Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu ediția din 18 septembrie 2021

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu ediția din 18 septembrie 2021

Cojocaru Cristian / 18.09.2021, 16:14
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu ediția din 18 septembrie 2021

Canalul de televiziune PRO TV a adus conceptul internațional Superstar, pe care o poți urmări și online. Află unde poți viziona cele mai interesante interpretări ale celor mai cunoscuți artiști din întreaga lume.

Cum poți viziona emisiunea Superstar în mediul online

Emisiunea Superstar reprezintă un concept internațional care, în întreaga lume numără peste 500 de milioane de telespectatori. Această emisiune a debutat în România în data de 10 septembrie, în cadrul postului de televiziune PRO TV. Astfel, în cadrul concursului este căutat noul superstar al României.

Acest show a avut startul vineri, în data de 10 septembrie, înregistrând un uriaș succes. La masa juraților emisiunii ”SuperStar România” se află Smiley, Raluka, Marius Moga dar și Carla’s Dreams. Cei patru jurați sunt pregătiți să asculte cât mai multe voci și totodată să aleagă și fericitul câștigător al premiului în valoare de 1 milion de lei.

Oricine poate participa la celebra emisiune, asta pentru că oamenii simpli pot deveni peste noapte artiști. Acest nou format de emisiune este cel care înlocuiște cunoscutul show, Vocea României, iar asta pentru că se pare că nu a mai fost anunțat în grila de programe ale toameni. Emisiunea este difuzată vineri seara, exact în intervalul orar care înainte aparținea Vocii României.

La baza acestui concept stă vestita emisiune Idol, așa cum este cunoscută în America, American Idol, fiind creat de Simon Fuller. Ulterior, show-ul a fost lansat și pe teritoriul Marii Britanii unde a avut un uriaș succes. De aici și până la a ajunge să fie preluat în peste 55 de țări, nu a fost decât un pas, devenind unul dintre cele mai apreciate emisiuni de televiziune din întreaga lume.

Nume importante au fost pe scena Superstar

Pe scena Superstar au călcat artiști foarte cunoscuți de-a lungul anilor, astfel putem îi putem menționa pe Kelly Clarkson, Adam Lambert, Carrie Underwood, Jordin Sparks sau Kris Alle. În ceea ce privește țările în care audiența a atins cote maxime, putem enumera Statele Unite ale Americii, Germania, Franța, Olanda și chiar și China.

Jurații emisiunii au avut parte de foarte multe suprize vocale de-a lungul primelor trei ediții ale emisiunii Superstar. Dintre concurenți au fost și persoane care au obținut tichetul auriu încă de la prima ediție, dintre aceștia făcând parte: Rusalina Bona, Andrei Ionescu, Alessandro Mucea, Sabina Balaoi, Cristian Lupascu, Ada Chicos, Cristian Toma, Denis Borovina și Raluca Moldoveanu.

Tinerii pasionați de muzică au fost recompensați pe măsură, iar jurații au putut să descopere noi talente care, de obicei, din cauza anumitor situații, rămân în anonimat. Jurații îi văd deja pe mulți dintre concurenți în ascensiunea spre o carieră muzicală. Show-ul muzical a continuat și în această săptămână, cea de-a treia ediție având loc în data de 17 septembrie.

În data de 18 septembrie, începând cu ora 20:30 va avea loc cea de-a patra ediție. Pe scenă își vor face apariția noi talente care vor încerca să scoată ce-i mai bun din ei în fața celor patru jurați. Emisiunea poate fi urmărită pe voyo.ro în avans la https://voyo.protv.ro/emisiuni/1987-superstar-romania/episodul/45714-superstar-editia-4, pe postul de televiziune PRO TV la data și ora indicate dar și pe platforma PRO TV Plus https://protvplus.ro/emisiuni/super-star-romania, fiind disponibilă pe orice dispozitiv mobil.