciate spectacole de acest gen din lume. Vreme de 23 de ani, cele mai frumoase modele din toate colțurile lumii au încântat privirile telespectatorilor. Bineînțeles, costurile unui show de o asemenea magnitudine sunt pe măsură. Mai exact, pentru o singură ediție se cheltuiau peste 20 de milioane de euro.  Cu toate acestea, în 2019, Victoria’s Secret Fashion Show a fost anulat.

Cum era și de așteptat, în perioadă când se desfășurau evenimentele, modelele care prezintau colecțiile de lenjerie intimă Victoria’s Secret erau plătite pe măsură. Deși ele fac sacrificii incredibile pentru a avea un corp perfect, sumele pe care le încasează sunt foarte mari. Multe dintre frumoasele fete care au colaborat cu celebra casă de modă au reușit să strângă averi impresionante.

Adriana Lima, cel mai bine plătit model de la Victoria’s Secret

În perioada 2016 – 2017, brazilianca a fost cel mai bine plătit model al celebrei case de modă americane, având o avere totală de aproximativ 60 de milioane de lire sterline. Adriana Lima era plătită la vremea respectivă cu aproximativ 8 milioane de lire sterline pe an. Ea a defilat pentru prima oară pentru Victoria’s Secret la vârsta de doar 17 ani, primul contract fiind semnat în 1999. În 2018, brazilianca a defilat pentru ultima oară pentru Victoria’s Secret.

Karlie Kloss (aproape 7 milioane de lire sterline)

De asemenea, printre cele mai bine plătite modele Victoria’s Secret se află și Karlie Kloss. Ea a apărut pe coperta revistei Vogue de nu mai puțin de 36 de ori și încasa anual aproximativ 6.8 milioane de lire sterline. După colaborarea cu celebrul brand de lenjerie intimă, Karlie a devenit o femeie de afaceri de succes.

Câți bani încasează modelele de la Victoria's Secret
Câți bani câștigă modelele de la Victoria’s Secret

Candice Swanepoel, Liu Wen și Alessandra Ambrosio

Candice Swanepoel a semnat pentru prima oară cu Victoria’s Secret în anul 2010, fiind de asemenea printre puținele modele care au dobândit titlu de ”îngeraș”. Potrivit Daily Records, ea încasa peste 5 milioane de lire sterline, anual.

De asemenea, printre cele mai bine plătite modele se numără și Liu Wen care, potrivit celor de la Daily Mail, avea în 2018 o avere de aproximativ 27 milioane de lire sterline. Ea încasa anual o sumă de 5,4 milioane de lire sterline la vremea respectivă. De origine chineză, Liu a fost primul model asiatic care a defilat pentru Victoria’s Secret.

La fel ca și Adriana Lima, Alessandra Ambrosio este originară din Brazilia. Alessandra a debutat pentru Victoria’s Secret în 2004, însă s-a retras în 2017, când avea o avere estimată la 47 de milioane de lire sterline.

Deși modelele menționate au încasat sume frumoase în urma colaborării cu Victoria’s Secret, nici una dintre fete nu s-a îmbogățit peste noapte. Ele au făcut multe sacrificii, însă și răsplata a fost pe măsură.