Home » Politică » Băsescu: doamna Shhaideh, aveţi o reputaţie impecabilă, nu acceptaţi nominalizarea

Băsescu: doamna Shhaideh, aveţi o reputaţie impecabilă, nu acceptaţi nominalizarea

Sebastian Rotaru / 22.12.2016, 10:33
Băsescu: doamna Shhaideh, aveţi o reputaţie impecabilă, nu acceptaţi nominalizarea

Liderul PMP, Traian Băsescu, a scris pe Facebook că nu o cunoştea pe Sevil Shhaideh, dar imediat ce a aflat de nominalizarea ei şi-a sunat ”finii” tătari şi cunoştinţele din comunitatea turco-tătară.

Băsescu a scris pe Facebook că și-a sunat „finii” tătari şi cunoştinţele din comunitatea turco-tătară şi a constatat că aceasta are ”o reputaţie impecabilă”. ”De aceea, vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine”, a mai adăugat acesta, potrivit news.ro.

”Pentru doamna Sevil Shhaideh. Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc şi dacă, până astăzi, v-aş fi întâlnit pe stradă, n-aş fi ştiut cine sunteţi”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El a scris că, imediat ce a aflat de nominalizarea acesteia, a sunat la Constanţa.

”Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun naşu dar şi unii, şi alţii, ştim că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoştinţe din comunitatea turco-tătară din Constanţa. Toţi au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră”, continuă Băsescu.

La final, Traian Băsescu îi transmite posibilului premier că: ”aveţi o reputaţie impecabilă. De aceea, vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine”.

Sevil Shhaideh este propunerea făcută miercuri de PSD – ALDE pentru funcţia de premier. Dacă Sevil Shhaideh va fi numită premier, va fi prima femeie prim-ministru din istoria României.

Sevil Shhaideh are 52 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice şi a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării din 2012 când postul de ministru a fost deţinut de Liviu Dragnea. În mai 2015, ea a fost numită ministru al Dezvoltării.

Shhaideh este membru PSD din iulie 2015, adică după numirea la conducerea Ministerului Dezvoltării.