Home » Sport » Marele regret al lui Ion Țiriac. Este unul dintre cei mai bogați români, dar îi lipsește un lucru esențial

Marele regret al lui Ion Țiriac. Este unul dintre cei mai bogați români, dar îi lipsește un lucru esențial

Nistor Alexandru / 23.12.2021, 09:16
Marele regret al lui Ion Țiriac. Este unul dintre cei mai bogați români, dar îi lipsește un lucru esențial

În vârstă de 82 de ani, Ion Țiriac ar putea spune că are tot ce își dorește, fiind plasat de revista Capital pe locul trei în clasamentul celor mai bogați oameni din țara noastră. Cu toate acestea, dintr-un anumit punct de vedere, fostul mare tenismen român nu se simte împlinit. Hai să vedem care este marele regret a lui Ion Țiriac și ce îi lipsește unuia dintre cei mai bogați români.

Care este marele regret al lui Ion Țiriac. Ce îi lipsește miliardarului

În cadrul unui interviu acordat pentru pasionații de automobile, Ion Țiriac a mărturisit că nu are aproape nici un regret, însă ar exista un singurul lucru care îl face să se simtă neîmplinit. Mai exact, este vorba despre faptul că nu și-a putut întemeia o familie.

Pentru cei care nu știu acest lucru, deși are trei copii, fostul jucător de tenis a fost căsătorit o singură dată, însă căsnicia respectivă a durat numai doi ani de zile. Totul s-a întâmplat între anii 1963 și 1965, când Ion Țiriac a fost căsătorit cu Erika Braedt (actualmente Siegwart), fostă jucătoare de handbal la Știința București.

Ce sfat i-ar da fostul tenismen tânărului Ion Țiriac

Fiind întrebat ce sfat i-ar da acum tânărului Ion Țiriac, omul de afaceri a răspuns: „Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul că războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic”.

„Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a mărturisit Ion Țiriac, potrivit ziare.com.

Care este marele regret al lui Ion Țiriac. Ce îi lipsește miliardarului român
Care este marele regret al lui Ion Țiriac. Ce îi lipsește miliardarului român

Ion Țiriac investește într-un turneu în România

Deși a vândut turneul de la Madrid, omul de afaceri nu renunță la ideea de a deține un turneu ATP de tenis. Se pare că Ion Țiriac vrea să revină în circuit cu un nou proiect, pe care îl construiește de la zero chiar la noi în țară, potrivit celor de la prosport.ro.

Mai exact, miliardarul român are în plan un turneu ATP în România, începând din 2022 sau din 2023, însă vom afla dacă evenimentul va avea loc, doar după negocierile cu Asociația Tenismenilor Profesioniști. Dacă se va materializa, turneul se va organiza în Otopeni, unde fostul tenismen are deja o bază sportivă. Cu suma încasată din tranzacția cu IMG, Țiriac ar putea avea în Capitală un turneu foarte important în circuitul internațional. Acum, rămâne dacă va intra în circuit.