Home » Life & Style » Timp liber » Rusul care și-a injectat ulei în brațe. Cum a ajuns să arate. Imaginile cu “Popeye” au devenit virale

Rusul care și-a injectat ulei în brațe. Cum a ajuns să arate. Imaginile cu “Popeye” au devenit virale

Alexandru Cazacu / 05.06.2022, 12:37

Kirill Tereshin, cunoscut în mediul online cu numele de Ruki Bazuki, a început să-și modifice brațele în 2017. Bărbatul din Rusia a devenit cunoscut după ce și-a injectat ulei în brațe. Supranumit „Popeye din Rusia”, Kirill a fost supus unei intervenții chirurgicale în urmă cu doi ani din cauza acestor modificări, însă tot nu s-a lăsat, iar acum el a decis să se opereze ca să arate ca „un extraterestru”.

Cum a ajuns să arate rusul care și-a injectat ulei în brațe

Deși a fost supus unei operații care i-a salvat viața, Kirill Tereshin are în continuare mușchi bombați. Conform jurnaliștilor de la Daily Star, Kirill Tereshin, în vârstă de 25 de ani, a devenit o senzație în mediul online, după ce a postat videoclipurile în care își arată bicepșii giganți. Anterior, rusul care și-a injectat ulei în brațe a fost nevoie să îndepărteze chirurgical tricepsul îmbunătățit, însă brațele sale umflate au stârnit îngrijorări în rândul urmăritorilor săi.

Kirill Tereshin a început să își injecteze brațele în 2017, în încercarea de le face mai mari. Substanța folosită, synthol, este un produs pe care culturiștii îl folosesc pentru a spori masa musculară și care creează umflături mai mari. Cu toate acestea, substanța respectivă poate produce și leziuni ale nervilor și țesutului muscular, formarea de chisturi în mușchi și chiar afecta sănătatea cardiovasculară, potrivit ndtv.com.

Ce spun medicii despre gestul rusului

Se pare că medicii l-au avertizat pe Kirill din acest punct de vedere, acesta riscând să-i fie amputate brațele sau chiar să moară. „Mi-am mărit brațele când aveam 20 de ani din cauza propriei mele prostii. Nu m-am gândit la consecințe”, a spus Kirill. În 2019, Tereshin a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale corective pentru a elimina bulgării de vaselină întărită din brațe.

„Jeleul de petrol nu este conceput pentru injectare, ci doar pentru aplicare externă. Kirill a injectat aproximativ trei litri în fiecare braț. A saturat țesuturile musculare, a blocat fluxul de sânge”, spunea la acea vreme medicul său.

Doctorul Melnikov de la Universitatea de Medicină de Stat din Sechenov din Moscova spune că substanța respectivă afectează întregul corp, mai ales rinichii. Specialistul este de părere că tânărul nu și-a dat seama pe deplin de consecințe.

Rusul care și-a injectat ulei în brațe. Cum a ajuns să arate
Rusul care și-a injectat ulei în brațe. Cum a ajuns să arate

Și-a făcut operații estetice la față

În ciuda avertizărilor medicilor, rusul care și-a injectat ulei în brațe a decis acum să își facă unele operații estetice la nivelul feței. Într-un videoclip postat recent pe rețelele sociale, Kirill a spus că are „fața unui extraterestru”. Se pare că intervențiile l-au costat în jur de 3.600 de lire sterline.

„Simt că atunci când voi muri, voi ajunge la ei (n.r – extratereștri). Cred în asta. A treia transformare a feței mele este terminată cu succes. Cât de frumoasă este! Totul este făcut cum trebuie să fie. Totul merge conform planului. Ce bărbat chipeș sunt!”, a spus Kirill.

După ce și-a făcut injecțiile pentru a-și mări bicepșii, acum Kiril trebuie să se opereze pentru a înlătura umflăturile, substanța fiind, după cum spuneam, foarte toxică pentru organism. În plus, chiar și intervenția prezintă riscuri foarte mari, pentru că ar putea rămâne paralizat la nivelul brațelor. Cu toate acestea, substanța lăsată în corp i-ar putea fi fatală rusului, potrivit medicilor.