Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 24 septembrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 24 septembrie

Manolică Anca / 24.09.2021, 10:26
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 24 septembrie

Pe 10 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului SuperStar al României! Concurenții care au venit deja în fața juraților au demonstrat că s-au pregătit pe măsură pentru competiție și că sunt dispuși să muncească pentru ca visul lor să devină realitate. Iar miza este una uriașă! Cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar! Unde vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV din 24 septembrie.

Pro TV caută noul Superstar al României

Începând din această toamnă, Pro TV a adus în România un nou format de televiziune, în care oamenii simpli se pot transforma în adevărați artiști. Se pare că noua emisiune, SuperStar România, înlocuiește oficial Vocea României, care nu a fost anunțată în grila de programe de toamnă. Emisiunea se difuzează vineri seara, exact pe slotul care era rezervat înainte pentru Vocea.

Show-ul SuperStar România are la bază formatul internațional „Idol” (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Lansat în Marea Britanie în 2011, succesul show-ului a condus la preluarea acestuia în peste 55 de țări. A devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent din prima oportunității oferite de a devenit un nou star muzical.

Nume sonore din industria muzicală au făcut parte din acest show, printre care: Kelly Clarkson, Adam Lambert, Carrie Underwood, Jordin Sparks sau Kris Alle. Printre țările care au preluat formatul și unde a fost lider de audiență încă de la lansare se numără: Statele Unite, Franța, Germania, Olanda sau China.

Ce se va întâmpla vineri, 24 septembrie

În ediția din această seară, o tânără de 16 ani din Galați, pasionată de muzică încă de la o vârstă foarte fragedă, caută să își depășească emotivitatea și să le arate juraților că are ceea ce îi trebuie pentru a ajunge cât mai departe în competiție. Iubește și sportul, practicând tenis de performanță timp de 9 ani, iar în prezent merge zi de zi la sală, dar visul ei cel mare este să fie o cântăreață de succes.

Jurații „Superstar” România
Jurații „Superstar” România

Același trac de scenă îl va avea și o altă concurentă, tot de 16 ani. „Sunt foarte emoționată. Inițial nu am vrut să vin, m-a împins mama de la spate”, va dezvălui ea înainte de a intra pe scenă. Ce piesă a ales să interpreteze și pe care dintre cei patru jurați îl va face să spună: „E preferata mea de până acum. E superbă, a cântat foarte bine”, vom afla de la 20:30.

Nici momentele pline de amuzament nu vor lipsi. Ce o va face pe o concurentă să reinterpreteze o cunoscută piesă internațională cu versul „Aș mânca un pui” sau cum se va descurca o concurentă pasionată de spiritualitate și tarot, care spune că nu a încercat să ghicească rezultatul dinainte, vom vedea tot diseară.

Unde vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

În data de 24 septembrie, începând cu ora 20:30 va avea loc cea de-a cincea ediție. Pe scenă își vor face apariția noi concurenți care vor încerca să scoată ce este mai bun din ei în fața celor patru jurați. Emisiunea poate fi urmărită pe voyo.ro în avans pe https://voyo.protv.ro/emisiuni/1987-superstar-romania/episodul/45714-superstar-editia-4, pe postul de televiziune PRO TV la data și ora indicate dar și pe platforma PRO TV Plus https://protvplus.ro/emisiuni/super-star-romania, fiind disponibilă pe orice dispozitiv mobil.