Home » Life & Style » Zodii de aer. Ce temperament au și cum sunt în raport cu ceilalți nativi ai zodiacului. Trăsături esențiale

Zodii de aer. Ce temperament au și cum sunt în raport cu ceilalți nativi ai zodiacului. Trăsături esențiale

Cojocaru Cristian / 05.12.2021, 10:03
Zodii de aer. Ce temperament au și cum sunt în raport cu ceilalți nativi ai zodiacului. Trăsături esențiale

Fiecare zodie aparține unuia dintre cele patru elemente esențiale. Aceste semne aduce nativilor  niște trăsături generale care determină caracterul acestora. Află care zodii sunt de aer, ce temperament au acestea și cu ce zodii se potrivesc cel mai bine pentru a da naștere unei puternice povești de dragoste.

Care sunt caracteristicile celor trei zodii de aer

Aceste zodii se caracterizează printr-un comportament schimbător și dând dovadă de o sociabilitate aparte în comparație cu celelalte semne zodiacale. Datorită elementului aer, nativii acestor zodii sunt capabili să se adapteze oricărei situații.

Cele trei zodii de aer sunt Gemenii, Balanța și Vărsătorul. În zodiac, fiecare zodie aparție unui element, dintre care amintim focul, apa, aerul și pământul. Acestea sunt strâns legate de personalitatea nativilor, iar când vine vorba despre aer, acesta reprezintă intelectul, mentalul și visurile, asfel că aceste persoane sunt cât se poate de cerebrale.

Libertatea reprezintă trăsătura principală a acestor zodii, iar gândirea, comunicarea și logica sunt lucruri pe care nativii le întrunesc în caracterele lor. Ideile inovatoare dar și discuțiile despre evoluția anumitor lucruri, ori analiza reprezintă factori importanți din viața nativilor zodiilor de aer.

Atunci când vine vorba de dragoste, aceste persoane sunt loiale, însă firile lor sunt unele destul de problematice din cauza firii lor schimbătoare. Puși între a alege pierderea banilor, a imaginii, a faimei sau a libertății, acești nativi vor alege întotdeauna pe cea din urmă.

Aceste persoane sunt unele foarte șarmante, iar acest lucru nu se datorează neapărat aspectului fizic cât a inteligenței de care dau dovadă, astfel că discuțiile cu acești nativi pot atrage mai mult decât se așteaptă ceilalți. Astfel, zodiile de apă sunt printre cele mai cuceritoare dintre toate cele 12.

Cu toate acestea, indiferent că vorbim despre Gemeni, Balanțe sau Vărsători, aceștia își găsesc un partener potrivit destul de dificil pe baza caracterului lor, dar și a libertății de care au nevoie. Atunci când o fac însă, iubirea lor este una de durată, iar aceștia vor fi parteneri loiali.

În ceea ce privește cariera acestor trei zodii, acest domeniu nu reprezintă un interes foarte mare pentru nativii lor, precum nici câștigurile financiare. Cu toate acestea, ei nu vor acuza vreodată lipsa banilor datorită capacității lor de a se mula oricărei situații, chiar și a uneia modeste și vor face tot posibilul să câștige mai mult pentru a se bucura de călătoriile care le aduc atâta libertate.

Din punct de vedere al sănătății, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii sunt la fel de puternici precum zodiile de pământ. În ceea ce privește afecțiunile la care sunt predispuși, putem aminti insomniile, anxietatea sau depresiile.

zodii de aer
Nativii zodiilor de aer formeaza legaturi puternice cu cele de foc

Calități și defecte ale acestor zodii

Ca oricare altă zodie, și zodiile de aer au atât calități cât și defecte. Astfel, nativii zodiei Gemeni vor da dovadă de spontaneitate, comunicare, iar la polul opus, aceștia sunt destul de schimbători, superficiali și irascibili.

În cazul nativilor din zodia Balanței, aceștia vor veni cu calități ale rafinamentului, diplomației, răbdării și empatiei, dar din punct de vedere al defectelor, nu te mira dacă vei observa indecizie, risipă sau lene.

Cea de-a treia zodie de aer, Vărsător, vine cu calități dintre care putem enumera originalitatea, inventivitatea, generozitatea și prietenia, dar așteaptă-te ca uneori să vezi și ranchiună, discuții contradictorii și superficialitate.

Dacă ești curios care sunt zodiile cu care nativii elementului de aer se înțeleg cel mai bine, află că aceștia dezvoltă o atracție puternică tot față de cei din Gemeni, Balanță sau Vărsător, dar cea mai puternică vine din partea zodiilor de foc.

Așadar, cele mai puternice relații de dragoste pot fi legate între Gemeni și Vărsători, între Gemeni și Balanță, Vărsător – Vărsător, Leu – Balanță sau Săgetător – Gemeni.