Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 2 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 2 octombrie

Manolică Anca / 02.10.2021, 13:52
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 2 octombrie

În această toamnă, Pro TV a venit cu un nou show, care transformă oamenii obișnuiți în adevărate superstaruri. Iar miza este una colosală! Cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar! Unde vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV din 2 octombrie.

O nouă seară de excepție la SuperStar România pe Pro TV

Pe 10 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului SuperStar al României! Concurenții care au venit deja în fața juraților au demonstrat că s-au pregătit pe măsură pentru competiție și că sunt dispuși să muncească în continuare pentru ca visul lor să devină realitate.

Vineri, 1 octombrie, a avut loc o nouă ediție spectaculoasă, în care concurenții au oferit prestații incredibile pe scena SuperStar Romania, lăsând jurații cu fără cuvinte. Și cea de-a șaptea ediție a audițiilor a fost un spectacol de neratat. Jurații au oferit tichetele de aur mult visate celor care au demonstrat că au ceea ce trebuie pentru a ajunge cât mai departe în show și au descoperit poveștile impresionante de viață ale acestora.

La 25 ani, Victoria Peșterean a urcat pe scena Superstar România cu o super energie: „Nu am avut niciodată un job serios. Sunt eu și mă redescopăr în fiecare zi. Nu mi-e teamă de nimic”. Și de asta a dat dovadă din plin, impresionând cu interpretarea ei. „Mi-a plăcut nebunia interpretării”, i-a spus Maria Moga, iar Smiley a dorit să laude tot momentul: „Ai făcut cinste cântecului, cu adevărat”.

Victoria Peșterean
Victoria Peșterean

Marius Moga: „Ai ceva autentic în tine”

Spectacolul continuă și în această seară, de la ora 20:00. Un concurent pe cât de timid, pe atât de talentat va apărea  în fața juraților și le va arăta ceea ce poate. „Mă ocup cu muzica”, va spune el înainte de începe a începe prestația. Nu va avea nevoie decât de voce și o chitară pentru ca laudele juraților să nu mai contenească și pentru a-l face pe Marius Moga să îi spună: „Ai ceva autentic în tine”.

În această seară cei patru jurați vor mai cunoaște și alți concurenți care și-au găsit curajul de a face pasul cel mare spre celebritate. Vor reuși să îi convingă că merită un tichet auriu sau vor fi nevoiți să mai muncească pentru DA-urile mult visate?

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

În data de 2 octombrie, începând cu ora 20:00, va avea loc cea de-a opta ediție. Pe scenă își vor face apariția noi concurenți care vor încerca să scoată ce este mai bun din ei în fața celor patru jurați. Emisiunea poate fi urmărită pe voyo.ro în avans pe https://voyo.protv.ro/emisiuni/1987-superstar-romania, pe postul de televiziune PRO TV la data și ora indicate, dar și pe platforma PRO TV Plus https://protvplus.ro/emisiuni/super-star-romania, fiind disponibilă pe orice dispozitiv mobil.

Show-ul se vede în fiecare vineri, începând cu ora 20:30, pe Pro TV, și sâmbătă, începând cu ora 20:00. Marele câștigător va pleca acasă cu mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar România!