Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Splash! Vedete la apă” pe Antena 1. Video cu finala din 12 septembrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Splash! Vedete la apă” pe Antena 1. Video cu finala din 12 septembrie

Manolică Anca / 12.09.2021, 11:00
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Splash! Vedete la apă” pe Antena 1. Video cu finala din 12 septembrie

Cel mai răcoritor show al verii de la Antena 1 se apropie de final. Cele opt vedete rămase în concurs vor executa ultimele sărituri spectaculoase, în lupta pentru premiul în valoare de 10.000 de euro. Unde vezi live Stream Online emisiunea „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1.

Emisiune „Splash! Vedete la apă” și-a ales sâmbătă ultimul finalist

Anca Bucur, Maria Buză, Crina Abrudan, Seredinschi ,Tavi Clonda şi Emanuel Neagu sunt cei care şi-au încercat sâmbătă seara ultima şansă pentru o calificare în marea finală „Splash! Vedete la apă”, difuzată pe 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1.

Campioană de şase ori la fitness şi Miss Fitness Universe, Anca Bucur a uluit pe toată lumea cu săritura sa de la 7 metri, efectuată cu multă eleganţă, în vreme de Seredinschi, vizibil emoţionat, a aterizat greșit în apă de la platfoma de 5 metri.

Conștientă de problema sa cu înălțimea, Crina Abrudan a vrut să îşi învingă teama şi a reuşit, sărind de la 3 metri, în picioare, bifând astfel o premieră în viaţa ei. Emanuel Neagu a uimit și a tăiat respirația tuturor celor din sala din Bacău, cu un salt înainte cu dublu şurub de la platfoma de 5 metri, în timp ce Tavi Clonda a venit la „Splash! Vedete la apă” pentru a salva onoarea familiei, după ce soţia sa nu a avut curajul să sară.

Cine sunt concurenții din marea finală

Ultima săritură i-a aparţinut actriței Maria Buză, care s-a aventurat la platforma de 5 metri, dar a ratat aterizarea în apă. La final, Răzvan Fodor a anunţat că Iulia Albu a acordat aceeași notă secretă pentru toţi, 10, iar la a doua săritură s-au calificat Anca Bucur, Emanuel şi Maria Buză.

Anca Bucur, ultima finalistă Splash! Vedete la apă
Anca Bucur, ultima finalistă Splash! Vedete la apă

Ultimul concurent care a acces în finala show-ului de duminică, 12 septembrie, de la 20:00, este Anca Bucur. Aceasta se alătură celorlalți concurenți care și-au asigurat deja un loc în finala „Splash! Vedete la apă”: Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito.

„Va fi o seară extraordinară, plină de suspans, de emoţie şi un final apoteotic de care ne vom bucura aici împreună. Si atenţie, nu este vorba despre o singură săritură, ci de două pentru fiecare concurent.

Aceştia vor sari în tandem, penru prima dată, cu un membru al familiei sau cu un prieten, iar mai apoi vor avea o săritură singuri. Din partea juriului vor primi o singură notă, pentru săritura individuală!”, a prefațat Răzvan Fodor, prezentatorul show-ului „Splash! Vedete la apă”.

Unde vezi live Stream Online emisiunea „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Duminică, 12 septembrie, începând cu ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări cum se vor descurca, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine va fi câștigătorul premiului de 10.000 de euro din marea finală „Splash! Vedete la apă”, pe Antena 1 sau pe platforma de streaming AntenaPlay.

„Sper să fie pregătiți concurenţii şi să îşi controleze emoţiile. Au fost nişte zile foarte grele pentru ei, toti şi-au dat silinţa să facă sărituri cât mai complicate. Sper să facă o figură frumoasă toţi!”, a declarat şi antrenoarea Clara Gherase.