Zodii compatibile cu Berbec – cine sunt jumătățile perfecte ale acestor nativi

de:
15 02. 2021, 17:41
Zodii compatibile cu Berbec

Zodii compatibile cu Berbec. Fără îndoială, despre acest semn zodiacal se poate spune că este deschizător de drumuri. Este ambițios, curajos, dornic să fie în mijlocul acțiunii și să demareze proiecte mărețe. Alături de un astfel de nativ, viața este pasională și activă. Cine poate însă să-i satisfacă dorințele și să țină pasul cu el? Am trecut în listă, mai jos, jumătățile perfecte ale nativilor Berbec.

Despre zodia Berbec

În primul rând, este bine să fixăm principalele trăsături pe care le are zodia Berbec.  Semn cardinal, de foc, acest semn zodiacal este guvernat de Marte. Acțiunea care definește cel mai bine această zodie este Eu sunt.

Iar Berbecului chiar îi place să fie acolo unde se petrece acțiunea, iar dacă nu are parte de ea, atunci face în așa fel încât să demareze proiecte îndrăznețe, care cuceresc cu ușurință impresia publicului.

Este un conducător excelent, plin de energie, îndrăzneț, cu o creativitate aparte. O altă trăsătură pe care o are este sinceritatea excesivă, care îl face uneori să fie lipsit de tact și să rănească fără să vrea.

Este curajos, curios și se agită încontinuu, nefiind de loc genul de individ axat pe introspecție. Vine cu idei, privește totul cu entuziasm, este dornic de cunoaștere. Fie că este vorba de exploatarea unui loc nou, a unui partener atunci când vine vorba de o relație de iubire.

Zodia Berbec

Zodii compatibile cu Berbec

Așa este și pe plan amoros. Se îndrăgostește repede, dar se plictisește la fel de repede. Atunci când iubește cu adevărat, își dorește ca toată lumea să afle că este în al noulea cer. Efectiv radiază.

Face tot ce îi stă în puteri să-și exprime și să-și arate sentimentele. Este pasional, iubitor, iar preocupările sale se îndreaptă în principiu spre perechea sa.

Mare atenție la cei care intră într-o relație cu un Berbec, căci acestor nativi nu le place să fie criticați, să li se reproșeze sau să li se taie entuziasmul. Își doresc să fie susținuți, iar pasiunea în cuplu să fie menținută și ea, căci atunci când se stinge, ajunge să se ducă și interesul Berbecului.

Nu e lucru ușor să ții pasul cu un astfel de nativ, în viața căruia provocările sunt la ordinea zilei, însă o relație alături de acest partener este fără îndoială lipsită de plictiseală și monotonie.

Ar fi de menționat că fidelitatea nu este neapărat o caracteristică a Berbecilor, însă depinde foarte mult cu ce nativ formează un cuplu și cum reușește acesta să-i atragă atenția.

La capitolul compatibilitate bună, nativul Berbec poată să formeze o relație excelentă alături de un alt semn de foc, cum ar fi nativul Leu sau nativul Săgetător, despre care se spune că poate reprezenta partenerul ideal.

Compatibilitate bună poate avea și cu semnele de aer, spre exemplu cu nativul Gemeni, cu nativul Vărsător.

Compatibilitate Berbec – Leu

Berbec – Leu, foc la pătrat. Dacă este să ne luăm după trăsăturile celor două zodii, atunci am putea vorbi despre întâlnirea unor suflete-pereche. Leul parcă a fost creat special pentru Berbec, așa de minunată este chimia dintre cele două zodii.

Ambiție, creativitate, dorință de a face lucrurile să meargă, de a veni cu idei, de a explora și de a lupta pentru idealul dorit, aspecte pe care le au în comun ambii nativi. Leul este romantic, plin de pasiune, așa cum își dorește Berbecul să arate partenerul perfect de lângă el. Cei doi strălucesc efectiv unul lângă celălalt.

Singurul aspect cu minus care poate interveni din când în când între acesția este faptul că ambii nativi își doresc să domine. Cu puțină bunăvoință, Berbecul îi poate ceda acest loc Leului, lâsându-l să fie Rege/ Regină așa cum își dorește.

Relație de iubire

Compatibilitate Berbec – Săgetător

Din nou avem zodii de foc, care se întâlnesc și fac echipă bună. Important de precizat este că au scopuri comune, care îi fac să-și unească forțele și să meargă pe același drum.

Berbecul adoră acțiunea, iar Săgetătorul știe să-i ofere acestuia ce îi place cel mai mult: aventura. O doză mare de aventură. Spontaneitate îi face pe cei doi nativi să demareze proiecte după bunul plac, ei bucurându-se împreună de o mulțime de idei.

Săgetătorul obișnuiește să spună în fața exact ce crede, lucru care îl poate demoraliza uneori pe nativul Berbec, căruia nu-i place să-i fie tăiate aripile. Dacă fac însă să funcționeze comunicarea dintre ei, atunci se pot bucura împreună de o relație minunată.

Compatibilitate Berbec –  Gemeni

Berbec – Gemeni, Foc și Aer. Dacă drumurile voastre s-au intersectat, merită să acordați o atenție mai mare legăturii voastre, care poate fi cu totul și cu totul specială.

Vă ajută punctele pe care le aveți în comun pentru a vă apropia. Șarmul cuceritor al nativului din zodia Gemeni îi trezește interesul Berbecului, iubitor de aventură și provocări.

Ambele zodii se plictisesc repede și tind spre o viață agitată. Iar aici ei fac tot posibilul să aibă o viață mereu activă.

În plus, nativul Gemeni nu este deranjat de dorința Berbecului de a conduce, așa că îl lasă pe acesta să traseze direcția, iar el merge fără nici o problemă pe drumul ales de partenerul său.

Singurul impediment ar putea fi reprezentant de tentațiile din exterior. Este cunoscut faptul că fidelitatea nu-i punctul forte al Berbecului.

Compatibilitate Berbec – Vărsător

Din nou avem Foc – Aer. Berbec – Vărsător, doi nativi care se pot sprijini reciproc și care pot ajunge departe. Vărsătorul nu trăiește după reguli, ci ia decizii în funcție de ce simte pe moment. Îi place să fie înconjurat de oameni și să ia parte la acțiune. Viața dinamică este pentru el.

Asemenea lui, și Berbecul tânjește după acțiune, iar Vărsătorul reușește să-i ofere acestuia din plin aventura dorită. În plus, Vărsătorul îi oferă libertate, nu-l sufocă, oferindu-i spațiu. Ambele semne zodiacale tind spre independență.

Sunt nativi plini de energie și carismă și se pot bucura împreună de o relație extraordinară. Mai dificil poate să fie la început, până când Berbecul reușește să-l facă pe Vărsător să-și deschidă inima, acesta fiind mai concentrat asupra relațiilor sociale. Însă din moment ce reușește să-i capteze atenția, lucrurile vor veni de la sine între cei doi.