Home » Știri » Știri externe » Cum s-au cunoscut Kate și William. Totul despre povestea de iubire de la Casa Regală. Imagini de colecție

Cum s-au cunoscut Kate și William. Totul despre povestea de iubire de la Casa Regală. Imagini de colecție

Manolică Anca / 29.04.2021, 13:46

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 Aprilie 2011 la Catedrala Westminster Abbey din Londra. Un eveniment grandios, fiind cea mai urmărită nuntă din lume la acel moment. Dar hai să aflăm împreună cum s-au cunoscut Kate și William și cum au ajuns să sărbătorească astăzi 10 ani de căsnicie.

Cum s-au cunoscut Kate și William

Cum s-au cunoscut Kate și William. Kate și William s-au întâlnit pentru prima dată la Universitatea St. Andrews, unde amândoi au studiat istoria artei. În anul 2001, Kate, era „boboc”, studentă în primul an. Locuia în același cămin cu viitorul său soț William, și el student la aceeași universitate. La scurt timp, cei doi au devenit prieteni platonici. Ea se întâlnea atunci cu Rupert Finch, din ultimul an, iar William avea și el o iubită. Nu ieșeau la întâlniri, însă petreceau mult timp împreună la masă, la cantină, având același cerc de prieteni.

Lucrurile s-au schimbat în al doilea semestru, pe 27 martie 2002, atunci când a avut loc un spectacol caritabil de modă. „Timida” Kate, care fusese votată anterior „cea mai frumoasă fată din Sf. Salvator”, se plimba într-o mini-rochie transparentă din dantelă. Se spune că William, așezat în rândul I pentru această ocazie, a exclamat „Wow! Kate, asta e hot!”. De asemenea, se mai spune că William ar fi sărutat-o pe Kate pentru prima dată în acea seară, doar că ea l-a respins ferm.

Kate și William în primii ani de relație
Kate și William în primii ani de relație

Cum au devenit iubiți

Și acela a fost momentul în care William a încercat să i se prezinte lui Kate și în altă lumină, nu doar în cea de prieten platonic. Cu toate acestea, Kate nu i-a acceptat avansurile, fiind într-o relație cu un alt băiat.Însă, la sfârșitul anului școlar aceasta s-a despărțit de prietenul ei și a ajuns să locuiască împreună cu William și alți câțiva prieteni, în aceeași casă.

Acela a fost și momentul în care relația lor a început să ia o altă întorsătură. În scurtă vreme, Kate și William au început să iasă în secret la întâlniri. Acest lucru s-a aflat abia în anul 2004, atunci când au fost fotografiați împreună în timpul unei vacanțe la schi. Au urmat anii de prietenie „oficială”, după care, pe 29 aprilie 20 la care a fost martoră o lume întreagă.

Prințul William și Kate Middleton aniversează pe 29 aprilie 10 ani de căsătorie
Prințul William și Kate Middleton aniversează pe 29 aprilie 10 ani de căsătorie

Au avut o relație foarte tumultoasă…

Cum probleme apar şi la case mai mari, și relaţia celor doi a fost încercată de suişuri şi coborâşuri. Între 2002 și 2007, cei doi s-au despărţit de multe ori. Deşi William a avut ocazia să cunoască o mulțime de femei, se pare că cei doi au fost sortiţi unul altuia. Cei doi s-au împăcat în 2005, și, de această dată, Kate nu a vrut să mai rişte, aşa că i-a dat prinţului un ultimatum.

Conform spuselor unui apropiat de-al cuplului, aceasta i-a spus lui William: „ori ne căsătorim, ori ne despărţim” și se pare că prințul nu a vrut să o piardă pe Kate. După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi erau într-o vacanţă în Kenya, Will a decis să facă pasul cel mare și i-a dat lui Kate inelul de logodnă. Acesta îi aparținuse prinţesei Diana și era un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.

Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai cuplului regal
Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai cuplului regal

Mesajul emoționant al Reginei: „Le ureză ducelui și ducesei de Cambridge o aniversare de nuntă faorte fericită. Astăzi se fac 10 ani de când Altețele lor Regale și-au jurat iubire la Westminster Abbey”.