Home » Life & Style » Sosia zombie a Angelinei Jolie: cum arăta tânăra, înainte de numeroasele operații estetice. Transformarea șocantă

Sosia zombie a Angelinei Jolie: cum arăta tânăra, înainte de numeroasele operații estetice. Transformarea șocantă

Voicu Costin / 31.05.2022, 14:43

Sahar Tabar este o tânără de origine iraniană cunoscută pentru presupusa utilizare a operațiilor estetice în imaginile cu ea postate pe Instagram. S-a zvonit că și-a schimbat fața prin cincizeci de operații plastice. Ea a devenit cunoscută după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o arătau după operaţii de chirurgie estetică. Cum arată tânăra și ce a ajuns să facă pentru a arăta ca celebra actriță de la Hollywood?

Tânăra care a realizat peste 50 de operații estetice

În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de machiată, cu buze cărnoase şi cu nasul ridicat. În altele, ea poartă un hijab care îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, fapt care deduce că a suferit o operație de rinoplastie.

Sahar Tabar a trecut prin diverse operaţii chirurgicale precum rinoplastii şi reconstrucţie facială şi a ţinut o dietă draconică pentru a atinge greutatea de 40 de kilograme. Tânăra susţine că suferit peste 50 de operaţii.

A avut parte și de reacții care mai de care mai interesante

Urmăritorii ei de pe Instagram au lăsat mii de comentarii cu privire la aspectul fetei:

  • „Arăţi că un zombie, parcă eşti mireasa moartă din filmul lui Tim Burton”.
  • „Pari să fii o persoană moartă”.
  • „Operaţie reuşită, pacientul mort”.
  • „Îmi place atitudinea ta îndrăzneață. Pari diferită de toți ceilalți acum!”
  • „Spune-mi, te rog, că ăsta este un costum de Halloween”.

Adolescenta a recunoscut că totul a fost o farsă, iar imaginile au fost modificate cu ajutorul Photoshop-ului și al machiajului, notează The Independent. Fata spune că a modificat fotografiile din „amuzament” și că nu se aștepta să devină virale.

„Acum am dovedit că am ceva în comun cu Angelina Jolie, dar doar ca să mă amuz, iar scopul meu nu este să arăt ca cineva anume”, a declarat Sahar Tabar.

Încă de dinainte ca fata să recunoască că a fost vorba de o farsă, mulți internauți erau sceptici privind veridicitatea fotografiilor. S-a dovedit că au avut dreptate în această privință, pentru că nu arăta ca o persoană reală, normală, ci mai mult cu un personaj dintr-un film horror sau ca și cum ar face parte dintr-un show de modă.

De ce a fost condamnată la 10 ani de închisoare

Tânăra sosie a Angelinei Jolie, pe numele ei real Fatemeh Khishvand, cunoscută pe internet și sub numele de Sahar Tabar (Instagram), a primit o condamnare la închisoare de zece ani. Tânăra a fost arestată încă din toamna anului 2019, pentru postările ei în care pretindea că și-a făcut zeci de operații ca să arate ca celebra actriță de la Hollywood. Acuzațiile care i-au fost aduse tinerei de 19 ani sunt: incitare la violenţă, blasfemie, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și incitarea tinerilor la corupție. Pentru gluma care a șocat internauții prin aspectul fizic, tânăra a plătit foarte scump și va suporta consecințele în cauză. Deja tânăra se află la cel de-al treilea an de arest și se pare că va mai trece ani buni până va vedea lumina zilei și dincolo de zidul mare al pușcăriei în care se află.