Home » Life & Style » Timp liber » Românii au talent: 9 vedete care au făcut parte din juriul emisiunii de la Pro TV. Cum s-a schimbat echipa în ultimul deceniu

Românii au talent: 9 vedete care au făcut parte din juriul emisiunii de la Pro TV. Cum s-a schimbat echipa în ultimul deceniu

Manolică Anca / 11.02.2022, 12:32
Românii au talent: 9 vedete care au făcut parte din juriul emisiunii de la Pro TV. Cum s-a schimbat echipa în ultimul deceniu

Românii au talent este una dintre cele mai longevive și de succes producții din România, lider de audiență incontestabil sezon de sezon. De-a lungul timpului, compenența juriului a suferi ceva schimbări, așa cum s-a întâmplat și în cel de-al doisprezecelea sezon, care a avut premiera pe 4 februarie 2022. Iată o incursiune în timp, prin care ne amintim ce vedete care au făcut parte din juriul emisiunii de la Pro TV.

Ce jurați a avut show-ul Românii au talent, de-a lungul timpului

Românii au talent este unul dintre cele mai longevive emisiuni de tip talent-show, care a ajuns în 2022 la cel de-al doisprezecelea sezon. Lansată în februarie 2011, emisiunea îi avea ca prezentatori pe carismaticii Pavel Bartoș și Smiley, iar la masa juriului pe Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre.

De-a lungul celor 11 ani (și 12 sezoane), numai formula de prezentare a rămas aceeași, căci la masa juriului s-au perindat ceva vedete. Dintre jurați, numai Andra și Andi Moisescu nu au plecat niciodată, nici măcat când artista era gravidă. Hai să ne amintim câte vedete care au făcut parte din juriul emisiunii de la Pro TV.

Juriul Românii au talent 2011 – 2014

Primele patru sezoane ale talent-show-ului i-au avut pe aceiași trei jurați: Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre. Dintre aceștia, numai Petre se putea lăuda cu o experiență în spate, el fiind și în juriul emisiunii „Dansez pentru tine”. Nu degeaba ajusese să fie cunoscut drept „polițistul cel rău”, fiind cel care venea cu cele mai multe critici, desigur, constructive.

Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu
Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu

Juriul Românii au talent 2015

După ce sezonul 4 a luat sfârșit, în vara anului 2014, Mihai Petre a urmat-o pe producătoarea Mona Segall la Antena 1, acolo unde a fost jurat în show-ul de dans „Dansează printre stele”. Astfel că, odată cu plecarea sa, producătorii au decis să aducă nu unul, ci două nume noi. Odată cu startul preselecțiilor pentru sezonul cinci, în juriu au apărut Mihaela Rădulescu și Constantin (Bebe) Cotimanis.

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2015
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2015

Jurații din 2016 până în 2018

Și în sezonul următor s-a păstrat formula de patru jurați, doar că Bebe Cotimanis a plecat, în locul lui venind Florin Călinescu.

„Înainte de toate, trebuie să aibă o disponibilitate pentru entertainment, pentru a binedispune publicul, fie că dansează, cântă, face numere de magie etc. Degeaba este candidatul talentat sau are un har, dacă nu are carismă personală.”, spunea el, la vremea aceea.

Jurații din 2016 până în 2018
Jurații din 2016 până în 2018

2019 și 2020, revenirea lui Mihai Petre

În anul 2019, Mihaela Rădulescu anunța că părăsește masa juraților, în locul său revenind Mihai Petre. „Mi-au lipsit tare mult colegii, mi-a lipsit atmosfera și interacțiunea cu concurenții. Acest show îmi dă energie, mă bucur tare mult că am revenit și că pot vedea din nou, live, oamenii talentați care urcă pe scenă”, a spus celebrul coregraf.

Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu
Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu

2021, an nou, schimbări noi

După numai două sezoane de Românii au talent, Mihai Petre părăsea pentru a doua oară masa juriului. Acesta a fost înlocuit de Alexandra Dinu, fosta soție a fotbalistului Adrian Mutu, prezentatoarea de la începuturile „ProMotor”.

Alexandra Dinu, noul jurat în sezonul 11
Alexandra Dinu, noul jurat în sezonul 11

Juriul Românii au talent în 2022

În vara anului 2021, Florin Călinescu anunța că părăsește Pro TV. Unul dintre oamenii care au scris paginile de început ale postului de televiziune a ales să se mute la alt trust. Astfel, celor doi cei mai vechi jurați, Andra și Andi Moisescu, li s-au alăturat, în cel mai nou sezon Românii au talent, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Juriul Românii au talent în 2022
Juriul Românii au talent în 2022