Home » Life & Style » Transformare incredibilă: și-a tatuat 90% din suprafața corpului pentru a-și acoperi cicatricile. Cum arăta femeia înainte. FOTO

Transformare incredibilă: și-a tatuat 90% din suprafața corpului pentru a-și acoperi cicatricile. Cum arăta femeia înainte. FOTO

Cojocaru Cristian / 09.02.2022, 11:51

Cei mai mulți dintre noi care au unul sau mai multe tatuaje, le poartă pentru că au o anumită semnificație, în timp ce pentru ceilalți poate fi un simplu trend. Cu toate acestea, există și persoane care aleg să își tatueze corpul pentru a masca anumite semne ale corpului precum cicatricile. O femeie a apelat la o transformare incredibilă și și-a tatuat 90% din suprafața corpului pentru a-și ascunde aceste semne de pe piele.

Și-a tatuat 90% din suprafața corpului

O femeie a ales să își tatueze 90% din suprafața corpului pentru a-și acoperi cicatricile care au apărut în cadrul unei inițieri brutale din timpul facultății. Aceasta a afirmat că este foarte mândră de actuala transformare a sa. În perioada studenției, Nikki Chu a fost agresată fizic și arsă de un grup de bărbați în timpul unor ritualuri vicioase din cadrul unui facultăți din Filipine.

Modelul transgender a spus că aproape a murit din cauza acestor violențe la care a fost supusă, fiind vizată din cauza suspiciunilor că nu era heterosexuală. Nikki a mai afirmat că unele persoane din grupul respectiv simțeau o frustrare pentru că se întâlnea cu o femeie de care ei erau atrași.

La acea vreme, Nikki a suferit dureri „de nesuportat” după ce persoanele din grupul respectiv au lovit-o cu pumnii și picioarele în mod repetat. De asemenea, i-au aruncat pe piept o monedă încisă cu ajutorul unor cărbuni.

„Daunele au fost foarte grave și picioarele și coapsele mele erau despicate. Aveam nevoie de zeci de cusături”, a declarat Nikki Chu pentru Daily Star.

tatuat suprafața corpului
Nikki Chu a ales sa isi tatueze corpul aproape in intregime

Nikki este tatuată precum cei din organizația Yakuza

Într-o încercare de a-și acoperi cicatricile, Nikki a decis să facă acest lucru cu ajutorul unor tatuaje, pentru a-și ascunde „imperfecțiunile” create de tratamentul pe care l-a primit. Aceasta s-a consultat pentru început cu un chirurg plastician, iar apoi a trecut la a-și face primul tatuaj: pasărea Phoenix pe piept. Acesta simbolizează renașterea.

În prezent, femeia are o foarte mare parte din corp tatuată, fiind un „costum complet” care simbolizează o organizație criminală japoneză, Yakuza. Ea crede că este singura femeie trans din țară care este tatuată în proporție de 90%. În urmă cu trei ani, Nikki a trecut la vârsta de 49 de ani de la bărbat la femeie, dar procesul a însemnat să renunțe la iubitul ei și la unii membri ai familiei care nu au putut-o accepta.

Operația ei a inclus un lifting facial, implanturi de sân, bărbie și fese, precum și liposucție și un lifting de nas. Acum, aceasta trăiește în Elveția, ducând o viață normală, după ce a trăit alături de un bărbat gay de origine filipineză timp de 14 ani.

Nikki a spus: „Într-o zi m-am trezit, m-am uitat în oglindă și nu m-am putut recunoaște. M-am simțit confortabil, dar în ziua aceea am crezut că nu sunt eu. Vreau doar ca oamenii să înțeleagă că nu este nimic în neregulă cu oamenii ca mine”, a mai declarat aceasta.

Pentru Nikki este foarte important să trăiască fără a fi judecată și speră să poată depăși barierele pe care le simte puse asupra ei de către ceilalți din jur.