Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 21 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 21 noiembrie

Toader Mihai / 21.11.2021, 11:56

Drumul Împăraților continuă și cu toate că va fi etapa finală, aceasta nu va înceta să te surprindă cu o competiție strânsă. Vizionează cel mai dur reality-show, Asia Express în mod online pentru a afla care sunt surprizele ce îi așteaptă pe participanți.

Află cum va decurce competiția vizionând Asia Express online

Cele patru echipe care au mai rămas în cadrul celui mai dur reality-show vor continua Drumul Împărați pe teritoriul Israelului. Aceasta este ultima țară a traseului, iar cursa nu va fi deloc ușoară, fiind întreruptă de multe ori de emoții. Pe parcursul traseului, competitorii vor avea parte și de un element supriză.

Astfel, în această etapă a concursului, 3 cutii cu nestemate ascund și posibile eliminări. Cei care doresc să vadă care este rolul acestora și în ce mod sunt acestea acordate, pot afla duminică, 21 noiembrie 2021 pe Antena 1 începând cu ora 20:00 sau urmărind emisiunea Asia Express în mod online. În cadrul acestei ediții, Elwira Petrescu va recunoaște că se simt deja în mare pericol.

”Evident că presiunea este foarte mare. Diferența între perechile din concurs este foarte mică. Noi ne simțim în acest moment în mare pericol ”, mărturisește Elwira Petre.

Cursa, așa cum sunteți obișnuiți, va fi una alertă unde acțiunea va ajunge la cele mai înalte cote. Misiunile sunt gândite în așa fel încât, pe parcursul cursei, concurenții să poată observa cultura aparte a Israelului, iar probele nu vor fi ușor de trecut. Concurenții, în goana lor după indicii, vor străbate traseul prin Rosh HaNikra, o locație care ascunde faimoasele grote săpate în stâncă.

asia express online
Afla la ce probe vor mai fi supusi concurentii Asia Express

Concurenții vor avea parte de o probă de basm

Pentru ca echipele să nu poată reproșa că nu au avut parte și de mare, Drumul Împăraților îi va purta în ultima etapă a competiției pe plajele de la Marea Mediterană a Israelului. Odată ajunși acolo, concurenții vor primi o probă care are legătură cu jocurile copilăriei. Astfel, aceștia vor trebui să construiască un castel de nisip, dar nu unul obișnuit, ci de 1 metru înălțime.

Construcția acestui castel din nisip reprezintă tributul adus castelelor templierilor care au protejat țara în urmă cu 900 de ani. Desigur, acest lucru nu va fi unul ușor, iar pentru anumiți concurenți construcția unui castel de o asemenea înălțime va părea aproape imposibil.

”Doamne ferește! Am citit misiunea și părea un basm, atât de lungă era. Iar când am văzut dimensiunile pe care trebuia să le respectăm mi s-a părut foarte greu. Știam că vom avea mult de lucru și că vom sta mult în soare”, va spune Lidia Buble.

Cele patru echipe formate din Emi și Cuza, Estera Buble și Lidia Buble, Mihai Petre și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu vor continua să ajungă și să își depășească atât limitele fizice cât și pe cele psihice în ultima etapă a competiției Asia Express, pe Drumul Împăraților. Nu pierde cel mai strâns concurs și cele mai inedite momente ale show-ului unde vedetele vor fi puse în fața provocărilor dure. Telespectatorii emisiunii pot urmări emisiunea duminică, 21 noiembrie 2021, la ora 20:00, sau în mod online pe site-ul antenaplay.ro.