Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 1 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 1 octombrie

Manolică Anca / 01.10.2021, 11:07
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 1 octombrie

În această toamnă, Pro TV a venit cu un nou show, care transformă oamenii obișnuiți în adevărate superstaruri. Iar miza este una uriașă! Cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar! Unde vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV din 1 octombrie.

Pro TV caută noul Superstar al României

Pe 10 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului SuperStar al României! Concurenții care au venit deja în fața juraților au demonstrat că s-au pregătit pe măsură pentru competiție și că sunt dispuși să muncească în continuare pentru ca visul lor să devină realitate.

Finalul acesta de săptămână aduce o nouă porție dublă de talente și momente de neratat. Cei patru jurați vor cunoaște noi concurenți care și-au găsit curajul de a face pasul cel mare spre celebritate. Vor reuși să îi convingă că merită un tichet auriu sau vor fi nevoiți să mai muncească pentru DA-urile mult visate?

Ce se va întâmpla vineri, 1 octombrie, la Superstar pe Pro TV

O fată de 17 ani va urca pe scenă, decisă să îi cucerească pe jurați: „Am o voce bună și cred că sunt plăcută de cameră. Cred vă voi avea o conexiune cu oamenii de acasă”, va spune ea. La fel de decisă va fi și în momentul cântării: „Vă promit că o să vă uimesc”. Să fie acesta startul în cariera mult visată?

Un alt concurent al serii care vine pe scena Superstar este proaspăt absolvent al studiilor în Marea Britanie, care a devis să revină în țară pentru a-și da seama care sunt următorii pași în cariera lui. Însă, marea surpriză a tuturor a fost decizia lui a fost de a renunța la domeniul în care a studiat pentru a porni pe drumul muzicii. „Nu știu dacă o să fie bine sau rău, dar sunt extrem de fericit”. După ce îi va afla povestea și îl va asculta cântând, Smiley va zice: „Oamenii vor empatiza cu el”. A luat, oare, decizia corectă?

Smiley, juratul emisiunii ”Superstar” de pe Pro TV
Smiley, juratul emisiunii ”Superstar” de pe Pro TV

Superstar România aduce pe micile ecrane oameni de tot felul. De la cei greu de încercați de viață care recunosc: „Mi-am putut canaliza emoțiile negative în muzică”, la cei care sunt foarte încrezători în forțele proprii: „În orice oraș în care merg, toți întorc capul după mine. Îmi place să-mi pun corpul în valoare”, toți își vor găsi un loc în acest show inedit.

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

În data de 1 octombrie, începând cu ora 20:30, va avea loc cea de-a șaptea ediție. Pe scenă își vor face apariția noi concurenți care vor încerca să scoată ce este mai bun din ei în fața celor patru jurați. Emisiunea poate fi urmărită pe voyo.ro în avans pe https://voyo.protv.ro/emisiuni/1987-superstar-romania, pe postul de televiziune PRO TV la data și ora indicate, dar și pe platforma PRO TV Plus https://protvplus.ro/emisiuni/super-star-romania, fiind disponibilă pe orice dispozitiv mobil.

Show-ul se vede vineri începând cu ora 20:00, pe Pro TV, și sâmbătă, începând cu ora 20:30. Marele câștigător va pleca acasă cu mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar!