Home » Politică » Fosta soție a lui Vladimir Putin, declarații șocante. A spus că președintele ar fi murit. Cine ar fi acum la conducerea Rusiei

Fosta soție a lui Vladimir Putin, declarații șocante. A spus că președintele ar fi murit. Cine ar fi acum la conducerea Rusiei

Cojocaru Cristian / 03.03.2022, 17:58
Fosta soție a lui Vladimir Putin, declarații șocante. A spus că președintele ar fi murit. Cine ar fi acum la conducerea Rusiei

În trecut, fosta soție a lui Vladimir Putin venea cu declarații șocante pentru presa internațională. Aceasta afirma la acea vreme că președintele rus ar fi murit și că acum s-ar afla altcineva la putere. Află care a fost contextul în urmă cu aproximativ șapte ani, atunci când Ludmila făcea aceste afirmații.

Declarații șocante venite de la fosta soție a lui Vladimir Putin

În cadrul unui interviu care a avut loc cu mai mulți ani în urmă, fosta soție a lui Vladimir Putin declara că fostul ei soț este decedat de ceva vreme. Aceasta afirma că la conducerea Kremlinului se află o sosie a fostului soț, după cum informa B1 TV la acea vreme. Așadar, potrivit Ludmilei Putin, ea și și fiicele sale au refuzat să joace jocul propus de către elitele lumii și acela că ea ar fi prima doamnă a Rusiei, având în vedere că alături de ea se afla sosia acestuia.

Ludmila a mai spus tot atunci că viața alături de Vladimir Putin a fost un adevărat infern, având în vedere că pentru ea a fost ca și cum ar fi fost prizonieră. De asemenea, atunci avea și anumite temeri cu privire la viața sa și a fiicelor sale, crezând că este în pericol. La un moment dat, Putin ar fi stat de vorbă cu fiicele sale, iar apoi a dispărut fără a se mai întoarce acasă.

Ludmila a povestit că după dispariția liderului de la Kremlin, ea s-ar fi confruntat cu amenințări, casa i-ar fi fost răvășită și totodată agenții au controlat fiecare colț al casei și fiecare bucată de hârtie, spunându-i că trebuie să tacă dacă nu vrea să moară. Tot aceasta mai afirma că pentru că nu a acceptat rolul de soție al unui înlocuitor al lui Putin, elitiștii ar fi inventat divorțul celor doi.

soție vladimir putin
Fosta sotie a lui Putin afirma ca acum la conducere ar fi o sosie a acestuia

Actualul Putin este total diferit

În momentul de față, atât Ludmila cât și cele două fiice ale sale ar trăi în străinătate, însă sub alte identități. Fosta soție a lui Putin a mai afirmat că în Rusia a fost pregătită o sosie pentru ea, astfel că perioada de timp în care Putin nu a mai apărut în public a ridicat nenumărate semne de întrebare pentru lumea politică.

Absența lui Putin din trecut a fost pusă pe seama faptului că acesta ar fi fost bolnav, ori că ar fi devenit tată din nou. Chiar și așa, mulți politicieni, dar și prieteni de-ai liderului rus susțineau că persoana care se prezenta ca fiind Putin este total diferită față de cea pe care o cunoșteau.

O jurnalistă din Rusia, Tania Rahmanova suținea, de asemenea, că la Kremlin ar fi avut loc o lovitură de stat după ce a avut loc moartea opozantului Nemtsov. Acest lucru nu ar fi unul foarte surprinzător, având în vedere că foarte mulți președinți aveau nenumărate sosii de care se foloseau atunci când venea vorba de a intra în contact cu mulțimea, iar un atentat ar fi reprezentat un pericol major.

Unul dintre cei mai cunoscuți opozanți ai lui Putin, Alexei Navalnîi declara în cadrul unui interviu susținut la Minsk în februarie 2015 că acela nu ar fi fost Putin, ci una dintre sosiile lui. Mulți dintre participanți au ajuns să îi dea dreptate opozantului, având în vedere comportamentul ciudat al lui Putin, diferențele de înfățișare, gesturile diferite dar și cicatricea pe care acea persoană o avea deasupra sprâncenei.

Liderul care este cunoscut drept cel care avea cele mai multe sosii era Stalin. Istoricii afirmă că acesta ieșea rareori în public, alegând să trimită una dintre sosiile sale la evenimentele în care trebuia să ia contact cu mulțimea. Așadar, aceasta ar putea fi o altă ipoteză a actualului comportament al liderului de la Kremlin, potrivit businessinsider.