Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 23 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 23 noiembrie

Manolică Anca / 23.11.2021, 14:34

A fost o seară plină de emoții pentru fanii Asia Express. Cel mai dur reality show se apropie cu pași repezi de destinația finală, Ierusalim, astfel că, rândurile se strâng. S-au aflat cele trei echipe semifinaliste care continuă lupta pentru pentru amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro. Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, ediția din 23 noiembrie.

Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Drumul Împăraților

În ediția de luni seară, echipele rămase în joc au pornit într-o nouă aventură pe urmele cavalerilor, ajungând în Haifa. Ultima etapă din Israel a adus și un element de noutate, trei cufere cu nestemate care au ajuns la echipele sosite pe ultimul loc la Irina.

Aseară, acestea au fost deschise. Din păcate, Cosmin Și Eliza Natanticu aveau două cufere, iar unul dintre ele a ascundea o nestemată de culoare roșie. Asta a însemnat că drumul lor la Asia Express sa oprit acolo.

„A venit și momentul la care nu am visat și l-am evitat. Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea și de la acest joc frumos. Sunt mândră că am ajuns până aici”, a spus Eliza cu ochii în lacrimi.

„A fost incredibil! Sentimentele îmi sunt amestecate și îmi e greu să vorbesc! Experiența în sine a jocului bate orice finală, orice premiu. Sunt convins că nu ne vom mai întâlni cu așa ceva”, a completat Cosmin Natanticu.

Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Asia Express
Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Asia Express

Așadar, s-a sabilit numele celor trei echipe semifinaliste. numele semifinaliștilor a fost stabilit aseară, la Asia Express. Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre și Lidia și Estera Buble merg mai departe pe Drumul Împăraților la Asia Express și vor continua să lupte pentru un loc în finala de duminică, 28 noiembrie 2021.

Semifinaliștii continuă lupta la Asia Express

Seara de marți va începe cu un joc de amuletă ce se va da între cele trei echipe rămase în jos. Concurenții vor trage din greu pentru a câștiga 1.000 de euro, dar și un avantaj extrem de important în această fază avansată a show-ului.

Cu ajutorul unei hărți, concurenții vor trebui să ajungă în anumite case și să rețină figurile gazdelor, pentru ca mai apoi să le recunoască în poze: „Ce mă speria puțin este că trebuia să găsim toate astea pe baza unei hărți. Iar mie harta îmi dă mari bătăi de cap”, va spune Lidia Buble.

Aflăm diseară cine va câștiga amuleta dar și cum se vor descurca mai departe concurenții. Aceștia vor fi supuși unui test, pentru a afla cât de bine își cunosc partenerii. Echipele vor fi separate, pentru a nu putea comunica, iar fiecare răspuns identic cu cel al partenerului le va aduce câte un punct important. La final, echipa cu cele mai multe puncte va porni prima în cursă.

Asia Express a ajuns în faza semifinală
Asia Express a ajuns în faza semifinală

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 23 noiembrie, pe Antena 1

Cum se vor descurca concurenții în semifinala de pe Drumul Împăraților la Asia Express vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților la Asia Express a pornit din Turcia, a continuat Georgia și Iordania, iar acum ajunge în Israel, ultima țară. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire, la Ierusalim, va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.