Home » Life & Style » Timp liber » Survivor 2022. În ce zile va fi difuzat reality show-ul la Pro TV. Totul despre cel mai nou sezon

Survivor 2022. În ce zile va fi difuzat reality show-ul la Pro TV. Totul despre cel mai nou sezon

Toader Mihai / 11.01.2022, 16:25

Așteptarea aproape că ia sfârșit. Mai sunt doar câteva zile până la marea premieră Survivor România 2022, de duminică 16 ianuarie, pe Pro TV. Concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană, iar fanii sunt din ce în ce mai nerăbdători să îi vadă luptând pe traseele dure pentru adăpost, mâncare și imunitate. Descoperă în ce zile va fi difuzat reality show-ul la Pro TV.

Mai puțin de o săptămână până începe Survivor 2022

Ajuns la cel de-al treilea sezon, Survivor România 2022, cel mai dur reality al momentului, intră în linie dreaptă. Concurenții care au acceptat provocarea vieții lor, au ajuns deja în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici se pregătesc pentru startul ediției din acest an, urmând să se înfrunte în cele mai crâncene lupte pentru un loc în finală.

Rezistența fizică, dar mai ales psihică, pregătirea sportivă, capacitatea de a se integra în echipă, de a se adapta la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul casei și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe participanți cât mai departe în competiție.

Când se va difuza show-ul la Pro TV

Noul an începem nu se putea mai bine. Pro TV aduce pe micile ecrane un reality-show care ne va ține pe toți cu sufletul la gură. Din 16 ianuarie, de la ora 20:00, cei 24 de concurenți vor da startul noului sezon Survivor România 2022. Emisiunea va putea fi urmărită și în zilele de luni și marți, începând cu ora 20:30.

Daniel Pavel, Gazda show-ului Survivor 2021
Daniel Pavel, Gazda show-ului Survivor 2021

Și în acest sezon, Survivor România îi va supune pe concurenți la cele mai dure încercări, iar cel mai bun va pleca acasă cu trofeul Survivor 2022 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Dar până acolo, concurenții vor avea de trăit luni de zile în mijlocul naturii din jungla dominicană. Vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, pentru a se proteja de nopțile reci sau ploiase, să își procure hrană și să lupte pe trasee pentru a câștiga imunități și premii.

 „Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept cu nerăbdare luna ianuarie, pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană.

Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”, a declarat gazda emisiunii, Daniel Pavel, înaintea de a pleca spre Republica Dominicană.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

Din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 vor face parte:

  1. CRBL
  2. Andreea Tonciu
  3. Xonia
  4. Otilia Bilionera
  5. Laura Giurcanu
  6. Roxana Ciuhulescu
  7. Elena Chiriac
  8. TJ Miles
  9. Emil Rengle
  10. Cătălin Zmărăndescu
  11. Robert Niță
  12. Radu Itu

Cine sunt Războinicii de la Survivor 2022

Pro TV a anunțat că din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022 vor face parte:

  1. Elena Matei – bucătar
  2. Liviu Mihalca – dansator profesionist
  3. Relu Pănescu – antreprenor
  4. Ionuț Popa – antrenor personal
  5. Alex Delea – barman
  6. Ana Dobrovie – dansatoare
  7. Blaze – vlogger
  8. Angela Forero – medic veterinar
  9. Alexandru Nedelcu – fotbalist
  10. Ștefania Ștefan – online streamer
  11. Alexandra Duli – manager
  12. Ramona Crăciunescu – curier.

Cei 24 concurenți Survivor România sunt pregătiți să lupte în ceea ce va fi, cu siguranță, cea mai mare și mai grea provocare din viața lor.