Home » Life & Style » Cine sunt cei 3 jurați de la MasterChef România, emisiunea de la Pro TV. Chef Foa e printre ei

Cine sunt cei 3 jurați de la MasterChef România, emisiunea de la Pro TV. Chef Foa e printre ei

Cojocaru Cristian / 08.10.2021, 10:56

Filmările emisiunii MasterChef România au început. Pasionații de bucătărie vor avea ocazia să se întâlnească cu cei 3 jurați ai emisiunii, chefi foarte cunoscuți, pentru  primi un loc în competiția MasterChef.

Cei 3 jurați de la MasterChef

Filmările celui mai cunoscut show culinar au început, iar în acest an, cei trei jurați, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor alege cele mai bune preparate culinare pentru a găsi noul MasterChef. Concurenții vor încerca să monteze cele mai bune preparate în farfuriile care se vor afla în fața juraților.

Pe lângă pasiune și creativitate, aceștia vor avea parte de emoții în speranța că vor merge în etapa următoare. Aceștia vor trebui să primească votul pozitiv al cel puțin doi dintre jurați. Adevărata inventivitate va putea fi observată în momentul în care concurenții vor păși în bucătăria MasterChef.

Chefii sunt pregătiți să jurizeze cele mai bune farfurii și să aleagă cel mai bun bucătar, iar acest lucru pentru că, deși au stiluri diferite, cei trei jurați se îmbină perfect pentru a stabili cine este noul MasterChef.

”Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună. Aștept cu nerăbdare să cunosc toți concurenții, să descopăr gusturi și idei, să le văd bucuria din priviri și dorința de a ajunge cât mai departe. Vreau să văd în farfurie creativitate, combinații de arome și texturi, gust și mult suflet. Ca în orice competiție, cel mai important este să pui suflet în ceea ce faci și asta doresc să le transmit tuturor concurenților”, a spus Chef Joseph Hadad.

Joseph Hadad este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, cunoscând mii de rețete sofisticate. Acesta a avut ocazia să gătească pentru nume celebre precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul din Lichtenstein. Printre oamenii pentru care a gătit se numără și vedete precum Rober de Niro, Madonna, Frank Sinatra dar și Michael Jackson.

3 jurați masterchef
Juratii de la MasterChef Romania asteapta sa gaseasca noul castigator al concursului

Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt ceilalți doi jurați

Chef Foa a declarat că este bucuros să revina în juriul MasterChef, astfel că abia așteaptă să se reîntâlnească în noua formulă, alături de ceilalți doi jurați.

”Mă bucur să revin la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef. Mai mult, având în vedere partenerii de jurizare pe care îi am, va fi senzație. De Joseph mă leagă multe amintiri, iar cu Radu am avut chimie de la primele probe pentru filmări. Fiecare dintre noi are abordări diferite ale bucătăriei, așa că tot acest proces va fi foarte interesant atât pentru noi, dar mai ales pentru concurenți”, a declarat Chef Foa.

Chef Radu Dumitrescu va fi cel care va întregi echipa de jurați și se bucură că poate descoperi persoane care nu ezită să își pună inventivitatea la bătaie.

”Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie  perfectă. > pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune”, a zis Chef Radu Dumitrescu.