Home » Life & Style » Fostă concurentă Miss Rusia, desfigurată de o operație estetică. Cum a ajuns să arate la față. FOTO

Fostă concurentă Miss Rusia, desfigurată de o operație estetică. Cum a ajuns să arate la față. FOTO

Voicu Costin / 25.02.2022, 20:09

O frumoasă rusoaică a vorbit despre coșmarul trăit, în urma unei operații estetice. Conform mărturisirilor făcute, intervenția a făcut-o incapabilă să închidă ochii sau chiar să zâmbească și i-a desfigurat chipul. Fostă concurentă Miss Rusia și-a dorit o simplă operație de lifting facial, dar s-a trezit mutilată și incapabilă să își folosească unele părți ale feţei. Cine este tânăra, care era considerată o regină a frumuseții în țara ei, și cum arată în urma operației estetice?

Regină a frumuseții, desfigurată

Iulia Tarasevich, în vârstă de 43 de ani, a fost vicecampioană la concursul de frumusețe Miss Russia-Internaţional în urmă cu doi ani, dar la scurt timp după aceea a decis să se supună la o serie de proceduri estetice la o clinică din Krasnodar, din sudul Rusiei.

Mama a doi copii, a spus că fața ei a devenit puternic umflată și inflamată după operațiile de 3.000 de lire sterline, care au inclus un lifting facial, o blefaroplastie (corecție cosmetică a pleoapelor) și o mini-liposucție. În urma intervenţiilor, fața i s-a umflat.

„M-am dus la medici cu o față frumoasă și sănătoasă. Am vrut doar să corectez câteva semne cauzate de îmbătrânire. Dar, din păcate, mi-am pierdut sănătatea.”, este declarația Iuliei Tarasevich, conform presei străine.

Iulia a spus că nu poate să-și miște părți mari ale feței sau să închidă ochii, în ciuda faptului că și-a revenit după operație și a cheltuit 20.000 de lire sterline în încercările de a corecta problema, dar fără niciun rezultat.

Plângere penală împotriva medicilor

Ea a depus acum o plângere penală împotriva celor doi medici implicați în operațiile sale inițiale, deși ei susțin că aceste complicații au apărut ca urmare a unui defect genetic rar. Andrey Komarov și Omar Khaled susțin că frumoasa rusoaică avea o afecțiune rară – sclerodermia  şi că era imposibil de prezis ceea ce a urmat.

Sclerodermia are ca rezultat zone dure, îngroșate ale pielii și uneori poate provoca probleme cu organele interne și vasele de sânge, deoarece sistemul imunitar al victimei atacă țesutul conjunctiv de sub piele. Dar până acum nu a ieșit la iveală nicio dovadă care să sugereze că Iulia suferea de această afecțiune.

„Am cicatrici care s-au format în obraji când mi-au rupt tot țesutul. Nu pot să închid ochii și nu pot să zâmbesc. Nu pot să-mi ridic buza superioară și o parte a feței nu o pot folosi deloc. Am mers liniștită la operație, în primul rând, pentru că toate analizele mele erau în regulă. În al doilea rând, pentru că am avut o operație plastică înainte de asta, am făcut rinoplastie și mi-a mers perfect, fără nicio anomalie genetică.”, a mărturisit tânăra pentru Canalul 1 rus.

Ea susține că a cheltuit 20.000 de lire sterline pentru a încerca să-și revină după probleme cauzate de intervenția suferită. Dar nu se știe dacă rusoaica își va recăpăta vreodată aspectul de dinainte de operație. Iulia a spus că a fost forțată să aibă o procedură de urgență efectuată de către un alt medic pentru a-și salva ochii de necroză.

Cei doi doctori sunt acum investigați pentru încălcarea legilor privind „siguranța vieții și a sănătății”, potrivit Comitetului de Investigații al Rusiei. Purtătoarea de cuvânt a comisiei, Anna Pushkina, a declarat:

„A fost desemnată o examinare medicală legală pentru a determina severitatea vătămării sănătății, iar alți pacienți care ar fi putut suferi în urma unor servicii de proastă calitate, în această clinică sunt, de asemenea, intervievați.”

Ancheta cauzei penale este în desfășurare.