Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 8 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 8 octombrie

Cojocaru Cristian / 08.10.2021, 13:56

Emisiunea ”Superstar” vine astăzi cu o nouă ediție pe care o poți viziona și live stream online. Fii pe fază și nu pierde cele mai bune prestații dar și cei mai buni concurenți care vor să demonstreze că merită un loc în următoarea etapă.

Vizionează emisiunea ”Superstar” online

După o lună de când Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dream reprezintă juriul emisiunii Superstar și sunt deja în căutarea noului star al României, urmează o nouă ediție a emisiunii care va fi difuzată în data de 8 octombrie, începând cu orele 20:00, la Pro TV. Emisiunea va avea loc înaintea meciului României, iar competiția este una strânsă, având în vedere că foarte multe persoane talentate se întrec pentru a merge în etapa următoare.

Deși ediția va fi una mai scurtă decât de obicei, prestațiile vocale ale participanților vor fi la cel mai înalt nivel, iar concurenții vor încerca să demonstreze cu fiecare ocazie că merită să se califice către următoarea etapă. În fața juraților își va face apariția un tânăr din Bacău, student la Conservator.

Acest tânăr a descoperit dragostea pentru muzică alături de tatăl său, care este preot. Pentru el, muzica este totul, după cum a afirmat chiar el spunând: ”Muzica este totul pentru mine, un dar de la Dumnezeu. Am venit să transmit cele mai frumoase emoții”. De emoții va avea însă și el parte.

Acest lucru pentru că va fi nevoit să cânte de două ori, iar la un moment dat, Raluka îi va spune acestuia că: ”pe tine te-a încurcat piesa cealaltă”. Desigur, toate aceste momente le puteți vedea în ediția din această seară pe care o puteți urmări live streaming online și pe site-ul Voyo.ro.

superstar online
Juriul Superstar sunt in cautarea noului superstar al Romaniei

”Am venit să fac show”

Tot în seara aceasta vom afla și dacă tânărul din Bacău reușește să obțintă DA-urile din partea juriului precum și tichetul auriu. Suprizele nu se termină aici, iar următoarea va veni din partea unui tânăr concurent în vârstă de 25 de ani. Acesta este din Craiova, iar dorința lui arzătoare este de a oferi un moment complet.

Experiența acestuia nu este doar aceea de cântăreț, ci și cea de dansator, astfel că va pune în scenă ambele sale talente. La un moment dat, chiar el spune că: ”Am venit să fac show. Sper să am priză la public și la juriu”, astfel că acesta este determinat în a face un show pentru a încâta și publicul, nu doar juriul.

Evoluția acestuia o vom putea urmări pe Pro TV în seara zilei de 8 octombrie începând cu orele 20:00. Niciodată nu e prea târziu, spune un proverb, astfel că sunt concurenți care își descoperă această pasiune mai târziu decât alții. Chiar dacă aceștia activează în domenii cu totul diferite, iubirea pentru muzică îi determină să își încerce norocul și totodată să și demonstreze celorlalți talentul pe care îl au. Cea mai facilă oportunitate este aceea de a urca pe scena Superstar pentru a face ceea ce le place mai mult.

Astfel, nu ratați începând cu orele 20:00 o nouă ediție Superstar România! Până să strigăm ”Hai, România!” vom putea să ne bucurăm de un show de excepție unde cel mai bun juriu va alege cei mai buni concurenți. Dacă doriți să vizionați emisiunea în avans, acest lucru îl puteți face pe platforma de streaming online, Voyo.ro.