Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 9 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 9 octombrie

Cojocaru Cristian / 09.10.2021, 14:21

Show-ul Superstar difuzat la Pro TV vine cu o nouă ediție care va ține românii cu sufletul la gură. Află cum poți vedea în avans emisiunea Superstar în mediul online, live stream.

Vizionează Superstar live stream

Superstar România este emisiunea care, în data de 8 octombrie 2021 a reușit să strângă în fața micilor ecrane peste 1,4 milioane de români. În cadrul emisiunii participă talente care urmează să fie descoperite de către Carla’s Dreams, Smiley, Raluka și Marius Moga. Celor patru jurați le este uneori greu să se decidă asupra concurenților având în vedere că sunt foarte mulți care dau dovadă atât de talent cât și de faptul că știu să facă un show pe cinste.

În seara zilei de 9 octombrie 2021, telespectatorii vor putea urmări o premieră în cadrul emisiunii. În data de 8 octombrie, deși emisiunea a început mai devreme decât de obicei, concurenții au reușit să strângă în fața televizoarelor peste 1,4 milioane de spectatori, cu ajutorul pasiunii lor pentru muzică și performanțele deosebite de care au dat dovadă pe scenă.

Dintre participanții din seara anterioară, cinci dintre ei au reușit să obțină tichetul auriu, calificându-se în următoarea etapă. Acești concurenți sunt Andreea Rainof, Ștefan Liche, Daria Cristescu, Dragoș Pădureanu și Sabrina Stoica. Pasiunea lor pentru muzică i-a determinat pe jurați să îi voteze ca participanți ai următoarei etape.

Din punct de vedere al audienței, emisunea Superta a fost lider absolut. Show-ul a reușit să înregistreze 9,2 puncte de rating și o cotă de piață de 25,4 puncte procentuale în rândul publicului național cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În ceea ce privește cel de-al doilea loc din punctul de vedere al audienței, acesta avea 4,8 puncte de ratin și 13,2% share.

La nivelul publicului, vârsta a fost cuprinsă între 18 și 499 de ani din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 21:31, Pro TV conducând topul televiziunilor cu 8,4 puncte de audiență și o cotă de piață de 27,8%, în timp ce televiziunea de pe locul secund a înregistrat 3,7 puncte de rating și un share de 12,2%.

superstar live stream
Afla cum a fost impresionat Carla’s Dreams in emisiunea din 9 octombrie 2021

Premieră în cadrul noii ediții a emisiunii

Începând cu orele 20:00, emisiunea își așteaptă publicul în fața televizoarelor, alături de Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, care așteaptă să asculte noi candidați și să se bucure de cele mai bune momente. Unul dintre participanți este actor la Teatrul Evreiesc, fiind cunoscut inclusiv de către Maia Morgenstern. El va apărea pe scenă, având și un mesaj pentru toată lumea: ”Vreau pe scenă, să când unei mase de oameni. Să mă bucur alături de ei”. Află cum va evolua acesta pe scenă în cadrul noii ediții a Superstar România.

Premiera vine din partea unui concurent care este stăpân pe sine și care va spune ferm că: ”Nu am nicio emoție. Am repetat foarte mult”. Acesta va apea parte de o situație neprevăzută, asta după ce, cel care l-a însoțit îi va deveni competitor. Acest moment îl va determina pe Carla’s Dreams să afirme: ”Cu venirea ta aici, acest casting a devenit mai bun”. Vizionează toate aceste momente inedite și nu numai, în data de 9 octombrie 2021, începând cu orele 20:00. Poți viziona emisiunea și în mediul online pe platforma voyo.ro unde vei putea vedea Superstar live stream.