Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 6 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 6 octombrie

Manolică Anca / 06.10.2021, 12:20

Etapa cu numărul 3 din Asia Express sezonul 4 se apropie de final. După o ediție explozivă, în care concurenții au trecut printr-o mulțime de stări, în care au parcurs peste 200 de kilometri, s-au dat și cea de-a doua amuletă și imunitate. Astă seară, trei echipe pornesc într-o nouă Cursă pentru ultima șansă și vedem, la final, ce verdict va da diamantul. Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 6 octombrie, de pe Antena 1.

Natanticii au dus o luptă crâncenă, dar au câștigat prima lor amuletă

După ce au avut parte de distracție, odihnă și relaxare pe un yacht, lupta pentru amuletă a fost una extrem de grea. Răbdarea și logica celor două echipe formate din surorile Buble și Eliza și Cosmin Natanticu au fost puse la încercare încă de la primele ore ale dimineții. Totodată, au fost nevoiți să își învingă și „frică” de mare.

Într-o cursă contracronometru, cele două echipe luptat din greu pentru cei 1000 de euro și avantajul mare pe care îl puteau căpăta la următoarea misiune. Lidia Buble și sora ei au tras din greu pentru a câștiga lupta, însă cei care s-au mișcat mai repede, cu numai câteva secunde, și au obținut amuleta au fost Cosmin și Eliza Natanticu. „Hai sus, Deluță de Mari! Ieși afară din apă, am câștigat! Ești eroina mea”, i-a zis Cosmin soției lui.

Amuleta Asia Express pe Antena 1
Amuleta Asia Express pe Antena 1

Astfel, odată adjudecată și cea de-a doua amuletă a etapei, concurenții au pornit în cursa către imunitate. Noi probe, mulți kilometri de parcurs, noi încercări și din partea Irinei, noi nervi, ore întregi de stat la autostop, cuvinte de memorat în limba turcă, toate pentru a obține imunitatea care îi scăpa cu certitudine de Cursa pentru ultima șansă.

Asia Express continuă miercuri, 6 octombrie, pe Antena 1, cu Cursa pentru ultima șansă

Prima imunitate a săptămânii a fost câștigată de Cuza și Emi, care s-au putut bucura de cazare la hotel, mâncare bună, relaxare și, cel mai important, imposibilitatea de a fi votați pentru Cursa ultimatum. În acest timp, resutl echipelor luptau pentru cea de-a doua imunitate a etapei. Nici misiunile de acum nu au fost deloc ușoare, concurenții fiind pe fugă o zi întreagă și întâlnindu-se cu multe obstacole pe drum.

Dacă amuleta nu a fost să fie a lor, iată că norocul le-a surâs în ceea ce privește imunitatea. O nouă răsturnare în clasament a făcut ca primele care au ajuns la Irina Fodor să fie Lidia și Estera Buble. Cele două nu contenesc în a-și arăta ambiția, spiritul de luptă și dorința continuă de a câștiga. Imunitatea a fost cel mai frumos cadou pe care îl putea primi Lidia Buble de ziua ei: „De ziua ta! În sfârșit cadoul de ziua ta!”, i-a spus Estera surorii ei.

Surorile Buble au câștigat cea de-a doua imunitate a etapei 3
Surorile Buble au câștigat cea de-a doua imunitate a etapei 3

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Finalul ediției din această seară de Asia Express va fi plin de suspans, căci una dintre echipe se va afla în pericol de eliminare. Ce echipe vor intra în cursa pentru ultima șansă și, mai ales, ce verdict va da diamantul la finalul serii, vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1.

Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.