Home » Politică » Alegeri Parlamentare: Liviu Dragnea a votat pentru ”pensii și salarii mai mari”

Alegeri Parlamentare: Liviu Dragnea a votat pentru ”pensii și salarii mai mari”

Redactia Știri / 11.12.2016, 09:58
Alegeri Parlamentare: Liviu Dragnea a votat pentru ”pensii și salarii mai mari”

Liviu Dragnea și-a exercitat votul în cadrul acestor alegeri parlamentare și a făcut declarații după ieșirea de la urne. 

După ce și-a exprimat opțiunea de vot în cadrul alegerilor parlamentare, președintele PSD Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații interesante. Mai exact, cu ocazia acestui tur de alegeri parlamentare Liviu Dragnea susține că a votat pentru ”a ne hrăni din roadele pământului”, pentru salarii și pensii mai mari.

„Azi am votat pentru creşterea economiei, pentru pensii şi salarii mai mari, pentru a reda demnitatea medicilor, pentru taxe şi impozite mai mici, pentru ca tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite, pentru a ne hrăni din roadele pământului. Vreau ca românii să se simtă acasă la ei. Am votat pentru o guvernare responsabilă care poate să înceapă de mâine. Vreau ca românii să iasă la vot, să facă diferenţa dintre realitate şi vorbe“, a declarat Liviu Dragnea, la ieşirea de la urne.

Președintele PSD Liviu Dragnea a votat, de alegerile parlamentare din 2016, la școala generală ”Mircea cel Bătrân”, din Târgu Măgurele, județul Teleorman.

Înainte de a afla care sunt rezultatele la alegerile parlamentare 2016, merită menționat faptul că, într-un sondaj IRES, PSD ocupă o poziție fruntașă. Mai exact, PSD ar urma să înregistreze 44% din votul românilor, pe locul doi fiind PNL cu 27%. USR s-ar situa pe poziția a treia, dar ar urma să primească numai 7% din voturi.

Prezența la vot la alegerile parlamentare din 2016, până la ora 9.00, era de numai 2,55%, 465.000 de români exprimându-și dreptul de a vota.

Dacă nu ați ieșit încă la vot, dar vă pregătiți să faceți acest lucru, avem acest articol în care vă spunem unde se votează și ce acte sunt necesare cu ocazia acestor alegeri parlamentare.