Home » Life & Style » Știri mondene » 7 lucruri pe care adevărații fani ar trebui să le știe despre Lidia Buble. Câți frați și câți verișori are

7 lucruri pe care adevărații fani ar trebui să le știe despre Lidia Buble. Câți frați și câți verișori are

Manolică Anca / 03.10.2021, 09:31

Este tânără, frumoasă, a cunoscut succesul în toată lumea și acum se iubește cu un celebru actor foarte râvnit. În vârstă de 28 de ani, Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Iată câteva lucruri pe care adevărații fani ar trebui să le știe despre ea. Provine dintr-o familie foarte numeroasă.

Lidia Buble nu a studiat muzica, așa cum mulți ar fi crezut

1. Lidia Buble a cucerit pe toată lumea cu piesele sale, având o mulțime de hituri care au făcut ravagii și peste hotare. Ea este unul dintre exemplele cele mai bune că a pornit de jos și a reușit să ajungă foarte departe. Însă, puțină lume știe că studiile sale sunt într-un cu totul alt domeniu. Încă de la o vârstă fragedă, aceasta a început gimnastica de performanță și atletismul, urmând mai apoi cursurile unei facultăți de sport.

2. Lidia a crescut la Deva, într-o familie numeroasă, cu 11 copii, ea fiind a patra născută. Cel mai mare dintre frații săi are 37 de ani, iar cel mai mic 11. Oricât de necrezut ar părea, artista are 22 de nepoți și 354 de verișori. Iar mărturisirea aceasta a făcut-o chiar ea.

3. Cu toate acestea, Lidia nu a avut întocmai cea mai fericită copilărie. Se pare că aceasta a fost uneori și victima bullying-ului, din cauza religiei sale. Lidia vine dintr-o familie de neoprotestanți, cu frică de Dumnezeu, o familie în care tatăl ei este pastor (slujitor de ceremonii religioase) al bisericii.

„Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a spus Lidia Buble.

O parte din familia numeroasă e Lidie Buble
O parte din familia numeroasă e Lidie Buble

Familia sa o sprijină în tot și în toate

4. Așadar, din cauză că familia sa era una numeroasă, situația finaciară nu le-a permis Lidiei și fraților ei să cheltuie banii așa cum au vrut. Ei au învățat încă de mici ce înseamnă banii, cât de importanți sunt și cum trebuie să îi gestioneze. Erau mulți iar părinții aveau doar o afacere și un salariu. Sigur că banii nu erau atât de mulți bani pe cât era nevoie ca să hrănească 13 guri.

Indiferent de discuțiile care apar, ca în orice familie, Lidia Buble a spus că familia reprezintă pilonul esențial care îi ghidează viața și că oricând simte nevoia, apelează la tatăl său pentru un sfat sau pentru o vorbă bună. Mai mult, ea spune că niciodată nu a primit nicio vorbă grea din partea familiei sale.

Talentul Lidiei Buble a fost descoperit și promovat de Adrian Sînă

5. Chiar dacă încă nu are copii, Lidia Buble îi iubește foarte mult. De aceea, încă de când era la Deva, orașul natavl, ea a avut ca job îngrijirea copiilor. Acolo a avut cinci astfel de prieteni, însă jobul a continuat și după ce a venit la București.

Chiar ea a mărturisit că nevoia de a avea bani să se întrețină a făcut-o să mai continue acest job încă un an. „Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă și de o fetiță, trebuia să mă întrețin cumva”, a spus aceasta. Ea a dezvăluit și identitatea persoanei care a angajat-o. Este vorba despre șeful PNL de la sectorul 5, București, Cristian Olteanu.

Lidia Buble
Lidia Buble

6. Deși era pasionată de muzică încă de mică, artista și-a început cariera muzicală după vârsta de 20 de ani, când a venit la București. Ea a cântat multă vreme în corul bisericii în care tatăl său este pastor. De altfel, mulți din familia sa sunt muzicieni.

Talentul Lidiei Buble a fost descoperit și promovat de Adrian Sînă. Cei doi au scos piesa „Noi simțim la fel”, care a intrat rapid în toate topurile muzicale din România. În același an, Lidia Buble lansa și piesa „Kamelia”, un alt hit care a avut succes la noi. Ulterior, a devenit din ce în ce mai cunoscută și apreciată de fani pentru talentul său.

Se iubește cu un celebru actor cubanez

7. La ceva timp de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu se mai ascunde! Ea a făcut publică relația pe care o are cu un celebru actor, pe nume Harlys Becerra. După ce au fost în mai multe vacanțe împreună și tot postau fotografii și filmulețe din aceleași locuri, fanii frumoasei cântărețe au înțeles că este vorba de o nouă relația în viața ei.

Mai mult, superbul actorul cubanez a venit în România și pare că artista l-a dus chiar să îl prezinte familiei. Lidia Buble pare foarte îndrăgostită de iubitul ei și a început să posteze primele imagini cu el pe una dintre rețelele de socializare. După ce au fost multe semne de întrebare cu privire la relația cu actorul cubanez, răspunsul a venit, într-un sfârșit, chiar de la ea.

Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble
Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble

Zilele trecute, Lidia Buble făcea și primele declarații despre noul iubit, Harlys Becerra. Cum fanii erau tot mai curioși să afle detalii despre cum s-au cunoscut, de cât timp sunt împreună, cântăreața a fost asaltată de întrebări. Astfel, aceasta a ales să facă un story pe Instagram în care a mprturisti cât de fericită este, însă nu a dat mai multe detalii, spunând că va avea nevoie de o zi întreagă să povestească cum a început totul.

„Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Actorul este celebru pentru rolul său din serialul „Vis a vis” de pe Netflix. În vârstă de 37 de ani, actorul cubanez pară să o fi cucerit iremediabil pe concurenta sezonului 4 Asia Express.