Home » Life & Style » Vedete de la Hollywood și familia lor. Asemănarea dintre aceste staruri și copiii lor este izbitoare. Foto cu variantele lor mai mici

Vedete de la Hollywood și familia lor. Asemănarea dintre aceste staruri și copiii lor este izbitoare. Foto cu variantele lor mai mici

Burghelea Cătălina / 17.08.2021, 11:13

O vorbă din popor spune că „aşchia nu sare departe de trunchi‟. Lumea bună de la Hollywood abundă în astfel de exemple de copii care seamănă izbitor cu părinții lor celebri. Pe lângă talentul actoricesc, aceștia moștenesc și trăsăturile lor fizice, spre deliciul fotografilor care ar face orice pentru o sesiune foto cu micile vedete în vedenire.

Părinți celebri și copiii lor talentați

Pe lângă faptul că împart același nume de familie, copiii vedetelor americane ar putea fi foarte ușor confundați cu părinții lor când erau mici. Asemănările fizice sunt atât de evidente între unele staturi și copiii lor, încât mulți le consideră sosii. Iată ce vedete de la Hollywood seamănă foarte bine cu odraslele lor. Foto cu variantele lor mai mici în GALERIE.

Yolanda și Gigi Hadid

Yolanda Hadid, mama fotomodelelor Gigi și Bella Hadid, este o femeie extrem de atrăgătoare și o bunicuță care nu își arată vârsta. Deși se apropie de vârsta de 60 de ani, fostul model poate fi ușor confundat cu una dintre fiicele sale. Înaltă, cu un aspect mereu îngrijit și fața întinsă, Yolanda întoarce toate privirile pe stradă sau la orice eveniment la care este invitată. Anul trecut, Yolanda a devenit bunică. Fiica sa, Gigi, a născut o fetiță, din relația cu artistul Zayn Malik . Deși își ia rolul foarte în serios, Yolanda nu uită să fie o femeie cochetă.

Reese Witherspoon şi Ava Phelippe

Actrița din filmul „Blonda de la Drept”, Reese Witherspoon, are o familie numeroasă. Este mama a trei copii: Deacon Reese Phillippe, Tennessee James Toth şi Ava Elizabeth Phillippe, însă cea din urmă îi seamănă perfect vedetei americane. Ava, în vârstă de 21 de ani, este la fel de frumoasă ca mama ei celebră, are părul blond și trăsături faciale asemănătoare. Este pasionată de modă și actorie. Ava este şi imaginea brandului de îmbrăcăminte al mamei sale, Reese Witherspoon.

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Fiica lui Cindy Crawford este superbă și deja o vedetă la Hollywood. Iată cum s-a transformat, de-a lungul anilor, Kaia Gerber, de profesie model, fiica lui Cindy și a lui Rande Gerber.

Kaia a fost prezentă în lumina reflectoarelor încă din copilărie, prin asociere cu celebra ei mamă. Odată ce a devenit un nume în industria modei, adolescenta s-a transformat într-unul din idolii noii generații.

În vârstă de 20 de ani, Kaia declară că prietena cea mai bună este chiar mama ei. Cu ocazia zilei sale de naștere, în anul 2020, Cindy Crawford a postat o fotografie cu Gerber la 10 ani, îmbrăcată într-un costum de prințesă.

Kaia Gerber pare să fie din ce în ce mai apropiată de modelul și actrița Cara Delevigne. În luna iulie a anului trecut, cele două au fost surprinse împreună la un protest Black Lives Matter din Los Angeles, SUA. Fiica lui Cindy Crawford a avut chiar și o postare în social media prin care sprijină această mișcare.

„Există de prea multă vreme rasism și agresivitate în această țară. Nu este suficient să condamnăm discriminarea, trebuie să căutăm în mod activ modalități prin care să ajutăm și să facem dreptate.”, a scris Kaia Gerber pe rețelele de socializare.

Goldie Hawn și Kate Hudson au succes la Hollywood

Goldie Hawn este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite actriţe de la Hollywood. Blondă, cu ochi albaștri și mari, vedeta americană are toate motivele să fie mândră de fiica sa, Kate Hudson. Cele două seamănă ca două picături de ploaie.

Frumoasa Kate Hudson este fiica lui Goldie din mariajul cu muzicianul Bill Hudson. A moştenit nu doar frumusețea răpitoare a mamei sale celebre, ci și talentul artistic, devenind o actriţă de succes. Primul rol în film l-a avut la doar 13 ani, în drama „Party of Five”, unde a interpretat rolul Cory.