Home » Life & Style » Timp liber » Urări virtuale și mesaje de La Mulți Ani de Sfânta Maria Mică. Felicitări în imagini. FOTO

Urări virtuale și mesaje de La Mulți Ani de Sfânta Maria Mică. Felicitări în imagini. FOTO

Manolică Anca / 07.09.2021, 15:56

Creștinii și Biserica Ortodoxă celebrează în fiecare an, pe data de 8 septembrie, Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, una dintre cele mai importante sărbători ale creștinismului. Vezi în următoarele rânduri cui trebuie să îi faci urări de La Mulți Ani de Sfânta Maria Mică și câteva mesaje frumoase pe care să le transmiți sărbătoriților.

Urări frumoase de La Mulți Ani de Sfânta Maria Mică

Sfânta Maria Mică este cu siguranță una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor, fiind și primul praznic din Anul bisericesc. Cu această ocazie, peste 2,2 milioane de români își sărbătoresc onomastica, dintre care 1,8 milioane sunt femei.

Dacă ai rude, prieteni sau cunoștințe cărora vrei să le transmiți „La mulți ani de Sfânta Maria Mică”, noi venim în ajutorul tău cu o selecție de urări și mesaje frumoase, alături de câteva felicitări foto. Iată ce le poți transmite celor ce poartă numele de Maria, Marinela, Mărioara, Mariana, Marilena, Măriuca, Marian, Marinel, Marinică.

  • Astăzi este ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani!
  • O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!
  • Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioară Maria al cărei nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viața binecuvântare și bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!
  • De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!
Urări frumoase de La Mulți Ani de Sfânta Maria Mică
Urări frumoase de La Mulți Ani de Sfânta Maria Mică
  • Azi, de ziua numelui, îți doresc ca cele mai arzătoare dorințe ale tale să prindă viață și să-ți aducă împlinirea mult visată. La mulți ani, Maria/Marian!
  • Sânta Maria să te ocrotească, să îți îndrume pașii și să îți scoată în cale tot ce e mai frumos și bun! La mulți ani minunați!
  • În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!
  • Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!
  • Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani, Maria!
  • Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani, Marian!
  • Fie ca în această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!

Felicirtări virtuale pentru toți cei apropiați

Am pregătit pentru tine și câteva mesaje virtuale în imagini, pe care să le folosești pentru a pune un zâmbet pe fața unei persoane dragi, fie că este rudă, prieten/ă, iubit/ă, cunoștință sau coleg de muncă, care nu sunt lângă tine Așadar, transmite-i un călduros „La mulți ani de Sfânta Marie Mică” cu ajutorul imaginilor din Galeria Foto.