Home » Life & Style » Top 11 vedete din România care au trăit în sărăcie, înainte de a cunoaște celebritatea. Ce povești de viață ascund

Top 11 vedete din România care au trăit în sărăcie, înainte de a cunoaște celebritatea. Ce povești de viață ascund

Cojocaru Cristian / 07.10.2021, 15:44
Top 11 vedete din România care au trăit în sărăcie, înainte de a cunoaște celebritatea. Ce povești de viață ascund

Mondenitățile din România nu au fost dintotdeauna așa cum le știm noi, fără lipsuri. Află care vedete din România au trăit în sărăcie înainte de a deveni celebre.

Vedete din România care au trăit în sărăcie

Chiar dacă acum se bucură de faimă și foarte mulți bani, acest lucru nu înseamnă că viața lor a fost dintotdeauna așa. Vedetele autohtone au avut parte de o copilărie în care au simțit pe pielea lor sărăcia, unele dintre ele neavând nici ce mânca.

Inna

Frumoasa cântăreață se bucură de un real succes, ajungând de multe ori în topurile naționale și internaționale. Atât talentul dar și munca i-au adus acestea o viață la care nu spera, având în vedere că a sa copilărie a fost una plină de griji.

“O știm pe Inna de când era o puștoaică! Încerca și ea să intre pe la spectacole, dar nu avea șanse! Nici nu arăta ca acum, era insipidă! Nu îți spunea nimic ca artist, iar ca femeie, nici atât! O vedeam la gheretele din stațiuni cum vindea papuci de plastic, uleiuri de plajă, umbrele și costume de baie! Inna era un bun comerciant, chiar determina oamenii să cumpere de la ea”, au declarat cunoștințe ale acesteia.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, atât pe baza vieții sale foarte controversate dar și a faptului că a reușit, de-a lungul anilor și pe baza operațiilor estetice să își schimbe foarte mult fizicul. Contractele de imagine și afacerile au pus-o pe aceasta la loc sigur, însă înainte, viața ei nu era deloc roz.

„Primul job a fost în vânzări. Vindeam utilaje de construcţii, iar salariul nu era fix. Am terminat liceul economic, apoi m-am înscris la Facultatea de Ştiinte economice din Petroşani, pe care am înghetaţ-o după anul II. Muncesc de la 15 ani.”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Gina Pistol

Gina Pistol completează și ea topul, astfel că înainte de a cunoaște celebritatea, vedeta muncea din greu pentru a-și câștiga traiul. Aceasta a început să muncească la vârsta de 17 ani, iar primul ei job a fost cel de operator xerox.

”Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă.

După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…”, a povestit Gina Pistol în urmă cu puțin timp.

Connect-R

Cunoscutul cântăreț a reușit nu o dată să intre în topurile muzicale. Talentul său l-a urca pe acestea pe culmile faimei la care nici nu visa, având în vedere că meseria sa de bază este cea de tinichigiu. Acesta a recunoscut că nu ar fi ajuns unde este acum dacă nu erau părinții lui.

”Părinții mei sunt eroii copilăriei mele și lor le datorez tot ceea ce sunt ca om, ca artist. Și acest lucru s-a întâmplat datorită educației pe care ei mi-au dat-o, mi-au creat un sistem de valori uman și foarte aproape de Dumnezeu, lucru care m-a format ca om și pentru care le mulțumesc.”, a mărturisit el în urmă cu câțiva ani.

vedete trăit sărăcie
Connect-R a marturisit ca a avut parte de o copilarie grea din cauza lipsurilor

Alex Velea

Alex Velea, reușea în anii 2000 să apară pe toate posturile muzicale de la acea vreme. Stilul său incofundabil l-a ajutat să urce rapid în topuri, ajungând ca melodiile sale să fie fredonate de foarte multe persoane. Acest succes nu reflectă însă deloc copilăria sa, care a fost la polul opus.

”Cum nu aveam bani să-mi cumpăr blugi, am desenat nişte pantaloni pe un material de tercot cumpărat de mama şi i-am dat la croit lui ‘nea Gagiu, croitorul din colţul blocului. Am reuşit să-i vând pe mult mai mulţi bani decât costul lor de producţie. Vindeam şi la metrou haine, nu îmi este ruşine să recunosc“, a spus Alex Velea, în 2014.

Irina Loghin

Cunoscuta cântăreață de muzică populară a mărturisit la un moment dat că viața pe care a dus-o nu a fost ușoară deloc.

”Sărăcia prin care am trecut… Noi nu observam necazurile. Noi așa credeam că trebuia să fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toți. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la câmp. Eu eram cea mai mică. Pe noi ne învățau părinții ce să facem. Nu mi s-a părut nimic greu. Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure. Eu am vrut să mă duc la școală de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galoși de cauciuc, am luat o haină de-a lui tata și eram cheală. Eram tunsă la piele. Bântuiau păduchii pe la noi. Învățătoarea când m-a văzut m-a întrebat dacă sunt băiat. M-a pus să le cânt, nu eram nici înscrisă la școală. Tata și mama cântau. Tata cânta mai bine”, mărturisea Irina Loghin.

Ramona Olaru

Asistenta tv se bucură de foarte multă popularitate acum însă, în copilărie, viața nu a fost deloc ușoară pentru ea. Ramona Olaru a povestit cum se spăla cu motorină când era mică și cum era nevoită să meargă mulți kilometri zilnic, pentru a ajunge la școală.

”Mirosul care îmi aduce aminte de școala este cel de motorină, pentru că se spăla cu motorină. Ca să ajung la școală, mergeam pe câmp vreo 7 kilometri, era un câmp de floarea soarelui, îmi intra praful în sandale, care îmi erau și mici pentru că sandalele erau, de fapt, ale surorii mele. Îmi ieșea călcâiul pe afară.”, a povestit Ramona Olaru.

Speak

Artistul a afirmat că nu îi este teamă de faptul că ar putea cădea pentru că, pe baza copilăriei știe să se descurce în orice situație, oricât de grea ar fi. Artistul a mărturisit că mânca pufuleți de foame.

”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie”, povestea Speak în trecut.

Jador

Chiar dacă acum reușește foarte des să fie pe primele locuri în trending pe YouTube și nu numai, Jador a povestit despre copilăria sa în care a avut parte de o viață foarte grea.

”Stăteam la curte. În geam aveam prelată. Eram amărâți. Într-o cameră dormeam și eu și frate-miu și sora mea, în același pat. Și sunt mai mici decât mine cu 5 ani. Eu știu că un om care merge la porumb, la săpat, știu că muncește o zi întreagă pentru 50 de lei. Știu că e greu”, a povestit cântărețul.

Mitică Dragomir

Conturile lui Mitică Dragomir numără milioane de euro însă înainte, fericirea cea mai mare era dacă avea ce mânca, după cum a afirmat chiar el.

“Primul lucru pe care mi-l aduc aminte din copilărie este că mi-era foame rău. Eram aşa de sărac, încât atunci când vedeam pe cineva muşcând dintr-o bucată de pâine mi se părea că e un om fericit. Până la 20 de ani am fost foarte amărăştean, aveam călcâiele crăpate şi stăteam desculţ din martie până-n noiembrie. N-am purtat niciodată o pereche de pantofi până la 14 ani. Aveam grijă de vaci, porci, găini, aveam grijă de casă, că dacă nu munceam, nu aveam ce să mănânc.”, a povestit Mitică Dragomir în urmă cu câțiva ani.

Constantin Diță – Giani ( Las Fierbinți)

Constantin Diță sau așa cum este cunoscut de foarte mulți, Giani din Las Fierbinți are parte de foarte mult succes, iar umor de care dă dovadă este unul pe care cu greu îl poți confunda. Dacă acum viața sa pare roz, adolescența sa nu a fost una în același ton de culoare. Artistul a povestit de ce acea perioadă nu a fost una tocmai ușoară pentru el.

”Emilia (Clark,n.r.) îmi aduce aminte de mine când mergeam la bairam. Eram puști și nu aveam bani de haine și atunci mă ajuta unchiul, încropea tot felul de ținute din tot ce avea el. El era deja la nivelul superior, la adulți – băieții serioși care au un job, haine frumoase. Dar eu eram slab și pălug, iar el era solid, trăgea de fiare, îți dai seama nu se potrivea cu nimic. Dar încropeam, ridicam un pic mânecile la cămașă, pantalonii îi suflecam, făceam tot felul de nebunii din astea (…)”, a declarat actorul din Las Fierbinți, potrivit impact.ro.