Home » Life & Style » Zodia care își găsește jumătatea în 2022. Cum arată horoscopul iubirii pentru noul an

Zodia care își găsește jumătatea în 2022. Cum arată horoscopul iubirii pentru noul an

Toader Mihai / 20.11.2021, 17:25
Zodia care își găsește jumătatea în 2022. Cum arată horoscopul iubirii pentru noul an

Anul 2022 vine pentru nativii unei zodii cu dezvăluirea a ceea ce reprezintă jumătatea acestora. Află ce își rezervă horoscopul iubirii pentru noul an.

Care este zodia care își va găsi jumătatea în anul 2022

Dacă pentru unii nativi, noul an se anunță cu prosperitate și câștiguri financiare, ori rezolvarea unor probleme mai vechi, în cazul unor nativi, acest nou an va veni cu cel sau cea care va reprezenta jumătatea lor. Citește mai departe ce ți-au pregătit astrele în funcție de semnul zodiacal sub care te afli.

Berbec

Începutul de an va fi unul de bun augur pentru nativii zodiei în ceea ce privește iubirea. Începând cu primăvara, toți nativii zodiei care sunt singuri vor avea o oportunitate de a începe o nouă relație. Aceste scântei ale iubirii vor veni din mai multe părți însă aceștia vor alege una singură, fiind foarte mulțumiți de alegerea făcută.

În timpul verii, cei care au probleme în relație sau căsnicie vor fi capabili să repare acest lucru. Astfel, o vacanță împreună v-ar putea readuce pe drumul cel bun. Spre toamnă, cei care încă nu și-au găsit dragostea, vor mai avea o șansă, încercând totodată să își îmbunătățească viața emoțională. Deciziile mai grele pe care trebuie să le ia nativii zodiei vor apărea abia în iarna anului 2022.

Taur

Anul 2022 va fi anul în care nativii din Taur vor încerca din răsputeri să nu rămână fără partener. Începând cu luna martie, aceștia își vor folosi farmecul pentru a atrage cel mai potrivit partener. În cazul celor aflați deja într-o relație sau căsnicie, la rândul lor vor depune eforturi pentru și mai multă pasiune. Vara vine cu o atmosferă relaxată din punct de vedere al relațiilor, astfel că unii vor trece la pasul următor, acela de a face copii. Consecințele aventurilor de-o vară vor fi suportate de Tauri în perioada toamnei, iar presiunea se va potoli în timpul iernii.

Gemeni

De la o extremă la cealaltă, Gemenii vor fi indeciși inclusiv în ceea ce privește relațiile. Primăvara va veni cu o perioadă dificilă pentru aceștia, fiindu-le greu să accepte că sunt deseori certăreți. Decizii dificile se vor arăta în calea celor aflați în relații sau mariaj. Nemulțumirea Gemenilor va persista inclusiv pe timpul verii. Noi începuturi însă se anunță pentru Gemeni din toamna anului 2022, iar pe timpul iernii, aceștia se vor dedica în totalitate partenerului lor.

Rac

Anul 2022 se poate traduce pentru Raci în goana după iubire. O poveste de dragoste ar putea începe pentru aceștia odată cu venirea primăverii, însă nativii zodiei vor descoperi că partenerul nu dorește să avanseze relația. Cele trei luni de vară se anunță unele pline de decizii grele din punct de vedere emoțional, însă toamna se anunță cu decizii și mai grele pentru cei aflați într-o căsnicie. Spre sfârșitul anului, vechi legături pot fi reluate, astfel că o nouă poveste de dragoste poate începe.

Leu

Leii vor fi preocupați cu tentațiile încă din primăvară, iar relațiile importante pot fi rupte cu ușurință. În ceea ce îi privește pe nativii singuri ai zodiei, aceștia vor începe relațiile foarte ușor care se vor termina la fel de ușor. Vara vine cu o perioadă de reflecție asupra greșelilor făcute în trecut. O nouă perioadă de dificultăți se anunță odată cu venirea toamnei, doar că iarna vine să relaxeze lucrurile, iar soluții vor fi găsite pentru cei a căror relație se clatină.

jumătatea 2022
Fecioarele isi vor gasi iubirea adevarata si stabila in anul 2022

Fecioară

Fecioarele sunt binecuvântate în anul 2022 pentru că acestea își vor găsi iubirea adevărată și de durată. Încă din primăvară acest lucru se anunță, astfel că unii nativi ar putea începe o poveste de dragoste cu un partener față de care vârsta este cu mult mai mare. Tentațiile secrete vin odată cu vara, fiind o adevărată încercare pentru Fecioare. Pentru nativii singuri, această perioadă este o nouă șansă la iubire. În toamnăm unele relații pot fi reînnoite, iar cele aflate într-un mariaj nu trebuie să cedeze în fața tentațiilor exterioare. Adevărata legătură va avea loc în timpul iernii, astfel că cei care sunt deja într-o relație, li se vor închega mai bine legăturile.

Balanţă

Deciziile și marile schimbări se anunță pentru Balanțe în anul 2022. Primăvara vine la pachet cu relații armonioase, iar cei care urmează să se căsătorească vor avea o predispoziție către a flirta. În timpul verii, unii nativi ai zodiei vor fi preocupați cu a repara relația sau căsnicia. Tensiunile pentru cei care se află într-o relație sau mariaj vor scădea odată cu venirea toamnei, în timp ce zilele reci de iarnă vor fi plină de căldură alături de parteneri.

Scorpion

Primăvara începe cu momente pline de face și fericire pentru Scorpionii căsătoriți, în timp ce nativii singuri se vor bucura de această perioadă pentru că s-ar putea îndrăgosti. În timpul verii, cei care au o relație proaspătă vor experimenta situații mai neplăcute precum aventurile. Toamna, lucrurile vor reveni la normal, fiind o perioadă de nostalgie și de reflecție, în timp ce iarna ar putea reprezenta pentru nativii singuri o reconectare cu cei din trecut.

Săgetător

Anul 2022 este unul instabil pentru Săgetătorii aflați în relație sau căsnicie. Pe perioada primăverii, fragilitatea relației va putea fi resimțită în continuare. Unii nativi vor începe deja să aibă activități secrete în această perioadă. Vara însă, se anunță cu o perioadă mai bună, iar pentru Săgetătorii singuri, aceștia ar putea să înceapă o nouă poveste de dragoste. În toamnă însă, cei care se află în relații pot întâmpina din nou probleme, iar iarna vine cu liniște pentru cei căsătoriți.

Capricorn

Oportunitățile vor ieși în cale pentru Capricornii singuri. Începutul de an dar și primăvara le va aduce acestora o dispoziție formidabilă, fiind pregătiți să înceapă o nouă poveste. Dacă la celelate zodii, vara se anunță cu vești mai bune, pentru Capricorni lucrurile vor sta exact invers. Relațiile vor deveni tensionate și vor trebui să dea dovadă de multă răbdare pentru ca situația să se mai îmbunătățească în relație. Capriconrii singuri se vor bucura de viață pe perioada toamnei, iar iarna va fi una plină de oportunități, astfel că vor încheia anul la fel cum l-au început.

Vărsător

Încă de la începutul anului, Vărsătorii căsătoriți vor avea nenumărate șanse de a începe o idilă ascunsă. Cei singuri, vor fi tentați, de asemenea, să înceapă o relație, doar că vara vor izbucni certurile și dezacordurile, astfel că un adevărat haos va începe care are la bază suspiciunea și gelozia. Toamna se arată a fi momentul oportun pentru ca aceste conflicte să fie atenuate, însă unele relații nu vor putea fi salvate. Odată cu venirea iernii, Vărsătorii căsătoriți vor cunoaște o îmbunătățire a legăturilor pe care le au cu partenerii lor.

Pești

Un an destul de ciudat se anunță pentru nativii din Pești, iar acest lucru pentru că anul va fi presărat cu multă pasiune dar și indecizie. Peștii căsătoriți vor avea ocazii în care ar putea flirta cu o altă persoană, astfel că poate vei fi tentat să demonstrezi că încă ești atrăgător. În timpul verii, unii nativi ar putea relua legătura cu foști parteneri, în timp ce toamna va veni cu probleme pentru cei care se află într-o relație interzisă. Iarna însă lucrurile se vor stabiliza, astfel că cei singuri își vor găsi un partener în timp ce cei aflați  într-o relație ar putea planifica o căsătorie.