Home » Life & Style » Timp liber » Soția lui Michael Schumacher, pregătiri pentru o nouă viață. Ce decizie a luat, la 9 ani de la accidentul legendarului pilot de Formula 1

Soția lui Michael Schumacher, pregătiri pentru o nouă viață. Ce decizie a luat, la 9 ani de la accidentul legendarului pilot de Formula 1

Alexandru Cazacu / 29.07.2022, 10:32
Soția lui Michael Schumacher, pregătiri pentru o nouă viață. Ce decizie a luat, la 9 ani de la accidentul legendarului pilot de Formula 1

În caz că nu știați, în urmă cu aproape nouă ani de zile, celebrul pilot de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la ski. Ei bine, din acel moment, el a avut mai multe probleme de sănătate, dispărând complet din atenția presei. Se pare că Corinna, soția legendarului pilot, se pregătește pentru o nouă viață. Ce decizie a luat consoarta lui Michael Schumacher, puteți afla în continuare.

Soția lui Michael Schumacher se pregătește pentru o nouă viață

În timp ce misterul încă planează în jurul stării de sănătate a pilotului de Formula 1, soția lui Michael Schumacher are de gând să se mute în Spania. Corinna pregătește ultimele detalii pentru a se muta alături de familie într-o vilă din Port Andtrax, Mallorca. Conform jurnaliștilor din Germania, Michael Schumacher ar fi vizitat deja noua locuință cu un elicopter privat, însă nu se știu prea multe lucruri despre starea sa de sănătate.

Potrivit celor de la Die Bunte, noua proprietate ar urma să devină locuința de iarnă a familiei Schumacher. Totodată, în presa germană au apărut zvonuri precum că familia faimosului pilot a achiziționat și un teren de 54.000 de metri pătrați pentru a înființa o fermă de cai.

Atât soția lui Michael Schumacher, cât și fiica acestuia, sunt pasionate de echitație și chiar au cai la reședințele lor din SUA și Elveția. Unele surse susțin că familia pilotului de F1 ar fi cumpărat deja terenul cu o suprafață imensă. Se pare că, în prezent, pe terenul respectiv există mai multe clădiri dărăpănate și migdali.

Soția lui Michael Schumacher, pregătiri pentru o nouă viață
Soția lui Michael Schumacher, pregătiri pentru o nouă viață

Achiziție de milioane de euro

Familia Schumacher ar fi plătit pentru terenul respectiv aproximativ 2,8 milioane de euro, locul fiind descris ca fiind „o raritate absolută în regiunea de sud-vest a insulei Mallorca”, mai ales că se află foarte aproape de mare. Soția lui Michael Schumacher are planuri mărețe pe insula spaniolă și vrea să se asigure că soțul său are parte de „cea mai bună îngrijire medicală.

Pe de altă parte, vila Yasmin, așa cum a fost numită, a costat nu mai puțin de 27 de milioane de lire sterline, conform sursei citate anterior. Se pare că soția fostului pilot de Formula 1 a achiziționat-o de la Florentino Perez, președintele Real Madrid.

Proprietatea despre care vorbim are două piscine, o grădină imensă, o vilă pentru oaspeți, vederi uluitoare la mare și chiar și un heliport. În 2021, se vehicula că familia fostului pilot a scos la vânzare vila în valoare de aproximativ 6,5 milioane de lire sterline de pe lacul Geneva.

Michael Schumacher s-a accidentat în 2013, în timp ce se afla la ski

În caz că nu știați deja acest lucru, Schumacher s-a retras din Formula 1 în 2012. Un an mai târziu, unul dintre cei mai cunoscuți piloți de F1 din lume a fost implicat într-un accident, în timp ce se afla pe o pârtie de ski alături de fiul său Mick.

Se pare că mezinul familiei Schumacher i-a călcat pe urme tatălui său, ajungând și el pilot de Formula 1.