Home » Sport » Ce obișnuiau să îi pună angajații, în bere, lui Maradona. Detalii incredibile care ies la iveală după moartea fotbalistului

Ce obișnuiau să îi pună angajații, în bere, lui Maradona. Detalii incredibile care ies la iveală după moartea fotbalistului

Toader Mihai / 19.02.2021, 09:47
Ce obișnuiau să îi pună angajații, în bere, lui Maradona. Detalii incredibile care ies la iveală după moartea fotbalistului

La aproape trei luni de la moartea lui Diego Maradona, apar noi vești cutremuratoare despre felul în care a trăit și a fost îngrijit argentinianul în ultima parte a vieții. Ce obișnuiau să îi pună angajații, în bere, lui Maradona.

Ce obișnuiau să îi pună angajații, în bere, lui Maradona

Ziua de 25 noiembrie 2020 va rămâne în istorie. Este ziua în care Diego Armando Maradona ne-a părăsit, o zi neagră pentru fotbalul din toată lumea! „El Pibe de Oro” s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord. A lăsat o lume întreagă îndurerată, care se chinuie să accepte că omul care a adus atâtea zâmbete și momente de neuitat nu se mai află printre noi.

Au trecut aproape trei luni de la deces și multe cercetări încă se află în derulare. De curând, au ieșit noi detalii incredibile la iveală, cu privire la modul în care și-a trăit Maradona ultima parte a vieții. Cea care a făcut aceste dezvăluiri incendiare este Griselda Morel, psiho-pedagogul celui mai mic dintre copiii lui Maradona, Dieguito Fernando, fructul relației sale cu Veronica Ojeda. Aceasta a spus ce obișnuiau să îi pună angajații, în bere, lui Maradona.

„Bucătăreasa lui Diego mi-a spus în repetate rânduri cum personalul de securitate îi dizolvau pastile în bere sau în vin. Făceau asta înainte ca el să se culce, ca să rămână liniștit pe parcursul nopții. Uneori chiar Maradona cerea acele pastile pentru că suferea de insomnie”, a dezvăluit Griselda Morel presei din Argentina.

Giselda Morel, cea care a dezvăluit ce obișnuiau să îi pună angajații, în bere, lui Maradona
Giselda Morel, cea care a dezvăluit ce obișnuiau să îi pună angajații, în bere, lui Maradona

Mai mult, aceasta a făcut acuzații grave cu privire la modul în care acesta era îngrijit. A arătat cu degetul spre persoanele desemnate să aibă grijă de Diego, subliniind că locuința era foarte murdară, și frigiderul plin de alcool.

„Dacă Diego se trezea la 9 dimineața și voia să bea o bere, ei ii dădeau. Mereu îi ofereau ceva de băut. Casa aia era plină de murdarie, iar în frigider era numai alcool”, a mai spus aceasta.

Avea o relație „complicată” cu alcoolul

Morel a descris relația lui Maradona cu alcoolul ca fiind „complicată” în lunile dinaintea morții sale din 25 noiembrie, spunând că bea multă bere și vin. Conform DailyMail, aceasta le-a spus anchetatorilor, într-o declarație difuzată presei argentiniene, că sănătatea mintală a fostului jucător de la Napoli și Barcelona devenea atât de gravă, încât unul dintre asistenții săi l-a prins într-o zi „vorbind la telefon în camera lui, fără un telefon în mână.”

De asemenea, ea a fost cea care l-a însoțit pe Dieguito atunci când l-a vizitat pe tatăl său acasă și a petrecut timp cu Maradona la casa închiriată de lângă Buenos Aires, la scurt timp după ce a ieșit din spital. Aceasta a susținut că: „Ultima dată când l-am văzut, Diego s-a plâns că baia era la etaj și l-au scăldat cu un furtun.”

Morel a fost interogat ca parte a anchetei în curs de urmărire penală a morții lui Diego, iar anchetatorii încearcă să stabilească dacă a fost victima neglijenței medicale. Medicul personal al lui Maradona, Leopoldo Luque, a cărui casă și birou au fost percheziționate în noiembrie anul trecut, este una dintre cele cinci persoane care au fost plasate sub anchetă oficială.

Diego Maradona avea o relație „complicată” cu alcoolul
Diego Maradona avea o relație „complicată” cu alcoolul

Și fosta iubită a lui Diego a tras un semnal de alarmă

Fosta iubită a legendei fotbalului, Rocio Oliva, a insistat cu puțin timp înainte de a-i fi descoperit hematomul subdural că are nevoie de tratament urgent pentru problema „reală”, cea a dependenței de alcool. Cei doi au fost împreună șase ani, ajungând aproape la căsătorie, înainte de despărțirea lor la sfârșitul anului 2018.

„Ce se întâmplă aici este simplu. Îl poți ține în spital trei sau patru zile și îl poți îmbunătăți hidratându-l și oferindu-i vitamine, dar nu asta este soluția. Diego ia somnifere, dar aici problema lui Diego este alcoolul și este bine cunoscută. El trebuie tratat pentru dependența sa de alcool.”,  declara aceasta, pentru un post de radio argentinian, înainte de decesul starului argentinian.