Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 17 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 17 noiembrie

Manolică Anca / 17.11.2021, 13:41

A fost o zi plină de emoții pentru echipele rămase în show. Faptul că au ajuns în Israel, destinția finală de pe Drumul Împăraților i-a emoționat dar și motivat mai mult să lupte pentru amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro. Diseară, concurenții au parte de noi misiuni grele. Unde vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 17 noiembrie, de pe Antena 1.

Drumul Împăraților la Asia Express a ajuns în Israel. Etapa finală este la un alt nivel

În ediția de marți seară la Asia Express, cele patru echipe rămase în show au ajuns în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților. Ediția a fost una plină de provocări și emoții, concurenții fiind nevoiți să se adapteze rapid unei noi culturi.

Lupta este din ce în ce mai dură și compleșitoare, iar experiențele se vor intesifica și mai mult în ultima etapă a show-ului. Aseară Emi și Cuza, Mihai și Elwira, Lidia și Estera, Cosmin și Eliza au pornit în prima cursă din Israel, unde au avut de îndeplinit misiuni legate de momente cheie din Biblie.

Drumul Împăraților la Asia Express a ajuns în Israel
Drumul Împăraților la Asia Express a ajuns în Israel

Asia Express continuă pe Antena 1. Diseară, misiunile iscă tensiuni între coechipieri

Miercuri, de la 20:30, vine cu noi provocări pentru concurenți. În lupta de calificare pentru amuletă, aceștia vor ajunge la Irina Fodor, dar vor afla că misiunile nu se termină acolo: „Știm că trebuie să jucăm ceva, dar nu am înțeles nimic. De obicei te califici la joc și aștepți să începi”, va spune Mihai Petre nedumerit.

Echipele vor primi o hartă și alte instrucțiuni de îndeplinit pe Drumul Împăraților. Vor trebui să împacheteze rufe, sau să parcurgă distanțele între steaguri pe bicicletă, pe un drum pietruit: „Eu nu știu să merg pe bicicletă! Nu am ce să fac! Nu mai puteam de nervi”, va spune Emi tensionat.

Ziua va fi una plină de încercări pentru toată lumea, iar vedetele vor trece rapid de la agonie la extaz: „Sincer, de abia așteptam să se termine ziua asta. Eram terminată fizic, nu mai puteam. A fost prima dată când am plâns din cauza faptului că nu mai puteam”, va spune Elwira.

Drumul Împăraților la Asia Express a ajuns în Israel
Drumul Împăraților la Asia Express a ajuns în Israel

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 17 noiembrie, pe Antena 1

Și ediția de miercuri seară va fi una plină de provocări și adrenalină. Cum va arăta a doua zi din Israel și ce la ce provocări vor fi supuse vedetele, vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților la Asia Express a pornit din Turcia, a continuat Georgia și Iordania, iar acum ajunge în Israel, ultima țară. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire, la Ierusalim, va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.