Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 24 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 24 noiembrie

Cojocaru Cristian / 24.11.2021, 14:11

Noi provocări urmează la Asia Express, emisiune pe care o poți viziona pe postul de televiziune Antena 1 dar și în mediul online. Află cum se va desfășura cel mai dur reality-show în data de 24 noiembrie 2021.

Surpriza de care au avut parte concurenții rămași pe Drumul Împăraților

În cadrul ediției de marți seară, Emi și Cuza au reușit să câștige ultimul joc de amuletă din cadrul competiției. Tot în aceeași ediție, o surpriză a apărut la orizontul concurenților, astfel că aceștia au primit mai multe scrisori din partea celor dragi, lucru care i-a lăsat cu lacrimi în ochi. Departe de familie și prieteni, timp de zece etape, în încercarea de a supraviețui fără mâncare, cazare și doar un euro pe zi, vedetele au beneficiat de un moment emoționant în cadrul celui mai dur reality-show.

Aceasta nu a fost singura surpriză a concursului, iar acest lucru pentru că Emi a decis să facă un pas de neuitat. Acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, în fața camerelor de luat vederi.

”Într-o perioadă când totul se ducea în jos, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. A fost lângă mine în niște perioade grele și o iubesc. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut-o niciodată și nu vreau să o mai fac. Iuțu, vrei să te măriți cu mine? Acum eu sper că o să accepte când va vedea”. ”Zi da!”, a adăugat Cuza cu ochii în lacrimi.

Reality show-ul de la Antena 1 a reușit să se impună din nou ca lider în audiență, atât în cazul publicului comercial cât și la nivel urban. Așadar, potrivit datelor furnizate de Kantar Media, Antena 1 a fost lider de piață la nivelul publicului comercial cu o medie de 8,6 puncte de rating și 28% din cota de piață, în timp ce Pro TV s-a clasat pe locul secund.

Și la nivel urban, Asia Express a fost prima opțiunie a telespectatorilor înregistrând 8 puncte de rating și 20,5% cotă de piață, în timp ce pe locul doi s-a aflat Pro TV cu 6,6 punct de rating și 16,8% cotă de piață. În minutul de aur, 21:46, 1,6 milioane de români urmăreau emisiunea difuzată pe Antena 1.

asia express online
Emi a cerut-o in casatorie pe Madalina chiar in fata camerelor de luat vederi

Vizionează Asia Express în mod online

În seara zilei de 24 noiembrie 2021, la ora 20:30, va fi dezvăluit numele finaliștilor sezonului 4 al emisiunii Asia Express. Ultima zi dinaintea finalei va fi una presărată cu multe emoții pentru echipele rămase în competiție. În acest moment al concursului, cuferele cu nestemate vor continua să fie vitale, iar cele care dețin momentan un astfel de cufăr sunt Lidia și Estera Buble.

”Dacă mai luăm una ne cresc foarte tare șansele să ieșim din competiție”.

Prima probă a serii va fi una culinară pentru semifinaliștii celor trei echipe, aceștia fiind nevoiți să mănânce un preparat tradițional și totodată să ghicească ce ingrediente conține pentru a merge mai departe.

”Mă pregăteam psihic pentru acest moment. Mi-am golit toată mintea și m-am concentrat pe farfurie. Dar era iute, îți ardea gura, nu puteai mânca. Aveai impresia că mesteci un melc”.

În cadrul emisiunii din data de 24 noiembrie 2021, telespectatorii pot viziona competiția Asia Expres – Drumul Împăraților pe postul de televiziune Antena 1, începând cu ora 20:30 sau online, pe antenaplay.ro.