Home » Life & Style » Știri mondene » Detalii nebănuite din culisele Victoria’s Secret. De ce a renunțat de fapt fotomodelul Bridget Malcolm la aripile sale

Detalii nebănuite din culisele Victoria’s Secret. De ce a renunțat de fapt fotomodelul Bridget Malcolm la aripile sale

Manolică Anca / 14.07.2021, 13:49

Detalii nebănuite din culisele Victoria’s Secret. Pentru modelele cunoscutului lanț, aripile de îngeri repezintă atingerea culmilor succesului. Odată ce ajungeai să le porți pe marile podiumuri, erai deja parte din cercul celor mai cotate fotomodele. Însă, se pare că viața de înger nu este pe atât de ușoară pe cât pare. De ce a renunțat fotomodelul Bridget Malcolm la aripile sale.

Detalii nebănuite din culisele Victoria’s Secret

Să faci parte din echipa brand-ului Victoria’s Secret nu este un lucru uşor! Multe aspirante trebuiau să arate pur și simplu perfect, fără kilograme în plus, fără nicio imperfecţiune/ Însă, recent, brand-ul a anunțat că a decis să renunţe la îngerii emblematici şi să lanseze „The VS Collective”. Acesta va fi un grup format din femei puternice, care provin din diferite industrii: un model plus-size, un model LGBT, antreprenoare, dar şi activiste: „Îngerii nu mai sunt relevanţi din punct de vedere cultural”, a anunţat lanțul.

Anunțul a făcut înconjurul lumii, iar Bridget Malcolm, fost model al brand-ului, a simţit nevoia să vorbească despre niște detalii nebănuite din culisele Victoria’s Secret. Ea le-a împărtășit tuturor fanilor săi lucrurile prin care a fost nevoită să treacă pentru a ajunge în top și cât de greu i-a fost. Aceasta a spus că unele cerinţe au fost atât de grele de îndeplinit încât a renunţat de multe ori la colaborarea cu brand-ul, înainte de a deveni înger.

Înger Victoria's Secret
Înger Victoria’s Secret

De ce a renunțat de fapt fotomodelul Bridget Malcolm la aripile sale

Bridget Malcolm a luat parte la două spectacole Victoria’s Secret. Primul a fost în anul 2015 şi a doua participare în 2016, după care a și renunţat să mai colaboreze cu brandul. Acest lucru s-a întâmplat fix înainte de a primi aripile de înger, lucru care ar fi fost un pas foarte important în cariera sa. Potrivit declarațiilor sale, ea a lucrat cu brandul pe fondul presiunilor de a deveni unul dintre râvniţii îngeri, dar a renunţat repede pentru că presiunea de a slăbi era un continuă.

„A fost creată această cultură în care se credea că dacă vei deveni puţin mai slab, dacă continui să faci ceea ce vor ei să faci, vei fi şi tu un înger, o să fii faimos şi totul va fi uimitor. Eram un copil, eram tânără, aşa că am crezut”, a spus Malcolm, într-un filmuleţ postat pe Tik Tok. „Odată l-am auzit pe unul dintre cei mai buni fotografi de la Victoria’s Secret spunând că dacă voi slăbi, voi deveni un înger”, a completat modelul australian.

Modele Victoria's Secret
Modele Victoria’s Secret

De asemenea, Bridget a povestit cum a fost respinsă dintr-un show Victoria’s Secret pentru faptul că purta o mărime diferită la sutien, faţă de cea care era cerută. La acea vreme, ea purta mărimea 30 B, iar cei de la Victoria’s Secret i-au cerut să poarte un 30 A. Din acest motiv, i s-a spus că trupul ei nu arăta suficient de bine. Astăzi, Malcolm poartă 34 B, o dimensiune despre care modelul spune că este mult mai sănătoasă pentru ea.

Sacrificii grele pentru o siluetă perfectă

Pe la începutul anilor 2000, pe vremea când avea numai 14 ani, i s-a propus să facă parte dintr-o agenţie de fotomodele. Astfel, prima ei slujbă a fost la Harper’s Bazaar Australia, după care cariera sa a început „să prindă aripi”. Însă ea s-a confruntat cu foarte mari presiuni în ceea ce privește kilogramele. Spune ea, agenţii îi cereau mereu să fie şi mai slabă, chiar și cu mult înainte de a împlini 18 ani. Din păcate, aceste presiuni i-au cauzat multe atacuri de panică şi stări de anxietate: „Am avut, de asemenea, ideea de a mă sinucide, ceea ce a fost îngrozitor”, a spus modelul.

Bridget Malcolm
Bridget Malcolm

Bridget spune că i-a fost destul de greu și i-a luat ceva timp să vorbească despre aceste lucruri, pentru că au fost foarte dureroase pentru ea. Însă, acum se declară vindecată, după ce a suferit ani la rând din cauza tulburărilor alimentare: „Mă consider un om puternic şi cred că industria modei trebuie să se schimbe!”.

„Mă tratează cu respect pe platourile de filmare, nu aşa cum s-a întâmplat în cazul celor de la Victoria’s Secret. Sunt unul dintre modelele norocoase. Am reuşit să fac o carieră lungă în industria modei, dar meseria mea nu trebuie să includă abuzuri şi de aceea vorbesc acum”, spune Malcom, făcând referire la brand-urile cu care colaborează în prezent.